کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود
۴:۰۵, ۱۷/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۲ ۴:۱۴ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #80
آواتار
بسم الله
(۱۵/شهریور/۹۲ ۱۶:۴۷)ehsanagiyan نوشته است:  دوست عزیز پر واضح است که شما اصلا فیلم نگاه نمی کنید یا تحلیل ها رو نمی خونید
یعنی اه منظور از ولدومورت شیطان باشه هیچ تغییری در فیلم ایجاد نمی شه؟
معلومه که می شه!!!
جهت گیری فیلم 180 درجه می چرخه
ولدومورت شخصیت منفی کتابه
شما کتاب رو خوندید؟
این داستان ساخته ی خود ایشونه
همونطور که دوستمون اشاره کردن.
همین اواخر ایشون کتابی رو منتشر کرد با نام مستعار که اگه سرچ کنید اخبارش رو می بیند منتقدین خیلی استقبال کردن از این کتاب ولی بعد معلوم شد نویسنده ی این کتاب خودش بوده.
خیلی ممنون از تعریفتون...

من هم فیلمو دیدم هم کتابارو خوندم هنوزم به حرفم اعتقاد دارم چطور؟

منظورم این بود که سینمای غرب نمیاد نمی گه آقا شیطونه هری پاتر مگه مردم دور از جناب خرند
باید داستان قابل باور باشه یعنی موعود اونها در لباس دشمن شیطون که همه ی انسان ها ذاتا باهاش مشکل دارن ظهور می کنه هیچ وقت شیطون تو هیچ گروهی نگفته من شیطونم بیاین منو بپرستین(البته غیر عده قلیل شیطان پرستا) تو بقیه گروه ها بطور مخفیه ینی یکی دیگه حاکمه ولی حکمای اصلی رو شیطون میده
درواقع موعودی که سینمای غرب می سازه یه موعود انسان دوست، دوست دار صلح و حتما آنگلوساکسون و احتمالا یهودیه

ببخشید اگه قرار باشه هری پاتر رو فرد یا افراد دیگه ای نوشته باشن کتاب بعدی رو نمی تونستن؟؟؟

قبول دارم شاید خود خانم رولینگ شروع کرده باشن حتی شاید بدون هدایت قبلی اما من اطمینان دارم بعد شماره ی یک یا حتی بعد از تحویل پیش نویس این شماره توسط گروهی هدایت شدند تا آموزش های جادوگریشون درست باشه...

چنتا مثال قابل تامل براتون میارم:

تو شماره 4 بعد این که برگشت از یه غیبت تاکید می کنم یه غیبت روی عدد 13 تاکید داشت چرا این همه تاکید روی تعداد سال های غیبتش؟؟؟
تو شماره 7 آخر داستان گفت هر قطره ی خونی که از جادوگرا ریخته شه یه ضایعس مگه غیر اینه که اما زمان دلسوزه همه انسان هاست؟؟؟
تو کل داستان ولدمورت دارای عمر بسیار طولانی شاید مادام العمره مگر اینکه جان پیچ ها نابود شه!!!

مسئله اینه که اگه بخایم به این دلیل که ولدمورت شباهت زیادی با شیطان داره این فیلو حذف کنیم باید فیلم های زیادی رو کلا حذف کنیم از سینمای هالیوود...

نقل قول:شما اینجا در تحلیل فیلم تد اومدید زئوس رو نماد الله و نیکی دونستید که کارکتر شیطانی تد ازش می ترسه. بعد حالا اومدید توی تحلیل کلمه ی خدای آسمان می گید که نه این خدا خدایان یونانه که اونها هم شیطانیه ان!!! بلاخره خدایان یونان شیطانی هستند یا نه؟

واقعا با این مفهوم مشکل دارید یا خدایی نکرده کوچه علی چپ؟؟؟

مشخصه منظور ایشون این بود که خدای یونانی ها همون جایگاهی رو داره براشون که خدای ما منتها این همون الله نیست بلکه موقعیت فلسفیش مثل الله است...

نقل قول:من از همین جا به عمق فکر شما پی بردم که هیچ چیز مشهور نمی شه مگه اینکه اونها بخوان!!!!؟!؟!!؟!؟!؟!؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟
واقعا نمی دونم چی بگم؟ یه دفعه بفرمایید دشمن خداست دیگه!!! الان مثلا حافظ رو همه ی دنیا می شناسن یا شاهنامه رو الان فردوسی حافظ ماسون اند دیگه؟ شیطان اند؟

منم به .....

نگم بهتره ینی می خوام بدونم چرا مسئله رو الکی می پیچونید؟؟؟

مجموعه کتاب های در جستجوی دلتورا رو خوندید؟

مطمئن باشید اگه هری پاتر شهرت زده نبود شما الان تو این تاپیک مشغول دفاع ازش نبودید
بلکه تازه اولین بار با این اسم برخورد می کردید...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود - ضحی - ۱۷/شهریور/۹۲ ۴:۰۵

[-]