|
مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود
|
|
۰:۲۶, ۱۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
(۱۴/شهریور/۹۲ ۲۳:۲۸)ضحی نوشته است:بحث از سینما رسید به هری پاتر؟؟ ![]() این اتفاق (خوابنما شدن ) تو خیلی از نوسیندگان جهان اتفاق افتاده و همچنین کتاب اول نه در همان ابتدا که بعد از کلی دوندگی و بدبختی چاپ میشه! اگه این اثر رو ساخته پراخته یه ذهن بدونیم اشتباه بغیر از کتاب اول سایر کتاب ها ایده اصلی و روندش براساس فکر خانم نویسنده بوده اما سایرین کمکش میکردن این کتاب خیلی خیلی به بعضی کتاب های فانتزی و حتی رئالیسم جادویی وابسته است و خیلی از عناصر داستان های دیگه رو داخلش قرار دادن میشه گفت این خانم فقط عناصر رو جایگذاری کرده و یک جریان برای کتابش ساخته از نظر سبک نوشتاری هم شبیه به اثر تحسسسسین برانگیز بولگاکفـِــ ، اما همین کارش هم هنره... اتفاقا الان یک کتاب با اسم مستعار نوشته که حسابی منتقد ها ازش تعریف کردن و بعد انگار معلوم شده کار خودش بوده (البته من با دید خوشبینی نگاه میکنم به این موضوع) واقعا علایق رو در نقد باید کنار گذاشت این کتاب تین ایجر پسند ایراد زیاد داره کاش از فیلم تد شروع نمیکردین واقعا سخیفه! وقتی دیدم اینجا نقد گذاشتین تعجب کردم یه فیلم مستهجن دسته صدم صدتا یه غاز اصلا ارزش نداره ( اصلا قصد بی ارزش جلوه دادن زحمتتون رو ندارم ، من الان چند روز زدم تو خط نقد از سایت ) خیلی آثار سینمایی بهتری هست که می تونستین روش بحث کنین البته اینجا در مورد فیلم بچه رزماری مطلب هست اما نه با این روندی که شما دارین تو نقد پیش میرین
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تشکیل گروه برای بحث پیرامون هالیوود | mrae_iran | 1 | 1,075 |
۱۵/اسفند/۹۵ ۲۲:۰۰ آخرین ارسال: سعدی |
|
| تحلیل فیلم 'مثل بالا،خیلی پایین'؛ | vahrakan | 2 | 2,416 |
۱۲/شهریور/۹۵ ۱۹:۵۷ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| تحلیل فیلم "The Adjustment Bureau " | Reza2035 | 7 | 10,051 |
۹/مرداد/۹۵ ۵:۴۳ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| تحلیل فیلم Exodus: Gods and Kings / موسی به روایت سامری | vahrakan | 9 | 7,756 |
۸/بهمن/۹۴ ۱۸:۲۴ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| تحلیل فیلم THE WORLD END | captaincharisma | 4 | 4,907 |
۱۹/آذر/۹۴ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: pars.movies |
|
| تحلیلی بر فیلم Noah / پیامبری که هالیوود مبعوث کرد! | SAViOR | 39 | 25,396 |
۱۱/اردیبهشت/۹۴ ۲۱:۵۷ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| ساخت فیلم ضد ایرانی این بار علیه عفاف و حجاب۰۰ | آوا | 4 | 2,720 |
۲۷/بهمن/۹۳ ۳:۵۴ آخرین ارسال: نورالسادات |
|