|
حجاب زنان، پرده ی چشم مردان است!
|
|
۲۱:۵۴, ۱۶/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۲ ۲۲:۱۲ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
نقل قول: کسی گفت لخت بشن و بیان تو خیابون؟ کسی اینو گفت؟ تا کی می خواین این طور مردم رو گول بزنین؟ دیگه با این حرفا کسی گول نمی خوره. اتفاقا از همین جاها شروع میشه , غرب هم که امروز پرچم دار هرزه نگاریه از اول اینجوری نبود که همگی فاسد الاخلاق باشند یه پروسه ی چند ده ساله رو طی کرده و شده اینی که میبینی ![]() نقل قول:اینا دیگه چیه که می گین؟؟؟؟؟؟ شما تا وقتی که رفتار دیگران دین داشتن و نداشتنت رو تعیین میکنه سعی کن راجع به دین صحبت نکنی . همونطور که من وقتی من از تفکر شما انتقاد میکنم با شما کاری ندارم و کتاب های متفکرین شما رو بررسی میکنم مثه این جمله که در کتاب " بستن ذهن امریکایی " اومده : هدف از فمینیسم انقلاب س*ک&س@ی می باشد . شما بیا تفکر و باوری که من قبولش دارم رو نقد کن و نه برخورد مامور گشت ارشاد رو ![]() نقل قول:زنان عقل ندارن؟ نمی توانند به درخواست بی جا نه بگویند؟ اگه حجاب نداشته باشن مورد سواسفاده قرار می گرند؟ مردان این قدر شیطان اند؟ چه ربطی به عقل داره ؟ ![]() دختر و پسر رو کنار هم بذار شرایط رو مهیا کن نامردن اگه به رابطه ی جنسی کارشون نکشه ...این قانون طبیعته ! توی قانون طبیعت هم وقتی زن کمی خودشو به نمایش بذاره واسه مرد, دیگه اون مرد نمیگه ایشون ازاد هستن اولین فکری که به سرش میزنه اینه که چطور میتونه از اون خانم بیشتر کام بگیره حالا چه از طریق چشم و یا ... مردان و زنان شیطان نیستند دارند نیازشون رو از طریق غیر شرع پاسخ میدن اینقدر انسان رو با ابلیس اشتباه نگیرین . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چرا عده ای از زنان از حجاب گریزانند؟ | vahrakan | 1 | 1,578 |
۲۷/دی/۹۴ ۱۰:۴۱ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| حجاب؛ مانعی برای فعالیت اجتماعی زنان!(پاسخ) | آوا | 0 | 1,408 |
۴/اسفند/۹۳ ۱۵:۱۳ آخرین ارسال: آوا |
|
| چادری که زنان را در برابر چشمان مردان حفظ نمیکند | ام ابیها | 50 | 32,202 |
۸/دی/۹۳ ۱۹:۱۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| مردان مردودی ! زنان مردودی! آدم های مردودی! | اسکای | 24 | 14,672 |
۵/بهمن/۹۲ ۲۳:۵۳ آخرین ارسال: اسکای |
|
| حجاب آسان؛ ارمغان «جلابیب» برای زنان ایرانی | 12mansori | 51 | 29,548 |
۲۳/مهر/۹۲ ۲:۳۸ آخرین ارسال: فرشته مهربون |
|
| مردان؛ آرایشگر زنان!؟...«موهای زنانه زیر قیچیهای مردانه!» | انتصـار | 2 | 2,486 |
۲۹/تیر/۹۱ ۱۱:۲۰ آخرین ارسال: shafagh_mah |
|
| حجاب و بیماریهای پوستی زنان | Resistance | 2 | 1,925 |
۱۱/اسفند/۹۰ ۱۶:۰۳ آخرین ارسال: دوستدار ولیعصر |
|