کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود
۱۵:۰۸, ۱۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #76

(۱۶/شهریور/۹۲ ۱۱:۱۰)MaTeY نوشته است:  انقدر این بحث غیر واضح و ثقیل بود ؟!؟ این حرفای بنده هستش تو ارسال اول :

...

بنده کتاب رو نخوندم که در موردش نظر بدم و تو فیلم هم صحبتی از خدای آسمان ها و ... نیست (به فرض اینکه این خدای آسمان ها منظور ازش همون خدای مسیحیت باشه) !!!

فک میکنم تو اون تاپیکتون مربوط به انتقاد از آقای رائفی پور در مورد این مباحث کامل صحبت شد. و به نظرم الکی داریم بحث رو کِش میدیم !!!

بنده رد نمیکنم که با ذهنیت (گارد) فیلمای هالیوود رو نگاه میکنم. چونکه انسان عاقل از یه سوراخ 2 بار گزیده نمیشه. شما فقط کافیه یه سرچ تو نت انجام بدین تا میزان نفوذ ایلومیناتی و صهیونیزم تو رسانه های غرب (صنعت موسیقی ، هالیوود، شبکه های تلوزیونی و ...) دستتون بیاد !
بعله، بنده با ذهنیت منفی فیلمای هالیوود رو نگاه میکنم! Wink

با نگاه بی طرفانه سراغ هیچ فیلمی نمیشه رفت، چونکه کسی که فیلم رو ساخته، نگاهش بی طرف نیست (حتی فیلمای ایرانی، حتی بالیوود و ...)

یه سوال، هنوزم منظورتون از کلمۀ فیلم، کتاب هستش ؟!؟ Huh

آخه تو ارسال قبلیتون گفتین، هر جا میگم فیلم منظورم کتابه !!!

این تئوری شماست و قابل احترامه، ولی شرمنده بنده نمیتونم اینا رو قبول کنم ... چون مدارکی هست که نشون میده خود این کتاب ها هم شیطانی هستن (فقط میتونم ارجاعتون بدم به گوگل و وبسایت های انگلیسی)

اگه اونا نمیخواستن مطمئن باشید که در این سطح محبوب نمیشدن این آثار. اونا هیچ وقت از ترس اینکه یه اثری یه خواننده ای یه ... ای ممکنه محبوب بشه، نمیان مصادرش کنن (این نظر شخصیه) ... چون هر چیزی و هر کسی که محبوب میشه باید اینا پشتش باشن یا اینجوری بگیم:

هیچ چیزی و هیچ کسی معروف و محبوب نمیشه در سطح جهانی، مگه اینکه اینا بخوان.

اون بازی هم میتونه تحلیل خودش رو داشته باشه! آیا بازم از محبوبیت حشاشین (اساسین ها) در آینده میترسیدن که اومدن نشون دادن این فرقه رو هم شوالیه های تمپلار بوجود آوردن ؟!؟ Huh

عدم ارتباطشون چطوری مبرهنه ؟!؟ Huh آیا حتما رییس این فرقه باید با شوالیه های تمپلار عکس 2نفره داشته باشه تا بگیم با همدیگه کار میکردن ؟!؟ Huh

اگه شما تحقیقاتی در این زمینه انجام دادین لطفا share کنید .

بنده به این قضایا واقف هستم، اینا مسائلی ــه که تو فیلم هم بهش اشاره میشه ! بحث بنده این بود که اکثر چیزایی که شما به وولدمورت نسبت میدین، هری پاتر هم اونا رو داره !!!

ببینید، برای 100 اُمین بار مجبورم بگم (همونطور که تو تاپیکای مختلف گفتم):

ماجرا اینه: شما امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو دوست دارین، هری پاتر رو هم دوست دارین ... واکنش طبیعی مغز انسان اینه که این 2تا رو بیاره تو یه جهت و یه راستا !!! اینجوری مغز شما هر کاری میکنه تا اثبات کنه که هری پاتر مرتبط با امام زمان ــه !!!!!! و نویسندۀ این کتاب فردی بوده که برای مسیحیا کتاب نوشته و بقولی همه چی آرومه، من چقد خوشحالم و ادامۀ ماجرا !!!

ببینید دوست عزیز من دارم می گم که شما برای اینکه یه چیزی رو شیطانی نشون بدید هر جا ازش یه استفاده ای می کنید مثلا اگه جایی بخواید به اظهارات کلیسا در مورد هری پاتر استناد کنید می رید و می گید که آره کلسا هم گفته اینه که هری پاتر شیطانیه بعد از اون ور یه جا دیگه می آید و می گید خود کلیسا در تسخیر ماسون ها و شیطان است. آخه اینکه نشد یا هست یا نیست دیگه!
شما اینجا در تحلیل فیلم تد اومدید زئوس رو نماد الله و نیکی دونستید که کارکتر شیطانی تد ازش می ترسه. بعد حالا اومدید توی تحلیل کلمه ی خدای آسمان می گید که نه این خدا خدایان یونانه که اونها هم شیطانیه ان!!! بلاخره خدایان یونان شیطانی هستند یا نه؟

راستش اگه من قانع شده بودم در اون مورد چیزی نمی پرسیدم الان هممی بینم شما اصلا هیچ دلیل و مدرکی نمی آرید که شبهات من رو پاسخ بده و فقط در مورد موضوعات متفرقه و اینکه هالیوود شیطانه صحبت می کنید.

بله این ذهنیت شما باید همه چیز شیطانی دیده بشه.

در مورد هری پاتر بله هنوز منظورم داستان کتاب هست.

راستش من مدارکی رو ندیدم که شما نشون بدید؟!!!و پاسخ سوالاتم رو نگرفتم و گرنه مریض نیستم که این سوالات رو تکرار کنم. در این کتاب جبهه ی ضد قهرمان و منفی داستان به روشنی از نماد های شیطانی استفاده می کنند نظیر مار (نجینی مار ولدومورته) یا علامت جمجمه( انجمن جمجمه و استخوان 322) در مورد این موضوعات که هری پاتر شبیه ولدومورته هم دوست عزیز من بار ها گفتم
این توانایی ها برای ولدومورته(صحبت با مار ها و ...) و در اثر هجوم ولدومورت به ذهن هری اون گاهی در اختیار ولدومورت قرار می گیره.
در مورد یتیم بودن هم قبلا توضیح دادم.
من احساس می کنم شما جوابی ندارید که دارید بحث رو می پیچونید چون من دقیقا با تحلیل خودتون در مورد این فیلم و داستانش صحبت کردم یک بچه یتیم(ولدومورت-شیطان) توسط یک شخص قدرتمند(دامبلدور-خدا) به سرپرستی گرفته می شه و به (هاگوارتز- بهشت) میاد و بعد از اون بچه یتیم سرکشی می کنه و از (هاگوارتز -بهشت) بیرون انداخته می شه(رانده می شه) و در مقابل اون شخص قدرتمند(دامبلدور-خدا) قیام می کنه و دامبلدور -خدا هری پاتر-امام زمان رو می فرسته بره باهاش بجنگه.
ببین این دقیقا تحلیل شماست که من در این داستان مصداق سازی کردم

من از همین جا به عمق فکر شما پی بردم که هیچ چیز مشهور نمی شه مگه اینکه اونها بخوان!!!!؟!؟!!؟!؟!؟!؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟
واقعا نمی دونم چی بگم؟ یه دفعه بفرمایید دشمن خداست دیگه!!! الان مثلا حافظ رو همه ی دنیا می شناسن یا شاهنامه رو الان فردوسی حافظ ماسون اند دیگه؟ شیطان اند؟

فراماسون ها به شدت به صباح و تشکیلات مخفی اش علاقه داشتند و شاید یکی از دلایلش این باشه. دوست عزیز من قبلا این توضیحات رو خدمت دوستمون هامون دادم. حسن صباح اگه تو جنگ صلیبی نبود عمرا صلاح الدین کاری می تونست بکنه و ما پیروزی هامون رو مدیون ایشون هستیم.

در مرود این موضوع دوست عزیز من دارم منطقی صحبت می کنم رطی به تعلق خاطر نداره شما هم منطقی بحث کن. اتفاقا این شمایی که همش می خوای همه چیز رو به شیطان بچسبونی و دشمن رو بزرگ کنی!Big Grin
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود - ehsanagiyan - ۱۶/شهریور/۹۲ ۱۵:۰۸

[-]