کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود
۲۳:۲۸, ۱۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #69
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

(۱۴/شهریور/۹۲ ۱۸:۴۳)ehsanagiyan نوشته است:  در فیلم اگه ولدومورت رو نماد شیطان بگیریم چه اتفاقی می افته؟
همون اتفاقی که قراره بیوفته شما فکر کردید اونا میگن معبود ما شیطانه شیطانم آدم خوبه ی قصه است؟ نه آقا از دید این فیلما ما شیطونیم و دارودستش آنگلوساکسون ها نژاد برترن و موعود اصلی...
ببینید درسته که جادو در دین اسلام نهی شده اما دو نکته مهم:
1.این کتاب با توجه به اینکه کار اول این نویسنده بوده مطمنا احتمال بسیار کمی می داده که این حتی در خارج از انگلیس بحث بشه یا در اروپا منتشر بشه چه برسه به اینکه بخواد به کشور های مسلمون بررسه پس از این جهت نقدی بر حضور جادو در هری پاتر وارد نیست.
این واقعا سادگیه که اینطور فک کنیم من که اصلا باور نمی کنم این داستان فقط ساخته ی یک زن بدبخت و فقیر باشه که پول نون شبشو نداشت تو این مدت چرا یه داستان مشهور دیگه نداشت شما به مجموعه ی اگه اشتباه نکنم 5 تایی اون گرگینه ها نگاه کنید (اسمشو دقیق نمی دونم) اونم نوشته ی یک زن معمولی بود که اتفاقی و برحسب یک خواب نوشتشDodgy
2. حضور جادو در تمام رمان های با عنصر فانتزی وجود دارد و در 99.99999 درصد آنها طرف خیر هم در داستان از جادو استفاده می کنه. اما آیا این بدین معنی است که این نویسنده قصد داشته تا جادوگری را خوب نشان دهد؟ یا شیطانی است.
مسئله خوب یا بد بودن اون نیست مسئله اینه که از تقریبا زمان هری پاتر غرب وارد فاز جدید تبلیغاتی برای قبولوندن جادو به مردم شد یکی از دوستام مس گفت بعد هری پاتر همیشه با خودش می گفت میشه یکی از این نامه هام برا من بیاد بچه که مخاطب اصلیه با این داستان بزرگ می شه من 7 سالم بود ولین فیلمشو دیدم الان حدود 10 11 سال گدشته بچه های هم نسل من خودشون رو با هری پاترو و جادوگری شناختن خوب جالبه و جذاب تاره بهت میگه اونا یه سیستمه مخفین و قدرتمند همش میگی خوش به حالشون مسئله اینه قابل باور نیست بعضی تصادفات مسدله اینه که اگه رولینگ نبود یکی دیگه می نوشتش

در مورد کلمه ی خدای آسمان دوست عزیز ما نمی تونیم این رو اثبات کنیم الان اگه من بگم بنام خداوند بخشندگان آیا این کفره؟ شاید منظور یکی از صفات خداوند بوده.
در مورد جشن کریسمس ما می دونیم که این دین تحریف شده است بازم می گم رولینگ این رو در وهله ی اول برای مسیحیان انگلیس نوشته چون کار اولش بوده فک نمی کنم که حتی به ذهنش خطور کرده باشه که این کتاب قراره در خارج از کشورش خونده بشه.
پس کتاب پایه اش بر اساس صحبت های مسیحیت هر چند تحریف شده است. بعد از طرفی شما به اظهارات کلیسا استناد می کنید و از سویی خود کلیسا رو در تسخیر شیطان می دونید.
من جوابه بعضیا رو دادم با کلیسام کاری ندارم استدلال خودم برام کافیه...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود - ضحی - ۱۴/شهریور/۹۲ ۲۳:۲۸

[-]