|
سامی یوسف
|
|
۵:۰۲, ۱۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم همگی....
من اصلا از طرفداران این آقا نیستم اما دو سه تا کلیپ ازش دیدم که خوب بود دوست من نگو " به ظاهر مسلمون " از کجا از باطنش خبر داری که میگی به ظاهر مسلمون؟ این آقا شاید به نظر ما خرده گناهی داشته باشه<وقتی که در توبه همیشه بازه> اما از دین خارج نیست که انگ ظاهرسازی بهش بزنیم ( حتی تو دلت هم این فکر رو نکن وقتی اثبات نشده این آقا واقعا معاند اسلام نیست ،فکرش هم گناه داره ) "بعد از اون به نظر شما اين خيلي عاديه كه يه مسلمون با يك زن نامحرم دست بده؟؟" نه از نظر من عادی نیست رفتار درست همون رفتار امام موسی صدر موقعی که نمی خواستن به نامحرم دست بدن و بی احترامی برداشت نشه ! درسته اما من یه چیزی رو خیلی در رفتار خارجی ها دیدم انگار یه جور عرفه! اصلا بحث تماس جنسی توش مطرح نیست شاید مسخره بیاد مثالم اما همونطور که روبوسی مردها در دید و بازدید ما برامون عادیه برای اون ها عجیب و زشته یا همینطور متقابل هرچند برای اون ها هم منع دینی برای انجام اینکار وجود نداره اما این کار رو نمی کنن "کسی نمیتونه فکرش رو هم بکنه که توی کنسرتهاش اینجوری هست" ببخشید من هرچی دقت کردم ندیدم تو این تکه های کنسرتش جور خاصی باشه مثل همه خواننده هاست (اگه من اشتباه مبکنم بهم بگین) بذار تبلیغ بازار کار و هنرش باشه وقتی کلیپش اینقدر به قول خودتون " کلیپهاش خیلی مثبت هست " ما تیکه مثبت کلیپ رو میبینیم اون آدم دیگه شاید حرکات موزون برخی خانم ها تو کنسرتش ، ولی خداییش هیشکی از نگاه مثبت ضرر نمیکنه حالا اگه فردا حتی این خبر اومد که این آقا معانده بازهم با این دید مثبت بینی ، شما چیزی رو از دست ندادی ، به نظرت دادی؟
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| طرفداران یوسف: چرا «سامی یوسف» در «اسرائیل» کنسرت برگزار کرد | vahrakan | 3 | 2,485 |
۹/مرداد/۹۴ ۰:۵۲ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| آلبوم جدید سامی یوسف // songs of the way | فدايي ولايت | 8 | 2,828 |
۱۳/دی/۹۳ ۱۵:۲۱ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|