|
مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود
|
|
۲۱:۱۱, ۱۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
من فقط از دو طرف شما یه درخواستی دارم ، این بحث با توجه به عنوان تاپیک داره منحرف میشه. جناب matey میگه به هالیود به دید کاملا مشکوک نگاه میکنه جناب ehsan میگن این نگاه رو تعدیلش کنین
درخواست اصلی من اینه که همدیگر رو باتوجه به تفاوت دیدگاهی که دارین بپذیرین چون فکرمیکنم دیدگاه جفتتون عوض نمیشه.. من فکر میکنم باز میشه مثل همون تاپیک نقد آقای رائفی که در مورد حسن صباح بحث کردیم و من همچنان در این مورد از جناب ehsan سوال داشتم و قانع نشدم و بحث به پیام خصوصی کشید ، فکر میکنم چون اونجا بسته شد جناب ehsan بحث رو اینجا آوردن... من نقد هایی به خود کتاب هری پاتر دارم ... و واقعا اینو قبول دارم این کتاب تاثیرات خیلی زیادی روی بچه ها گذاشت ... اعتقاد من اینه که جادو جنبل اگه تحت اذن الله نباشه ( با توجه به ماجرای هاروت و ماروت در قرآن ) حرامه... و آخرش جز تباهی چیزی نداره ... اما بعد از چاپ کتاب یه موج جادوگری راه افتاد تو غرب حرف از جادوگری و مدرسه واقعی جادوگری میزدن که به نظرم مسخره میومد اما خبرهاش دنباله دار بود . شاید خود شما هم شنیده باشین ... اگه ایرادی بهش دارم همیناست این کتاب نثر جذاب و تین ایجر پسندی داره برای من هم خاطره انگیز بود اما میخوام حالا از دید دوستانی که این کتاب رو نقد میکنن هم ببینمش اما متاسفانه دلیل اینکه خدا توش نیست من رو هم راضی نمیکنه که شیطانی بدونمش همینطور استدلال خدای آسمون ها و یا قسم خوردنشون به مرلین! این خانم از عناصر فرهنگی خیلی تو کتاب وارد کرده مخصوصا داستان های ایرلندی و خیلی نکات روانشناسانه داخلش قرار داره مثلا قسمت آیینه جادو.... اسطوره شناسی خیلی به نقد ها کمک میکنه ... اگه قراره نقد حسابی از این کتاب بشه باید از هردوطرف منتقد و طرفدار بررسی و همکاری بشه و تاپیک مجزا میخاد.. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تشکیل گروه برای بحث پیرامون هالیوود | mrae_iran | 1 | 1,077 |
۱۵/اسفند/۹۵ ۲۲:۰۰ آخرین ارسال: سعدی |
|
| تحلیل فیلم 'مثل بالا،خیلی پایین'؛ | vahrakan | 2 | 2,416 |
۱۲/شهریور/۹۵ ۱۹:۵۷ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| تحلیل فیلم "The Adjustment Bureau " | Reza2035 | 7 | 10,053 |
۹/مرداد/۹۵ ۵:۴۳ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| تحلیل فیلم Exodus: Gods and Kings / موسی به روایت سامری | vahrakan | 9 | 7,758 |
۸/بهمن/۹۴ ۱۸:۲۴ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| تحلیل فیلم THE WORLD END | captaincharisma | 4 | 4,907 |
۱۹/آذر/۹۴ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: pars.movies |
|
| تحلیلی بر فیلم Noah / پیامبری که هالیوود مبعوث کرد! | SAViOR | 39 | 25,398 |
۱۱/اردیبهشت/۹۴ ۲۱:۵۷ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| ساخت فیلم ضد ایرانی این بار علیه عفاف و حجاب۰۰ | آوا | 4 | 2,731 |
۲۷/بهمن/۹۳ ۳:۵۴ آخرین ارسال: نورالسادات |
|