کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود
۲:۴۳, ۱۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #96
آواتار
نقل قول:بسم هو
سلام علیکم
ببخشید اگه ناراحت شدید دوست عزیزBig Grin
نه مهم نیست Smile

من آخر جهت گیری شما رو در این پست نفهمیدم آیا شما ولدومورت رو به عنوان کاکتر لوسیفر قول دارید یا خیر؟
خوب نه به اون معنای غلیظی که شما میگید منظور من خود شیطان نیست شاید نمادی از شر آخر دنیا منتها نمی خان بگن اون شر ماییم بلکه پاسش می دن به من و شما
این ویژگی هایی که شما خودتون ذکر کردید بیشتر از امام زمان(نعوذ بالله) به خود شخص لوسیفر میاد. خب شیطان هم یه دوره نیست و بعد علنا ظاهر می شه و چرا از عدد مقدس 13 برای ماسون ها برای یک شخصیت منفی در فیلم استفاده شده ؟
خب خود شما هم دارید می گید که شخصیت ولدومورت می گه هر قطره خون جادوگر ها اگه شما کناب ها رو مطالعه کرده بودید می دیدید که ولدومورت به راحتی عیز جادوگر ها رو می کشه پس آدم انسان دوستی نیست جادوگر ها رو دوست داره یعنی ماسون ها رو.
منم دارم همینو می گم چرا نشانه های ماسونی تو این فیلم کم نیست خوب باشه 13 سال چرا چندبار روش تاکید میشه؟؟؟
درمورد جادوگرا باید بگم به نظر من منظور جامعه بشریته نه الزاما یه گروه خاص چون ماجرا تو این جامعه اس و نماینده بشریته

خب معلومه شیطان هم هر قطره خونی که از طرفداراش ریخته بشه رو یه ضایعه می دونه.
خب شیطان رو هم نمی شه کشت دوست عزیز ....من از مهلت داده شدگان تا قیامت هستم...
آدم جایی که جوابی نداره بهتره بگه اینجارو نمی دونم تا اینکه ماس بندیش کنه حقیقتا نمی دونم
بعد اون جمله ی آخر رو هم اصلا نفهمیدم:

مسئله اینه که اگه بخایم به این دلیل که ولدمورت شباهت زیادی با شیطان داره این فیلو حذف کنیم باید فیلم های زیادی رو کلا حذف کنیم از سینمای هالیوود...
منظورم این بود که فیلم های زیادی در هالیوود ساخته میشه که مستقیما غرب و دولت امریکا رو هدف قرار میده یا حتی بالاتر در ظاهر برای دشمنی با شیطانه اما درونش برعکسه لایه های زیرین که بررسی میشه همه چیز تغییر می کنه
بلاخره ولدومورت شیطانه یا نه؟
اگه شیطان نیست که خب بالا دلالیل رو عرض کردم . اگر شیطان هست که خب این فیلم می شه ضد شیطانی چون شیطان رو بد نشون داده.
فکر کنم گفتم
دوست عزیز کوچه ی علی چپ اصطلاح درستی نیست! نه این که به من توهین کردید کلا گفتم اصطلاح درستی نیست شمایی که سر یه فیلم اینجوری وا مصیبت ها می خونید بهتره این اصطلاح رو که ریشه ی تاریخی معلومه رو ه کار نبرید.
ببخشید من چیزی دراین مورد نمی دونم حقیقتا معدرت می خام

بله دوست عزیز من منتقد یکی از سایت های فانتزی هستم همهی این کتاب ها رو خوندم من جمله در جست و جوی دلتورا و داستان کلیشه ای پیدا کردن گوهر ها و لیف و باردا و جاسمین....از نظر شما اون کتاب هم شیطانی است؟
آخه شخصیت های مثبت از جادو(کمربند) استفاده می کنند.!!!
عکس شما به کلیشه ای بودن داستان اعقتاد ندارم نکات جدید و جداب زیادی توشون بود خوب اگه نبرد خیر و شر کلیشه باشه اگه دنبال گوهری گشتن کلیشه باشه هری پاترم کلیشه ایه اون کتاب هم اگه دقیق بررسی شه میتونه ردهایی از فرهنگ خاص غرب رو داشته باشه منظورم فلسفه ایه که میخان اثبات یا بهتر بگم شهرت زدش کننه

قصدم این بود که بگم مطمئنم 99.99درصد دوستام اسمشم نشنیدن چرا؟؟؟ به نظرم ظرفیتش کم ار هری پاتر نیست اما چرا مثل اون شهرت زده نیست؟ شاید چون به اندازه اون سوددهی معنوی نداره برای سینمای هالیوود
من تا اونجایی دستم اومد فقط انیمیشنشو ساختن مال کجاس نمیدونم ب
چه های ما هم اصلا نمی شناسنش من برحسب اتفاق باهاش آشنا شدم

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ehsanagiyan ، Justice Bringer
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود - ضحی - ۱۸/شهریور/۹۲ ۲:۴۳

[-]