|
اخبار و مقالات «جنبش مصاف و وبلاگ آقای رائفی پور»
|
|
۱۲:۴۲, ۱۶/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۲ ۱۲:۴۳ توسط Aryha.)
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
با یاد حق
به روز با وبلاگ استاد ..... ________________________________________ بسم الله الرحمن الرحیم دستکش مخملی گفت : نظرتان در مورد ارتباط و شروع مذاکره در دولت جدید با امریکا چیست گفتم : چه عرض کنم ظاهراً بوهایی شنیده می شود گفت : آری رایحه اش نیکوست. گفتم: نه عزیزم خر داغ می کنند گفت: می گویند دیوار بی اعتمادی بین ما و امریکا بلند است گفتم : بله درست می فرمایید اما ظاهرا برخی می گویند از دیوار برلین که بلند تر نیست گفت : پس شدنی است گفتم : آری هر کاری شدنی است منتها اگر مفصل هایت زیر اهرم های چدنی اش نشکند گفت : مخملی است گفتم : پخمه ای گفت: من فکر می کنم شدنی است گفتم : چگونه؟ گفت: مثالی بزنم ؟ گفتم : بزن! گفت : فرض کن در اجلاس آتی نیویورک میز ایران و امریکا نزدیک هم باشد ، اوباما از جلوی میز ایران گذر کند و رییس جمهور کشورمان که مدت ها روی صندلی نشسته و کمرش درد گرفته در همان لحظه تصمیم بگیرد بلند شود و استخوانی و کمری راست کند ، از قضا اوباما این قیام را پس از سالها قعود ایرانیان به فال نیک بگیرد و خوش و بشی با رییس جمهورمان کند و دستی هم من باب تالیف قلوب دراز نماید و قبول کن که رد کردن دستش بی ادبی است و به همین سادگی اولین آجر دیوار سی و اندی ساله بی اعتمادی فرو می ریزد!!! گفتم : پخمه ای گفت : ببین و تماشا کن!!! گفتم : به امید ظهور مولی و سرورمان حضرن حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که صد البته نزدیک است |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) | وحید110 | 506 | 241,059 |
۲۱/فروردین/۹۵ ۱۱:۰۲ آخرین ارسال: Morteza00 |
|