کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود
۱۰:۰۲, ۱۸/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۲ ۱۰:۱۲ توسط ehsanagiyan.)
شماره ارسال: #97

(۱۸/شهریور/۹۲ ۱:۲۹)هامون نوشته است:  سلام
این ها جزئی از امضاتون هست، یا اینکه هردفعه باید حتما جواب سلامتون رو بدیم؟
نه منظورم نماد مهر در ایران باستان نبود ، دوستانی که سخنرانی های آقای رائفی پور رو گوش میدن بهتر میتونن توضیح بدن من باید کلی بگردم تا عین حرفشون رو بیارم اینجا نمونه اش رو میتونین تو این تحلیل ببینین
نمونه :
و این لینک http://extict-truth.blogfa.com/post-317.aspx
همچنین در مورد صلیب شکسته لینک http://extict-truth.blogfa.com/post-73.aspx
البته نمی دونم چقدر مطلب هاش معتبره
بسم هو
سلام علیکم
اگه جواب دادید خدا خیرتون بده جواب ندادید ازم خدا خیرتون بده! Big Grinاجباری نیست که!Big Grin
هیتلر به خاطر تعصبی که روی خون خالص آریایی و نژاد پرستی اش در مورد اریایی ها داشت
می شه گفت که به احتمال بسیار زیاد منظورش از چلیچیا همون علامت آریایی ها بوده نه ماسون ها.
موفق باشید

(۱۸/شهریور/۹۲ ۲:۴۳)ضحی نوشته است:  
بسم هو
سلام علیکم

ببینید همونطور که خود شما فرمودید منم تایید می کنم
علامت های شیطانی در این کتاب و فیلم ذکر شده نظیر علامت یادگاران و مرگ شبیه چشم و هرمه یا علامت جمجمه یا علامت مار (نجینی) یا سایر...(نظیر همون 13 سال که خودتون می گید) منم حضور این علایم رو تایید می کنم پس تا اینجا قبول داریم حرف هم رو.
ولی این جا سواله منه که این علایم به اصطلاح ماسونی چرا برای یک شر مطلق در داستان ذکر شده؟ چرا این علایم برای شیطان به کار رفته؟ کسی که به این راحتی آدم می کشه؟ این چهره ی خوبی ات که برای شیطان ترسیم شده؟

کتاب درسته در مورد جادوگرانه اما خارج از اون هم استفاده می شه مثلا افرادی که جادو بلند نیستند(مشنگ/ماگل) یا فشفشه ها و...در واقع طبق گفته ی کتاب ولدومورت طرفدار سلطه ی جادوگر ها بر غیر جادوگر هاست.

کوچه علی چپ رو تا جایی که من می دونم وقتی توی مکه حضرت علی رو مسخره می کردند حضرت جواب نمی دادند رد می شدند می گفتند خودشو زده به کوچه علی چپ. یا این مجرای پس گردنی روحانیون. از اونجا ریشه گرفته.

درسته. ولی من می خوام بدونم اگه همچین چیزی در مورد این فیلم هست یعنی لایه های زیرینش برعکسه این موضوع با دلیل و مدرک شفافا یسازی بشه.

داستان دلتورا شاید در برخی از موارد نظیر معما ها و... جذابیت داشته باشه اما از نوع داستان های کلیشه ای هست که در مورد یک پادشاه و حکومتش و کمبرندی که نشان از اتحاد قبایل دارد.!!!
در مورد دلتورا واقعا ظرفیت هری پاتر رو نداشت به اندازه ی ظرفیتش مشهور شد.انیمیشن و بازی شو ساختن و همینطور کتاب به زبان های مختلفی ترجمه شد. و مهمترین نکته اینکه هری پاتر قال پیش بینی نبود اما دلتورا بود!
دلتورا کاملا واضح بود که هرچیزی شخصیتی که جدید وارد یک جلد می شد معلوم بود که در آخر آدم پلیدی بوده و ما فکر می کردیم خووب بوده به خصوص در مجموعه اژدهایان دلتورا نظیر این اشخاص: رالف کاپرکیون،پاف،آماندا،کریستین دروازه سایه،جک خندان و...
موفق باشید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، ضحی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع

[-]