|
مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود
|
|
۲۱:۴۸, ۱۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
(۱۲/شهریور/۹۲ ۱۵:۵۱)MaTeY نوشته است: ما که نفهمیدیم ، بالاخره شما قبول دارین که تد ، نماد لوسیفر بود یا نه ؟!؟ ببینید من گفتم اینکه این شخصیت شیطانی هست رو قبول دارم(راستش من کلا از کلمه ی ابلیس کم استفاده می کنم بیشتر می گم لوسیفر. جایی می گم ابلیس همون لوسیفر منظورمه.) من بیشتر احتمال می دم که این شخصیت تد یک شخصیتی باشه که برای ما مقدسه و مثبته و توی فیلم بد نشون داده شده یا خواستن مسخره اش کنند. با توجه به چیز هایی که ازش دیدیم. احتمال می دم منظور از این شخصیت مسیح باشه با توجه به اینکه روح او قبل از آن بوده(خرسه بوده) روز کریسمس زنده می شه( تولد مسیح) و گکار های دیگه نظیر پرتاب کتاب مقدس و ... در واقع هالیوود سعی در ترمیم چهره ی اون ملعون کثیف داره شکی نیست ولی فک نمی کنم اینجا منظور از تد لوسی باشه چون این شخصیت اینجا بیشتر ضد قهرمان هر چند تبرئه حتی به شکل بسیار بالا هم فک نمی کنم اتفاق بیافته. ببینید من می گم که یه شرکت یه دیدی داره و در راه رسیدن و القای اون به مخاطب تلاش می کنه من احساس می کنم که دریم ورکز نسبت به سایر کمپانی ها ضد شیطانی تره. نماد گرایی ها به ندرت در این کمپانی استفاده و یا حتی تعریف م.ی شوند و در اکثر مواقع شخصیت منفی این نماد ها رو به خودش می گیره. باز سوال من رو پاسخ ندادید در مورد پاندا اگه چیفو خداس عه پس اودبی اون لاکپشته کیه؟ چون اون استاده چیفو عه؟ یعنی مقامی بالاتر از خدا؟!؟!؟!؟!؟!!؟!؟!؟ چرا اتفاقا در همین کارتون و یا در فیلم ارباب حلقه ها بر مبنای صحبت شما (فرض لوسیفر بودن کارکتر تایلانگ) لوسی مغلوب می شه. در مورد ارباب حلقه ها هم بار ها گفتم علت این تنتقضات چی بوده. تالکین یه نویسنده ی ضد فراماسون بوده بولی پیتر جکسون که فیلم رو ساخته دلش نیومده دو تا از نماد های اون پدرسوخته رو بذاره تو فیلم. ولی نمی تونسته یه اتفاق بزرگ مثل چشم و نابودی اش رو از کتاب حذف کنه و تو فیلم نشون نده به خاطر همین هم با مثلا درخت سیب یا پرگار و گونیا رو روی تاج آراگون می بینیم در حالیکه تالیکین که نمی تونسته بیاد تو کتاب بگه که روی تاج آراگون یه پرگار و گونیا بوده که تو هم رفته بودن. موفق باشید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تشکیل گروه برای بحث پیرامون هالیوود | mrae_iran | 1 | 1,075 |
۱۵/اسفند/۹۵ ۲۲:۰۰ آخرین ارسال: سعدی |
|
| تحلیل فیلم 'مثل بالا،خیلی پایین'؛ | vahrakan | 2 | 2,416 |
۱۲/شهریور/۹۵ ۱۹:۵۷ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| تحلیل فیلم "The Adjustment Bureau " | Reza2035 | 7 | 10,051 |
۹/مرداد/۹۵ ۵:۴۳ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| تحلیل فیلم Exodus: Gods and Kings / موسی به روایت سامری | vahrakan | 9 | 7,756 |
۸/بهمن/۹۴ ۱۸:۲۴ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| تحلیل فیلم THE WORLD END | captaincharisma | 4 | 4,907 |
۱۹/آذر/۹۴ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: pars.movies |
|
| تحلیلی بر فیلم Noah / پیامبری که هالیوود مبعوث کرد! | SAViOR | 39 | 25,396 |
۱۱/اردیبهشت/۹۴ ۲۱:۵۷ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| ساخت فیلم ضد ایرانی این بار علیه عفاف و حجاب۰۰ | آوا | 4 | 2,719 |
۲۷/بهمن/۹۳ ۳:۵۴ آخرین ارسال: نورالسادات |
|