|
مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود
|
|
۲۲:۵۴, ۱۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
(۱۲/شهریور/۹۲ ۲۱:۴۸)ehsanagiyan نوشته است: ببینید من گفتم اینکه این شخصیت شیطانی هست رو قبول دارم(راستش من کلا از کلمه ی ابلیس کم استفاده می کنم بیشتر می گم لوسیفر. جایی می گم ابلیس همون لوسیفر منظورمه.) پس در مورد تعریف مفهوم ضد قهرمان دچار سوء تفاهم شدین. یه مثال ساده بخوام بزنم اینه: اسم فیلم رو هیچ وقت از روی اسم ضد قهرمان بر نمیدارن ! بلکه برعکس اسم فیلم رو از روی اسم شخصیت اصلی یا پروتاگونیست بر میدارن ! نقل قول:ببینید من می گم که یه شرکت یه دیدی داره و در راه رسیدن و القای اون به مخاطب تلاش می کنه من احساس می کنم که دریم ورکز نسبت به سایر کمپانی ها ضد شیطانی تره. DreamWorks ضد شیطاااااااااااااااانی !!!!!!!!!!!! ![]() ازون حرفا بود ! فقط کافیه یه نگاه به اسم صاحبان و سابقشون بندازین تا متوجه کوچیکترین بخش قضیه بشین. اگه درست یادم باشه یکی از صاحبان اصلی این شرکت جناب آقای Spielberg صهیونیست بودن !!! نقل قول:نماد گرایی ها به ندرت در این کمپانی استفاده و یا حتی تعریف م.ی شوند و در اکثر مواقع شخصیت منفی این نماد ها رو به خودش می گیره. مثلاً ؟؟؟ ![]() نقل قول: باز سوال من رو پاسخ ندادید در مورد پاندا اگه چیفو خداس عه پس اودبی اون لاکپشته کیه؟ چون اون استاده چیفو عه؟ یعنی مقامی بالاتر از خدا؟!؟!؟!؟!؟!!؟!؟!؟ والا چی بگم، نمیتونم چیز قطعی ای بگم. اون فیلم رو چند سال پیش دیدم ! نقل قول: چرا اتفاقا در همین کارتون و یا در فیلم ارباب حلقه ها بر مبنای صحبت شما (فرض لوسیفر بودن کارکتر تایلانگ) لوسی مغلوب می شه. توی ارباب حلقه ها با در نظر گرفتن این بحث که *گندالف* نماد لوسیفر بود! لوسیفر مغلوب نمیشه، بلکه پیروز میشه. توی بعضی فیلما مثل اساطیر کهن (اساطیر یونان، مصر و ...) چندین شیطان وجود داره (مثل فیلم Watchmen یا همین فیلم دوم بتمن) ! شاید با توجه به اینکه کونگ فو پاندا ادامه داره، بتونیم تو فیلمای بعدی جواب سوالمون رو پیدا کنیم. یعنی بتونیم توی کاراکتر قهرمان فیلم یعنی Pooh (پو) اِلمان های ابلیسی پیدا کنیم ! که در اون صورت میتونیم توجیه کنیم ! تو فیلم 1 که من دیدم راستش چیز خاصی دستگیرم نشد ! نقل قول: در مورد ارباب حلقه ها هم بار ها گفتم علت این تنتقضات چی بوده. تالکین یه نویسنده ی ضد فراماسون بوده بولی پیتر جکسون که فیلم رو ساخته دلش نیومده دو تا از نماد های اون پدرسوخته رو بذاره تو فیلم. ولی نمی تونسته یه اتفاق بزرگ مثل چشم و نابودی اش رو از کتاب حذف کنه و تو فیلم نشون نده به خاطر همین هم با مثلا درخت سیب یا پرگار و گونیا رو روی تاج آراگون می بینیم در حالیکه تالیکین که نمی تونسته بیاد تو کتاب بگه که روی تاج آراگون یه پرگار و گونیا بوده که تو هم رفته بودن. با کمال احترام، ولی تئوریتون رو قبول ندارم ! اگه همچین چیزی بود اصلا سراغ اون کتاب نمیرفتن که بخوان این دردسرایی که شما میگین رو بکشن ! یعنی دستگاه فراماسونری رو انقدر احمق فرض کردین که حاضر بیاد تک چشم رو تو فیلم نشون بده که از بین میره ... بغلشم 4تا گونیا و پرگار و درخت و نماد کابالیستی نشون بده !!! مگه اینکه تک چشم تو این فیلم نماد چیز دیگه ای باشه و ما تو تحلیلمون دچار اشتباه شده باشیم ! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تشکیل گروه برای بحث پیرامون هالیوود | mrae_iran | 1 | 1,076 |
۱۵/اسفند/۹۵ ۲۲:۰۰ آخرین ارسال: سعدی |
|
| تحلیل فیلم 'مثل بالا،خیلی پایین'؛ | vahrakan | 2 | 2,416 |
۱۲/شهریور/۹۵ ۱۹:۵۷ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| تحلیل فیلم "The Adjustment Bureau " | Reza2035 | 7 | 10,051 |
۹/مرداد/۹۵ ۵:۴۳ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| تحلیل فیلم Exodus: Gods and Kings / موسی به روایت سامری | vahrakan | 9 | 7,756 |
۸/بهمن/۹۴ ۱۸:۲۴ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| تحلیل فیلم THE WORLD END | captaincharisma | 4 | 4,907 |
۱۹/آذر/۹۴ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: pars.movies |
|
| تحلیلی بر فیلم Noah / پیامبری که هالیوود مبعوث کرد! | SAViOR | 39 | 25,396 |
۱۱/اردیبهشت/۹۴ ۲۱:۵۷ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| ساخت فیلم ضد ایرانی این بار علیه عفاف و حجاب۰۰ | آوا | 4 | 2,725 |
۲۷/بهمن/۹۳ ۳:۵۴ آخرین ارسال: نورالسادات |
|