تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حجاب زنان، پرده ی چشم مردان است!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
به نام پروردگار جهان آفرین

((حجاب زنان پرده ی چشم مردان است))

تا کی زنان باید خود را محدود کنند تا نکند مردی به فساد بیافتد؟
آیا مردان نباید به خود سختی دهند و خود را کنترل کنند تا زنان آزاد باشند؟
در فصل گرما زنانی را می بینیبم که مجبور شده اند لباسی اضافی را افزون بر لباس های خود بپوشند و همچنین موی خود را بپوشانند تا نکند مردی به فساد بیافتد. فرقی ندارد در سفر است یا در شهر خود، سرکار است یا تفریح می کند.
می گویند زن باید خود را بپوشاند تا خود در امان باشد. از چه؟ از شهوت مردان! این جمله توهین به زنان و مردان است. در آن مردان را موجودی فرض شده که جز شهوت چیز دیگری نمی بیند و زن موجودی بی اختیار در نظر گرفته شده که به درخواست های مرد «نه» نمی گوید و نمی تواند خود را کنترل کند و به اصطلاح احمق است.
حجاب باعث شده زن نتواند در عرصه های اجتماعی هم پای مرد پیش رود. در محیط کار نمی تواند بازده مناسبی داشته باشد و در رشته های ورزشی بسیار محدود می ماند. در سفر زود خسته می شود و مجبور به تحمل گرمایی است که با وجود پوشش او چند برابر می شود. در مدارس هم همین اوضاع است.
همه ی این ها برای چیست؟ برای اینکه مرد راحت باشد و یه وقت شهوتش تحریک نشود.
مردان شهوت پرست نیستند و می توانند خود را کنترل کنند و زن ها هم احمق نیستند و خود می توانند خوب را از بد شناخته و به درخواست های نامشروع بعضی از مردان «نه» بگویند.
زنان حق بسیاری به گردن مردان دارند برای مثال هیچ کس نمی تواند زحماتی را که مادر برایش کشیده است، نادیده بگیرد.
به پاس قدر دانی از این زحمات مردان باید خود را کنترل کرده و با نگاه نکردن خود، سبب آرامش زن را فراهم کنند تا هم خود راحت باشد و هم زن.
اینکه زن خود را محدود کند و خود را آزار دهد تا مرد راحت باشد بسیار خود خواهی مردان است و چه بسا خیلی اوقات مردانی را می بینیم که در طبل حجاب می کوبند و مادر و خواهران خود را محدود می کنند اما از طرفی بسیار شهون ران اند و کارهایی می کنند که هیچ انسانی نمی پسندد.
زنان باید در انتخاب پوشش خود و موارد دیگر مانند مردان آزاد باشند تا بتوانند هم پای مردان در شغل خود و در رشته های ورزشی بدرخشند و تفکر بد و زشت مرد سالاری را از بین ببرند.
می گویند زن نمی تواند خواننده شود، نمی تواند نوازنده شود، نمی تواند در سیاست حضور یابد (مسئله ی یکی از انتخاب شدگان شورای شهر را که یادتان می آید!) و رئیس جمهور شود، نباید دنبال ورزش رود (خانمی شناگری که در دریای خزر شنا کرده بود و رکوردی را زده بود را یادتان می آید که چگونه حقش را خوردند؟) ، شهادت 2 زن در دادگاه برابر شهادت مرد است، دیه اش نصف مرد است، نصف مرد ارث می برد، مرد می تواند 4 زن را رسما بگیرد و تعداد بی شماری را صیغه کند که این توهین بسیار بزرگی به زن است و بسیار ناحقی های دیگر که در حق زنان می شود.
واقا شرمسارم. به نام ما مرد ها چه حق کشی هایی در حق زنان می شود. این ها مرد نیستند که اینگونه در حق زنان نامردی می کنند!
امیدوارم با تحولی حق زنان به آنان داده شود و هم پای ما مردان پله های ترقی را بالا روند.
نقل قول: این ها مرد نیستند که اینگونه در حق زنان نامردی می کنند!

شما مرد باش و ناموست رو بی حجاب بفرست تو خیابونها و خلاصه از هر منظری بذار آزاد باشه ... جوون های مجرد و عذب شهر هم قول میدن که از چشمانشون حجابی برای اون خانم درست کنن , البته اقایون متاهل هم این قول رو به شما میدن ( صد در صد تضمینی )
ترجیحا ما نامردی میکنیم Wink چون به چشم هیچکسی توی شهر اعتماد نداریم , افرین به شما که این همه خوشبین هستی و همه ی مردهای شهر رو محرم ناموست کردی !

نقل قول: تعداد بی شماری را صیغه کند که این توهین بسیار بزرگی به زن است و بسیار ناحقی های دیگر که در حق زنان می شود.

شما هر وقت ازدواج کردی خانمت رو به عقد سه تا مرد دیگه هم در بیار که در حقش ظلم نشه , اصلا هم فکر نکنی دارم توهین میکنم فیلسوف بزرگ ولتر هم در فرانسه با زنی ازدواج کرد که دو تا شوهر دیگه همزمان داشت و رابطه ی خیلی دوستانه ای هم با هم دیگه داشتن .

بگذریم بقیه صحبت هاتون بسیار عوام فریبانه و احساسی بود , این رو اگه تبدیل به فیلم سینمایی کنید حتما تمشک طلایی رو به شما جایزه میدن .

*تمشک طلایی : جشنواره ای مانند اسکار است با این تفاوت که به جای بهترین فیلم ها , به مزخرفترین فیلم ها هرسال جایزه اهدا میکند .
این الان چی بود؟ درد دل؟ شکایت؟ تلاش برای قانع کردن تفکراتی که می دونید قطعا مخالف خواهد بود ؟ ایجاد تنش و چالش؟

شما خودت هم می دونی قطعا چه جواب هایی خواهی دید! و قطعا می دونی تو این بحث های پایه دو نفر که 180 درجه با هم فرق دارند قانع نخواهند شد!

این مساله بسیار مفصله و قابل پرداختن تو این سایت نیست! شما مساله ارث ، صیغه، شهادت زن، دیه ، عرصه ی سیاست، آزادی حجاب! و .. رو مطرح کردید. شما وقتی این همه مساله رو بیان کردید معلومه دنبال جواب نیستید . در واقع هدفتون چیز دیگری بوده!

اما باید بدونی مساله ی حجاب هیچ پایانی نداره بزار رک بگم! خیلی ببخشید! آزادی خواهی در مساله حجاب تا عریانی کامل پیش خواهد رفت! و به آزادی های اینچنینی اقناع نخواهد شد! شما غرب رو تماشا کن! و اینکه مردان باید نگاه خودشون رو حفظ بکن گول زدن خودمونه! هیچ جای دنیا از عربستان بگیر تا پاتایای تایلند هیچ جا حجاب زنان پرده چشم مردان نبوده پس شما خودت رو گول نزن این امر نشدنی هست!
البته من با گشت ارشاد مخالفم چون هیچ کمکی نکرده و فقط وجهه ی نظام رو بد جلوه داده!

در ضمن این یک ادعای پوچ و بی اساس ـه که بگیم مردان غربی نسبت به زنان بی تفاوتند و براشون عادی شده چون طبق آمار رسمی، تمام مردان (بله تمام یعنی 100 درصد) به زنانشون خیانت می کنن! اینه نتیجه ی آزادی !
البته بازهم می گم نگاه های سلیقه ای و سرکوب گرایانه جواب نمی ده! گشت ارشاد هم هیچ کمکی نکرده!
نقل قول:
شما مرد باش و ناموست رو بی حجاب بفرست تو خیابونها و خلاصه از هر منظری بذار آزاد باشه ... جوون های مجرد و عذب شهر هم قول میدن که از چشمانشون حجابی برای اون خانم درست کنن , البته اقایون متاهل هم این قول رو به شما میدن ( صد در صد تضمینی )

ترجیحا ما نامردی میکنیم
[تصویر: wink.png]
چون به چشم هیچکسی توی شهر اعتماد نداریم , افرین به شما که این همه خوشبین هستی و همه ی مردهای شهر رو محرم ناموست کردی !
شما می خوای اصلا نزار ناموست بیاد بیرون چون بلاخره ممکنه یه نفر نگاش کنه دیگه!
نقل قول:شما هر وقت ازدواج کردی خانمت رو به عقد سه تا مرد دیگه هم در بیار که در حقش ظلم نشه , اصلا هم فکر نکنی دارم توهین میکنم فیلسوف بزرگ ولتر هم در فرانسه با زنی ازدواج کرد که دو تا شوهر دیگه همزمان داشت و رابطه ی خیلی دوستانه ای هم با هم دیگه داشتن .
من همچین حرفی نزدم.
مرد نباید با چند نفر هم زمان ازدواج کنه و زن هم همین طور.
اگه هم کسی دوست داره با چنتا زن رابطه داشته باشه، از زنش چه توقعی داره که با چندتا مرد رابطه نداشته باشه؟
نقل قول:این الان چی بود؟ درد دل؟ شکایت؟ تلاش برای قانع کردن تفکراتی که می دونید قطعا مخالف خواهد بود ؟ ایجاد تنش و چالش؟
همه موارد به غیر از آخریConfused
نقل قول:شما خودت هم می دونی قطعا چه جواب هایی خواهی دید! و قطعا می دونی تو این بحث های پایه دو نفر که 180 درجه با هم فرق دارند قانع نخواهند شد!
قانع نشدن دلیل بر بحث نکردن نیست.
آیا بقیه مطالب تالار هم گونه ای نیست که خیلی ها 180 درجه باش مخالفن؟
نقل قول:این مساله بسیار مفصله و قابل پرداختن تو این سایت نیست! شما مساله ارث ، صیغه، شهادت زن، دیه ، عرصه ی سیاست، آزادی حجاب! و .. رو مطرح کردید. شما وقتی این همه مساله رو بیان کردید معلومه دنبال جواب نیستید . در واقع هدفتون چیز دیگری بوده!
این موارد رو اعلام کردم که بعد طرف نیاد بگه ما به فکر زن هستیم و حقش رو نخوردیم و با مرد برابره. نمونه هایی از نابرابری رو گذاشتم.
هدفم مثلا چی بوده؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:اما باید بدونی مساله ی حجاب هیچ پایانی نداره بزار رک بگم! خیلی ببخشید! آزادی خواهی در مساله حجاب تا عریانی کامل پیش خواهد رفت!
طبق چی این حرفو زدین؟ ؟آیا در کشور هایی که حجاب آزاده، مردم عریان به خیابان می رند؟؟؟؟؟
نقل قول:و اینکه مردان باید نگاه خودشون رو حفظ بکن گول زدن خودمونه! هیچ جای دنیا از عربستان بگیر تا پاتایای تایلند هیچ جا حجاب زنان پرده چشم مردان نبوده پس شما خودت رو گول نزن این امر نشدنی هست!
کسی اگه کنترل نکرد، گناهش پای خودشه.
از بین بردن رشوه خواری نشدنی است پس بیایم یه مامور تو هر اداره بزاریم تا مبدا کسی رشوه نده.
نقل قول:در ضمن این یک ادعای پوچ و بی اساس ـه که بگیم مردان غربی نسبت به زنان بی تفاوتند و براشون عادی شده چون طبق آمار رسمی، تمام مردان (بله تمام یعنی 100 درصد) به زنانشون خیانت می کنن! اینه نتیجه ی آزادی !
کسی نگفت بی تفاوت اند. زنان هم نسبت مردان بی تفاوت نیستند، پس مردان هم از فردا چادر سر کنند.
اون آمار هم من تا حالا نشنیدم. منبع؟؟؟؟؟؟
(۱۶/شهریور/۹۲ ۱۴:۰۳)JohnShepard نوشته است: [ -> ]اون آمار هم من تا حالا نشنیدم. منبع؟؟؟؟؟؟
کتاب روانپزشکی کاپلان و سادوک! Smile

جواب شما هم کلا در این کلیپ هست گوش کنید (لینک) (عباسی ، چند همسری)

دوستان اگه کسی لینک مستقیم داره زحمتش رو بکشه!

(۱۶/شهریور/۹۲ ۱۴:۰۳)JohnShepard نوشته است: [ -> ]طبق چی این حرفو زدین؟ ؟آیا در کشور هایی که حجاب آزاده، مردم عریان به خیابان می رند؟؟؟؟؟
هر چیزی جایی داره! قرار نیست طرف عریان پاشه بره سر کار، بره مدرسه و دانشگاه! ولی شما حتما از سواحل اون کشور ها خبر دارید!
(۱۶/شهریور/۹۲ ۱۴:۰۳)JohnShepard نوشته است: [ -> ]کسی اگه کنترل نکرد، گناهش پای خودشه.
از بین بردن رشوه خواری نشدنی است پس بیایم یه مامور تو هر اداره بزاریم تا مبدا کسی رشوه نده.
کسی نگفت بی تفاوت اند. زنان هم نسبت مردان بی تفاوت نیستند، پس مردان هم از فردا چادر سر کنند.
اون آمار هم من تا حالا نشنیدم. منبع؟؟؟؟؟؟
منظورم اینه که رهآورد غرب از آزادی زنان معلومه و نباید راه اونها رو رفت!
نقل قول:
کتاب روانپزشکی کاپلان و سادوک!
[تصویر: happy.png]
تا حالا نخوندمش.
وقت پیدا کردئم یه سرچ هم تو سایت های آماری می کنم ببینم اکثریتشون چی می گن.
نقل قول:
جواب شما هم کلا در این کلیپ هست گوش کنید (
لینک
) (عباسی ، چند همسری)

دوستان اگه کسی لینک مستقیم داره زحمتش رو بکشه!
عباسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا من قبولش ندارم. چند همسری با خیانت فرقی نداره...
نقل قول:هر چیزی جایی داره! قرار نیست طرف عریان پاشه بره سر کار، بره مدرسه و دانشگاه! ولی شما حتما از سواحل اون کشور ها خبر دارید!
از ساحل خبر دارم. همه ساحلش که این طور نیست. یه قسمتی که ساحل تفریحی است ملت با مایو می رن.
در ضمن کسی رو که مجبور نکردن بره اون جا که. ساحل به این بزرگی. کسی مشکل داره بره جاییش که کسی با مایو نباشه. در ضمن نگین که پس در حق کسی که با مایو مشکل داره ظلم شد. حق با اکثریت هست. اگه اکثریت کسایی که ساحل می رن با مایو راحت اند پس بقیه باید تابع اکثریت باشند.

نقل قول:منظورم اینه که رهآورد غرب از آزادی زنان معلومه و نباید راه اونها رو رفت!
این دیگه خنده داره.
ما اینجا زنان رو محدود کنیم چون آزادی زنان رهاورد غربه!
(۱۶/شهریور/۹۲ ۱۴:۴۴)JohnShepard نوشته است: [ -> ]تا حالا نخوندمش.
وقت پیدا کردئم یه سرچ هم تو سایت های آماری می کنم ببینم اکثریتشون چی می گن.
عباسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا من قبولش ندارم. چند همسری با خیانت فرقی نداره...
از ساحل خبر دارم. همه ساحلش که این طور نیست. یه قسمتی که ساحل تفریحی است ملت با مایو می رن.
در ضمن کسی رو که مجبور نکردن بره اون جا که. ساحل به این بزرگی. کسی مشکل داره بره جاییش که کسی با مایو نباشه. در ضمن نگین که پس در حق کسی که با مایو مشکل داره ظلم شد. حق با اکثریت هست. اگه اکثریت کسایی که ساحل می رن با مایو راحت اند پس بقیه باید تابع اکثریت باشند.

این دیگه خنده داره.
ما اینجا زنان رو محدود کنیم چون آزادی زنان رهاورد غربه!
ببین دوست عزیز آزادی در مورد حجاب، یک طیفه! نمی شه گفت آزادی کامل و همچنین نمی شه گفت سرکوب کامل! نگاه 0 و صدی یعنی یک نگاه افراط و تفریطی!
اگر قراره یک بحث سازنده بکنیم باید بدونم شما نظرتون رو 0 هست یا 100 یا یک چیزی بین اون! شما نظرتون در کجای این طیفه و من نظرم رو کجاست!
(۱۶/شهریور/۹۲ ۱۴:۴۴)JohnShepard نوشته است: [ -> ]وقت پیدا کردئم یه سرچ هم تو سایت های آماری می کنم ببینم اکثریتشون چی می گن.
عباسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هم کامل قبولش ندارم ولی خب اگه حرف منطقی می زنه بایدقبول کرد! به قول معروف می گن با مَن قالَ کاری نداشته باش اصل ماقالَ هست!
نقل قول:
ببین دوست عزیز آزادی در مورد حجاب، یک طیفه! نمی شه گفت آزادی کامل و همچنین نمی شه گفت سرکوب کامل! نگاه 0 و صدی یعنی یک نگاه افراط و تفریطی!

اگر قراره یک بحث سازنده بکنیم باید بدونم شما نظرتون رو 0 هست یا 100 یا یک چیزی بین اون! شما نظرتون در کجای این طیفه و من نظرم رو کجاست!
نظر من آزادی در انتخاب پوشش است. کسی خواست چادر سر کنه، سر کنه، کسی خواست روسری سر کنه، سر کنه، کسی نخواست چیزی سرکنه، سرنکنه. کسی خواست مانتو بپوشه، کسی نخواست نپوشه. مثل بسیاری از کشور ها.
چرا با هم دعوا دارین
جناب جان سؤال دارن خب جواب بدین نه توهین و نه دعوا
شما هم جناب جان برید یه کم مطالعه کنین اگه آقای رحیم پور رو قبول دارین تو سایت ایشون کامل جواب داده شده اونهم بطور دقیق و همه ی این سؤال ها رو جواب داده البته با عناد نخونین
بهتره بدونین حجاب تو همه ادیان بوده و خاص اسلام نیست
گذشته از این شما چرا زن ها رو با مردها مقایسه میکنین مثلا اگه یه زن کارش درست باشه از نظر کار و شغل و موقعیت اجتماعی این یعنی با کی سنجیده شده با یه مردHuh خب این اشتباهه در هر صورت سخنرانیه آقای رحیم پور تو خارج هست و سؤال ها واضح گوش بدین حتما
نقل قول:من همچین حرفی نزدم.
مرد نباید با چند نفر هم زمان ازدواج کنه و زن هم همین طور.
اگه هم کسی دوست داره با چنتا زن رابطه داشته باشه، از زنش چه توقعی داره که با چندتا مرد رابطه نداشته باشه؟

شما به فکره خودت باش , الان هیچ مردی میلی به ازدواج نداره چون خرجییشو نداره که بده ... ازدواج توی این دوره زمونه ماله از ما بهترونه , الان همفکرای شما ازادانه دنبال دوست دختر و دوست پسر هستن و همفکرای ما هم مثله مرتاض های هندی دارن نفس شون رو صیقل میدن Smile.

الان دیگه اکثریت مثه شما فکر میکنن پس اینقدر تو بوق و کرنا نکنید که ما توی مملکت آزادی میخوایم و زن ها توی کارتن هستن.

زن ها محدود هستن و در کارتن بسته بندی شدن و ازشون سو استفاده ی جنسی میشه ولی اگه لخت بشن و بیان توی خیابون تا مردها اونها رو دید بزنن به آزادی میرسن , بچه چیه ؟ هیکلشون نافرم بشه که بچه به دنیا بیاد ؟ چرا این هیکل رو به هم بزنیم ؟ میشه از این هیکل و زیبایی استفاده های بهتری کرد مثه اگهی های تبلیغاتی , صنعت هرزه نگاری و ...

در این دنیا زن اگر زن باشد محدود است و آزادی ندارد ولی اگر مورد سو استفاده قرار بگیرد در آزادی مطلق غوطه ور خواهد شد , مفهوم خانواده رو ول کردن چسبیدن به جایی که مردها محدود شدن و نمیتونن سو استفاده کنن , چهار تا زن و صیغه کردن ایراد داره ولی روابط جنسی بی قید موردی نداره , یه جاهایی لازمه آدم افسار نفس خودشو بگیره ! زن اگر قدرت دفاع از خودشو داشت الان بزرگترین محصول جذب مشتری نبود , اگر میتونست از ازادی که شما تعریفشو میکنید استفاده کنه الان یکی از بزرگترین تجارت ها , یعنی تجارت جنسی و صنعت هرزه نگاری ازش استفاده نمیکرد .
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع