|
مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود
|
|
۱۵:۰۸, ۱۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
(۱۶/شهریور/۹۲ ۱۱:۱۰)MaTeY نوشته است: انقدر این بحث غیر واضح و ثقیل بود ؟!؟ این حرفای بنده هستش تو ارسال اول : ببینید دوست عزیز من دارم می گم که شما برای اینکه یه چیزی رو شیطانی نشون بدید هر جا ازش یه استفاده ای می کنید مثلا اگه جایی بخواید به اظهارات کلیسا در مورد هری پاتر استناد کنید می رید و می گید که آره کلسا هم گفته اینه که هری پاتر شیطانیه بعد از اون ور یه جا دیگه می آید و می گید خود کلیسا در تسخیر ماسون ها و شیطان است. آخه اینکه نشد یا هست یا نیست دیگه! شما اینجا در تحلیل فیلم تد اومدید زئوس رو نماد الله و نیکی دونستید که کارکتر شیطانی تد ازش می ترسه. بعد حالا اومدید توی تحلیل کلمه ی خدای آسمان می گید که نه این خدا خدایان یونانه که اونها هم شیطانیه ان!!! بلاخره خدایان یونان شیطانی هستند یا نه؟ راستش اگه من قانع شده بودم در اون مورد چیزی نمی پرسیدم الان هممی بینم شما اصلا هیچ دلیل و مدرکی نمی آرید که شبهات من رو پاسخ بده و فقط در مورد موضوعات متفرقه و اینکه هالیوود شیطانه صحبت می کنید. بله این ذهنیت شما باید همه چیز شیطانی دیده بشه. در مورد هری پاتر بله هنوز منظورم داستان کتاب هست. راستش من مدارکی رو ندیدم که شما نشون بدید؟!!!و پاسخ سوالاتم رو نگرفتم و گرنه مریض نیستم که این سوالات رو تکرار کنم. در این کتاب جبهه ی ضد قهرمان و منفی داستان به روشنی از نماد های شیطانی استفاده می کنند نظیر مار (نجینی مار ولدومورته) یا علامت جمجمه( انجمن جمجمه و استخوان 322) در مورد این موضوعات که هری پاتر شبیه ولدومورته هم دوست عزیز من بار ها گفتم این توانایی ها برای ولدومورته(صحبت با مار ها و ...) و در اثر هجوم ولدومورت به ذهن هری اون گاهی در اختیار ولدومورت قرار می گیره. در مورد یتیم بودن هم قبلا توضیح دادم. من احساس می کنم شما جوابی ندارید که دارید بحث رو می پیچونید چون من دقیقا با تحلیل خودتون در مورد این فیلم و داستانش صحبت کردم یک بچه یتیم(ولدومورت-شیطان) توسط یک شخص قدرتمند(دامبلدور-خدا) به سرپرستی گرفته می شه و به (هاگوارتز- بهشت) میاد و بعد از اون بچه یتیم سرکشی می کنه و از (هاگوارتز -بهشت) بیرون انداخته می شه(رانده می شه) و در مقابل اون شخص قدرتمند(دامبلدور-خدا) قیام می کنه و دامبلدور -خدا هری پاتر-امام زمان رو می فرسته بره باهاش بجنگه. ببین این دقیقا تحلیل شماست که من در این داستان مصداق سازی کردم من از همین جا به عمق فکر شما پی بردم که هیچ چیز مشهور نمی شه مگه اینکه اونها بخوان!!!!؟!؟!!؟!؟!؟!؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟ واقعا نمی دونم چی بگم؟ یه دفعه بفرمایید دشمن خداست دیگه!!! الان مثلا حافظ رو همه ی دنیا می شناسن یا شاهنامه رو الان فردوسی حافظ ماسون اند دیگه؟ شیطان اند؟ فراماسون ها به شدت به صباح و تشکیلات مخفی اش علاقه داشتند و شاید یکی از دلایلش این باشه. دوست عزیز من قبلا این توضیحات رو خدمت دوستمون هامون دادم. حسن صباح اگه تو جنگ صلیبی نبود عمرا صلاح الدین کاری می تونست بکنه و ما پیروزی هامون رو مدیون ایشون هستیم. در مرود این موضوع دوست عزیز من دارم منطقی صحبت می کنم رطی به تعلق خاطر نداره شما هم منطقی بحث کن. اتفاقا این شمایی که همش می خوای همه چیز رو به شیطان بچسبونی و دشمن رو بزرگ کنی!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تشکیل گروه برای بحث پیرامون هالیوود | mrae_iran | 1 | 1,075 |
۱۵/اسفند/۹۵ ۲۲:۰۰ آخرین ارسال: سعدی |
|
| تحلیل فیلم 'مثل بالا،خیلی پایین'؛ | vahrakan | 2 | 2,416 |
۱۲/شهریور/۹۵ ۱۹:۵۷ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| تحلیل فیلم "The Adjustment Bureau " | Reza2035 | 7 | 10,051 |
۹/مرداد/۹۵ ۵:۴۳ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| تحلیل فیلم Exodus: Gods and Kings / موسی به روایت سامری | vahrakan | 9 | 7,756 |
۸/بهمن/۹۴ ۱۸:۲۴ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| تحلیل فیلم THE WORLD END | captaincharisma | 4 | 4,907 |
۱۹/آذر/۹۴ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: pars.movies |
|
| تحلیلی بر فیلم Noah / پیامبری که هالیوود مبعوث کرد! | SAViOR | 39 | 25,396 |
۱۱/اردیبهشت/۹۴ ۲۱:۵۷ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| ساخت فیلم ضد ایرانی این بار علیه عفاف و حجاب۰۰ | آوا | 4 | 2,720 |
۲۷/بهمن/۹۳ ۳:۵۴ آخرین ارسال: نورالسادات |
|