کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود
۱۵:۱۸, ۱۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #83
آواتار
سلام علیکم
جذابیت کلی شخصیت اصلی داستان شجاعتشه که علت جذابیت اصلی داستان رو میسازه! حتی عنوان کتاب هم بر محور اسم این شخصیت میگرده یعنی هری پاتر و فلان.....به صورت کلی به نظرم ترکیبی از همین شجاعت و جادوست + نثر روان + وارد کردن داستان های فولکلوریک مثلا ایرلندی + ترسیم فضای آشنا و در عین حال متفاوت از محیط واقعی مثل وزارت سحر و جادو!

شما حتما شنیدیدن که ارباب حلقه ها هم همچین موجی در زمان انتشارش به راه انداخت که بعد باز در زمان اکران فیلمش هم این موج تقویت شد..از نظر شهرت هم سر به سر با هری پاتره! در ارباب حلقه ها هم جادو ،راه داشت و درواقع جزئی از جذابیت داستان بود اما ببین شخصیت اصلی چه ویژگی داشت؟ شخصیت اصلی یه هابیت بود که با شجاعتش تا مرحله آخر رفت اما آخرش طمعش داشت سرشو به باد میداد

مدرسه جادوگری در آخرین سری در حال رها شدن بود اهمیت مدرسه از این جهت تو داستان هری پاتر تقویت شده بود که هری انگار از زندان خانه دورسلی ها رها میشد و به جایی وارد میشد که به شخصیت وجودیش اهمیت میدادن ( با توجه به گذشتش - به همین خاطر که میگم این کتاب تحلیل روانشناسی داره )

شما قبول دارین پایه اصلی داستان های فانتزی جادوست.. در این داستان مدرسه ای با این عنصر جذاب شده! والا بدون جادو این مدرسه چه جذابیت دیگه ای میتونه داشته باشه؟البته به جز این دیدگاه من که حتی بدون جادو ، پناهگاه هری پاتری بود که با جادو و شجاعت جلو دشمنش وامیستاد!

-----------------------
در مورد جادوی واقعی در فیلم من یادمه خبری رو در یک روزنامه خوندم دقیقا یادم نیست فکر کنم خبر نشریه نوجوانان دوچرخه بود گفته بود که ما در ساخت فیلم از جادوگری واقعی بهره بردیم تا به واقعیت جادو نزدیکتر باشه اینو تو مصاحبه با رادکلیف گفته بودن ( خیلی حافظه من دقیق نیست به حرف من استناد نکنین تا منبع اصلی خبر رو پیدا نکردین) ...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، ضحی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

پیام در این موضوع
RE: مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود - آیلار - ۱۷/شهریور/۹۲ ۱۵:۱۸

[-]