کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود
۲۱:۴۸, ۱۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #63

(۱۲/شهریور/۹۲ ۱۵:۵۱)MaTeY نوشته است:  ما که نفهمیدیم ، بالاخره شما قبول دارین که تد ، نماد لوسیفر بود یا نه ؟!؟ SmileHuh

مهمترین مسئله ای که بنده تو مینی تحلیل تد یادم رفت اشاره کنم، اینه که این شخصیت تو روز کریسمس بدنیا میاد و دوستانی که کمی آگاهی داشته باشن در این زمینه، از تقدس این روز برای شیطان و شیطان پرستان و ارتباطش با شیطان (پایان انقلاب زمستانی و آغاز انقلاب تابستانی، روز تولد خدای هروس یا ورژن مصری ــه، لوسیفر) آگاهن !

بحثی که اکثر دوستان دارن و باعث میشه نتونن هضم کنن این مسائل رو... اینه که فک میکنن تو فیلمای هالیوود باید برای ابلیس/لوسیفر کاراکتری بد رقم بزنن و مثال هایی هم براش هست (وکیل مدافع شیطان، دروازۀ نهم، کنستانتین، سوپرنچرال، شیطان و ...)

ولی بحثی که اینجاست اینه که تو تمام این فیلما کاراکتر ابلیس بصورت واضح (بدون استفاده از زبون استعاره) با اسم خودش (لوسیفر، شیطان و ...) قرار داده شده. پس تو هیچکدوم از این فیلما نمیشه برای ابلیس کاراکتری خوب رقم زد، چون هیچکس قبول نمیکنه. چون همۀ مردم به بد و شر بودن ابلیس/لوسیفر اعتقاد دارن پس نمیشه بصورت خیلی واضح کاراکتر به اسم ابلیس تو فیلما بیارن و ازش شخصیتی قهرمان بسازن.

تا اینجا رو که قبول دارید ؟ Huh

متوجه نشدم !!! Blush

ببینید، بحثی که بنده تو تحلیل فیلم تد مطرح کردم، مختص خود ابلیس بود ... اون آیات قرآنی که از دهن ted میاد بیرون، دقیقا دیالوگای خود شیطان ــه ! و مهمترین چیزیکه باید بهش توجه داشته باشید، قضیۀ مرثیه خوانی هست که تو اکثر فیلما و سریالا برای ابلیس انجام میشه. یعنی طوری داستان رو جور میکنن که در آخر، کاراکتری که اِلمان های ابلیسی داره، تبرئه میشه.

اگه ارسال های بنده رو کامل ملاحظه می کردین، متوجه می شدین که اتفاقاً بنده به این نکته اشاره کردم!
مهمترین چیزی که به ما کمک میکنه یه شخصیت رو تحلیل کنیم، اینه که ببینیم سرنوشت اون کاراکتر به کجا میرسه ... آیا تو فیلم میمیره ! آیا پیروز میشه در انتها، شکست میخوره و ازین دست اتفاقات به ظاهر ساده ولی تعیین کننده !

توی فیلمای هالیوود ما هیچوقت شیطان (ابلیس/لوسیفر) مغلوب نداریم !

یه سوال :
آیا تو فیلم وکیل مدافع شیطان، ابلیس مغلوب شد ؟!؟ Huh
قطعا نه !

در انتهای اون فیلم، بعد ازینکه kevin خودکشی کرد، نشون داد که دوباره فیلم به اول برگشت و ابلیس با چهرۀ اون خبرنگار دوباره تونست کوین رو گول بزنه (به این معنی که روند فیلم انقدر باید تکرار بشه تا شیطان برنده بشه) !

تو فیلم کنستانتین، آیا لوسیفر شکست خورد ؟!؟ Huh
قطعا نه !

در انتهای اون فیلم هم، لوسیفر/ابلیس ، مامن (نماد امام زمان) و جبرئیل و خدا رو شکست داد! درسته که نتونست جان کنستانتین رو ببره به جهنم، ولی نذاشت که به بهشت هم بره !!!

فیلم دروازۀ نهم هم تقریبا تا اونجا که یادمه همین روند رو داره ... یعنی اون خانومه که آخر معلوم میشه لوسیفر بوده، پیروز ماجراست. (چون خیلی وقت پیش دیدم زیاد یادم نیست!) Smile

تو سریال سوپرنچرال به همین ترتیب:
در آخر مایکل و لوسیفر میفتن داخل اون گودال یا pit ولی بعدش نشون میده که sam (پوستۀ لوسیفر) از گودال بیرون میاد و تو ادامۀ ماجرا هم لوسیفر و سَم نقشی جدی و کلیدی دارن (هرچند این سریال هنوز ادامه داره و نمیشه کامل در موردش نظر داد) !

پس این خیلی مهمه که بدونیم تو هالیوود، هیچوقت شیطانِ مغلوب نداریم و نخواهیم داشت.

اولین راهنمایی که میتونم بهتون بکنم اینه که بطور کلی فراموش کنید که از توی هالیوود فیلم ضد شیطانی در بیاد بیرون !!!
نمیدونم کی بوده ، ولی اون کسی که بذر این تفکر رو پاشید، اگه عامدانه نبوده ، اشتباهه خیلی بزرگی کرده !

مشکل کسایی که فک میکنن توی هالیوود فیلم به اصطلاح ضد ماسونی در میاد اونطور که من فهمیدم اینه که اولا فیلمسازای اونجا رو مستقل تلقی میکنن و بصورت تیم در نظر نمیگیرن !

من یه مثال براتون میزنم :

یه فیلم بسیار عجیب و غریب امسال اومده به اسم : Now You See Me ... فیلم بسیار شیطانی، با تمام نمادها و محتوای خاص خودش!

اما یه چیز خیلی جالب تو این فیلم هست (سکانس آخر فیلم) ، توی این فیلم اشاره میشه که پدر کاراکتر اصلی فیلم یه ساعت بهش میده ولی هیچوقت بر نمیگرده (میمیره) !
من از شما و دوستان دیگه میخوام این حرف رو با فیلم Hugo ساختۀ اسکورسزی و فیلم Watchmen مقایسه کنید. توی هر 3تای این فیلما پدر کاراکتر اصلی فیلم (توی فیلم watchmen، جان/john ، توی فیلم hugo، خود هیوگو و تو فیلم Now You See Me، کاراکتر پلیس اصلی فیلم) یه ارتباطی به ساعت سازی یا ساعت داره و میمیره یا کارش رو تعطیل میکنه !

آیا این تشابهاتی که توی فیلمای هالیوود می بینیم اتفاقی ــه !؟!؟! Huh
آیا این تشابهات به ما این ایده رو نمیدن که یه دستی پشت تمام این فیلماس و داره این مسائل رو رقم میزنه ؟!؟!؟ Huh

[کاش میشد با تصویر توضیح بدم، ولی واقعا وقت میبره] !!! Sad

این ماجرای چشم یه مقدار پیچیده هستش و برای بنده هم هنوز درست حل نشده ، ولی چیزیکه واضحه، توی بعضی فیلما می بینیم که نماد چشم رو بد نشون میدن (مثه ارباب حلقه ها و همین کونگ فو پاندا که گفتین) و تو بعضی فیلما چشم رو خوب نشون میدن (مثال زیاده براش مثلا همین Imaginarium of Dr. Parnasus) !!!

لذا برای اینکه گمراه نشید ، به نمادگرایی کمتر از محتوا توجه کنید ! Wink

حالا این سوال پیش میاد که: «پس چطور گفتیم، تای لانگ تو فیلم کونگ فو پاندا نماد ابلیس بود؟!؟ تای لانگ که سرنوشت خوبی نداشت و کاراکتری منفی داشت!!!».

این کامنت بنده هستش تو صفحۀ دوم :

ابتداً باید بگم که بنده فیلم دوم کونگ فو پاندا رو، زبان اصلیش رو ندیدم هنوز پس زیاد نمیتونم اظهار نظر کنم. ولی در مورد فیلم اول اِلمان هایی که پیرامون کاراکتر تای لانگ و چیفو هست دقیقا اِلمان های داستان ابلیس هستن !

یه بچۀ سر راهی (یتیم) میاد ... یه نفر بزرگش میکنه ... بهش تمرین میده و تربیتش میکنه ... ولی اون بچه طغیان میکنه و ادامۀ ماجرا ...

اینو دقیقا تو انیمیشن مگامایند و فیلم batman begins می بینیم با کمی تفاوت ...

توی فیلم آغاز بتمن، در ابتدا می بینیم که بروس پدر و مادرش رو از دست میده (یتیم میشه) جامعه بروس وین رو تبدیل میکنه به یه خلافکار (مرثیه خوانی) بعد نشون میده وقتی تو زندان ــه، رأس الغول میاد میارتش بیرون بعد میبرش به خونه ــَـش و اونجا بهش آموزش میده ولی وقتی ازش میخواد که یه نفر رو گردن بزنه (=سجده کنه به حضرت آدم)، ابلیس قبول نمیکنه و سرکشی میکنه و در آخر فیلم اول بتمن هم می بینیم که بتمن (شیطان) ، رأس الغول رو میکشه (بر مبنای همون تئوری ای که تو هالیوود میگن خدا مُرده) !

مگامایند هم به همین ترتیب ــه ... یه بچۀ یتیم میاد میفته تو زندان و اونجا میگه که زندانیا مسائل رو برعکس (یعنی چیزای درست رو بهش غلط معرفی میکنن و چیزای غلط رو درست) بهش یاد میدن که اینم همون مرثیه خوانی برای ابلیس هست. بعد مگامایند میره مدرسه (که آخر معلوم میشه خونۀ مترومن هستش این مدرسه) و اونجا مترومن در نقش معلم مدرسه ـس ... اونجا مگامایند طغیان میکنه و جنگ بین مگامایند (ابلیس) و مترومن (خدا) شروع میشه. و همون ابتدای فیلم می بینیم که مگامایند میزنه مترومن رو میکشه (بازم طبق همون تئوریه، مردن خدا) !

تو اکثر این فیلما یکی از مهمترین اِلمان هایی که پیرامون قهرمان داستان وجود داره، عنصر *سرنوشت* هستش.
که همیشه نشون داده میشه که سرنوشتی که قرار بوده رقم بخوره تغییر میکنه !

اوائل که بنده به این آگاهی نرسیده بودم ولی بازم به کارای هالیوود مشکوک بودم، برام همیشه سوال بود که چرا تو فیلما نشون میدن که سرنوشت تغییر میکنه و همیشه از اختیار مطلق صحبت میشه.

2تا دلیل برای این موضوع هست:

1. اگر ما جبر مطلق رو قبول کنیم، بطور پیش فرض ، وجود خدا رو قبول کردیم و فقط سَر عدالت خدا داریم بحث میکنیم. پس این برای ابلیس و دستگاه رسانه ایش اصلا خوب نیست که مردم به وجود خدا اعتقاد داشته باشن!

2. اگر ما به اختیار مطلق اعتقاد داشته باشیم. بصورت پیش فرض خدا رو از معادله حذف کردیم. ولی نکتۀ مهم و اصلی ماجرای خود ابلیس ــه ... ابلیس قرار گردن زده بشه ... بخاطر همین اینجوری دارن به مردم دنیا میگن که امکانش هست اینطور نشه !!!

برای همین هست که تو انیمیشن Rango از اول تا آخر فیلم چه اون جغدا که آهنگ میزدن ، چه کاراکترای داخل داستان، اشاره میکردن که رنگو قرار بمیره (ولی در آخر نشون داد که نمرد) !!!

اگه بخوایم اسم فیلمایی که توش در رابطه با destiny حرف زدن رو بگیم، باید تا صبح اسم ببریم !

نه اتفاقا تناقض نداره !!! ببینید، هرچی به آخر و به موعد مقرر (ظهور امام زمان) نزدیکتر میشیم، همونطور که ماها حس میکنیم که نزدیک شدیم (مثلا از انقلابای اخیر منطقه)، ابلیس هم 10 برابر ما حس میکنه. پس مجبوره رو بازی کنه و بقولی خودشو افشا کنه !

بروز و ظهور این قضیه رو بخوبی میتونیم تو هالیوود و فیلما و سریالاش ببینیم! مثلا تو سریال Game of Thrones علناً به فراماسونری، شیطان پرستی و خدای اونا (Lord of Light یا لوسیفر = light bearer) اشاره میشه و اشاره میشه که فراماسونری ، خدای روشنایی رو میپرسته و ...

این سریال انقدر واضح این مسائل رو بیان میکنه، که حتی بنده تو فروم طرفدارای [ایرانی] این سریال هم رفته بودم، دیدم یکی از کاربراش اشاره کرده بود که این lord of light همون شیطان ــه ! (با وجود تعصباتی که تو فرومای طرفدارای سریالا هست و همه میدونیم که این جور مسائل رو به هیچ وجه دوست ندارن بشنون و باور کنن) !

یه مثال واضحش همین آهنگ E.T. از کیتی پری و کانیه وست هستش که بصورت واضح و آشکار اشاره میکنه که E.T (کاراکتر فیلم اسپیلبرگ) همون لوسیفر/بافومت/ابلیس هستش !!!

تو انیمیشن های اخیر هم که ببینید، نشون داده میشه که کاراکتر قهرمان فیلم، در ابتدا فردی خالی بند (رنگو)، خشن (Gru تو فیلم despicable me) و بطور کلی خصوصیات یه ضد قهرمان رو داره !!! اما در آخر مهربون، مردم دوست و یه قهرمان واقعی میشه !

این نشئت گرفته از همینه، یعنی ابلیس داره دست به خود افشایی میزنه، داره میگه ممکنه من شخصیت بدی باشم ولی آخرش مهربون و مردم دوست و طرفدار شما مردم میشم (جون عمش) !!! Blush

و بجاش داره، امام زمان که قهرمان اصلی هست، مردم دوست واقعی هست، طرفدار بشر هست، رو بعنوان ضد قهرمان نشون میده !!! Angry

معادله خیلی ، خیلی سادس ! Dodgy

دقیقاً درسته، تا جاییکه بتونیم و عقلمون قد بده بقیه کاراکترا رو هم باید تحلیل کنیم.

در رابطه با این بحث، با یکی از دوستان صحبت کردیم تو تاپیک مربوط به فیلم *هابیت* و ایشون گفتن که قانع شدن. شما هم اگه وقت دارین ارسالای 2 صفحۀ آخر اون تاپیک رو بخونید، ایشالا که قانع بشید.

ایشون بحثشون درباره ، ارتباط کتاب با فیلم بود و بسیار شبیه همین بحث شماس. یعنی ارتباط کمیک بوک ها و فیلم ها !

بله، قطعا نیاز به اثبات داره و بیشتر از اون نیاز به زمان داره ، چون باید با تصویر توضیح داد این چیزا رو و تهیۀ تصویر کار خسته کننده ایه !!!
ایشالا که بتونیم تحلیل بتمن رو هم بذاریم. تحلیل اینو اگه بذارم ، به احتمال زیاد خیلی از سوالات و شبهه ها پاسخ داده میشه !

ببینید من گفتم اینکه این شخصیت شیطانی هست رو قبول دارم(راستش من کلا از کلمه ی ابلیس کم استفاده می کنم بیشتر می گم لوسیفر. جایی می گم ابلیس همون لوسیفر منظورمه.)
من بیشتر احتمال می دم که این شخصیت تد یک شخصیتی باشه که برای ما مقدسه و مثبته و توی فیلم بد نشون داده شده یا خواستن مسخره اش کنند. با توجه به چیز هایی که ازش دیدیم. احتمال می دم منظور از این شخصیت مسیح باشه با توجه به اینکه روح او قبل از آن بوده(خرسه بوده) روز کریسمس زنده می شه( تولد مسیح) و گکار های دیگه نظیر پرتاب کتاب مقدس و ...
در واقع هالیوود سعی در ترمیم چهره ی اون ملعون کثیف داره شکی نیست ولی فک نمی کنم اینجا منظور از تد لوسی باشه چون این شخصیت اینجا بیشتر ضد قهرمان هر چند تبرئه حتی به شکل بسیار بالا هم فک نمی کنم اتفاق بیافته.
ببینید من می گم که یه شرکت یه دیدی داره و در راه رسیدن و القای اون به مخاطب تلاش می کنه من احساس می کنم که دریم ورکز نسبت به سایر کمپانی ها ضد شیطانی تره. نماد گرایی ها به ندرت در این کمپانی استفاده و یا حتی تعریف م.ی شوند و در اکثر مواقع شخصیت منفی این نماد ها رو به خودش می گیره.
باز سوال من رو پاسخ ندادید در مورد پاندا اگه چیفو خداس عه پس اودبی اون لاکپشته کیه؟ چون اون استاده چیفو عه؟ یعنی مقامی بالاتر از خدا؟!؟!؟!؟!؟!!؟!؟!؟
چرا اتفاقا در همین کارتون و یا در فیلم ارباب حلقه ها بر مبنای صحبت شما (فرض لوسیفر بودن کارکتر تایلانگ) لوسی مغلوب می شه.
در مورد ارباب حلقه ها هم بار ها گفتم علت این تنتقضات چی بوده. تالکین یه نویسنده ی ضد فراماسون بوده بولی پیتر جکسون که فیلم رو ساخته دلش نیومده دو تا از نماد های اون پدرسوخته رو بذاره تو فیلم. ولی نمی تونسته یه اتفاق بزرگ مثل چشم و نابودی اش رو از کتاب حذف کنه و تو فیلم نشون نده به خاطر همین هم با مثلا درخت سیب یا پرگار و گونیا رو روی تاج آراگون می بینیم در حالیکه تالیکین که نمی تونسته بیاد تو کتاب بگه که روی تاج آراگون یه پرگار و گونیا بوده که تو هم رفته بودن.
موفق باشید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود - ehsanagiyan - ۱۲/شهریور/۹۲ ۲۱:۴۸

[-]