کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود
۱۷:۲۶, ۱۵/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۲ ۱۷:۳۴ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #72
آواتار
(۱۴/شهریور/۹۲ ۱۸:۴۳)ehsanagiyan نوشته است:  من دلایل متعدی رو در بالا برای ذکر شیطانی نبودن این فیلم اوردم که دوباره چند تاشون رو تکرار می کنمSadالبته ببینید من هی می گم فیلم منظورم کتابه! نه فیلم ها!)

ببینید من هنوز سر حرفی که تو پست قبلیم (اولش) گفتم هستم. یه سری از دوستان با یه سری از کتابا و فیلما و سریالا ارتباط خوبی برقرار کردن، ولی وقتی میشنون که کتاب یا سریال یا فیلم مثلا به فرض شیطانی بوده ، برای اینکه اون خاطرۀ خوبی که از اون اثر تو ذهنشون هست خراب نشه، میان جبهه گیری میکنن !!!

من کتابا رو نخوندم که بگم تو هری پاتر خدا وجود داره یا نه ولی اینکه شما میگین مثلا *خدای آسمان* مثل اینه که ما بگیم *خداوند بخشندگان!* نشون میده که شما از عقبۀ تفکر غربی ها مطلع نیستین یا به هر طریق دوست ندارین مد نظر قرار بدین. عقبۀ تفکر غربی ها ، حتی اناجیل برگرفته از اساطیر یونان و تفکرات یونان باستان هستش و واضحه که خدای آسمان چه معنی ای داره برای اونا !!! من دیگه نمیدونم در مورد چی داریم بحث میکنیم !!!

ببینید مهمترین اصل تو تحلیل ما این هست که مشخص کنیم کدوم کاراکتر پروتاگونیست هست، کدوم کاراکتر آنتاگونیست ... چون فرض رو گذاشتیم بر اینکه از هالیوود فیلم ضد صهیونیستی و فیلم ضد شیطانی بیرون نمیاد (که ممکنه بعضیا به همین ایراد وارد کنن) !!!

بنده بطور کلی هیچ تحلیلی رو که آخرش منجر بشه به این ایده که فلان فیلم ضد ماسونی بوده نمیتونم بپذیرم.

شما مثلا فیلم kingdom of heaven رو ببینید ! تو این فیلم تقریبا چهرۀ نسبتاً خوبی از اسلام (صلاح الدین) نشون میده. ولی آیا میتونیم بگیم کارگردان این فیلم (Ridley Scott) یا بالاتر از اون کمپانی صهیونیستی سازندۀ این فیلم خواستن به نفع مسلمونا فیلم بسازن یا اینکه بخوان فیلم ضد صهیونیستی یا ضد شیطانی بسازن ؟؟؟ Huh

تو تحلیلای ما همواره فرض بر اینه که فیلم ضد شیطانی بیرون نمیاد ... ضمن اینکه درباره هری پاتر باید بگم، تقریبا اکثر خصوصیاتی که هری پاتر و ولدمورت دارن شبیه به هم هستش (باتوجه به فیلم)!

یعنی هر جفتشون با مارا صحبت میکنن، هر جفتشون تو جادوگری نخبه/خاص هستن هر جفتشون Orphan/یتیم هستن و الی آخر ...

یه ذره تحلیلش سخته ! به همین راحتی نیست !

تا اونجایی هم که یادمه به تمرد وولدمورت اونجوری اشاره نشد تو فیلما، فقط اشاره کرد که یه نفر رو کشته بود و از مدرسه اخراج شد و ...

اینم باید در نظر داشته باشید که سیستم رسانه ای غرب خیلی راحت چیزایی که به خود شیطان مربوط هست رو به امام زمان می چسبونه !!! مثلا تو کتاب مکاشفات یوحنا از یه اژدها صحبت شده و مستقیماً اشاره میشه که اژدها همون ابلیس هست که تمرد کرد. ولی تو فیلمای اخیر هالیوود و سیستم رسانه ایشون دارن اژدها رو میجسبونن به امام زمان !!! یا حتی القابی که مستقیم به خود شیطان داده شده تو انجیل رو دارن میچسبونن به ضد مسیح و ضد مسیح رو هم میچسبونن به امام زمان ! القابی مثل : son of perdition یا little horn و ...

(۱۵/شهریور/۹۲ ۰:۲۶)هامون نوشته است:  کاش از فیلم تد شروع نمیکردین واقعا سخیفه! وقتی دیدم اینجا نقد گذاشتین تعجب کردم یه فیلم مستهجن دسته صدم صدتا یه غاز اصلا ارزش نداره ( اصلا قصد بی ارزش جلوه دادن زحمتتون رو ندارم ، من الان چند روز زدم تو خط نقد از سایتBig Grin) خیلی آثار سینمایی بهتری هست که می تونستین روش بحث کنین.

بله، خیلی فیلمای بهتری بود که شروع کنیم ولی اینم همچین دسته صدم نیست. حداقلش اینه که تو مراسم اسکار، کاراکتر TED رو آوردن !!! و اینکه فیلم دومش (TED 2) هم داره ساخته میشه !

فیلمای خیلی مهمتری رو انتخاب کردیم برای تحلیل، ولی متأسفانه وقت نمیشه !!! Blush
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ehsanagiyan ، ضحی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود - Justice Bringer - ۱۵/شهریور/۹۲ ۱۷:۲۶

[-]