کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حجاب اجباری تا چه حد مد نظر علما بود؟
۰:۲۱, ۲۰/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۲ ۰:۴۰ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #90

نقل قول:نیچه راست می گفت دین افیون توده هاست

همین جوری راجع به اسلام هم جمله بیارید , بنده به منطق شما ایمان خواهم اورد ! این جمله مارکسه که در آسیب شناسی مسیحیت گفته بود ... حالا ارتباطش با اسلام و نیچه چی بوده خدا میداند ؟؟؟

مارکس این جمله رو گفت چون معتقد بود دین مسیحیت توانایی شتاب در جامعه رو نداره و پیروانش مانند یک معتاد از دین استفاده میکنند و هیچوقت نمیشه به وسیله ی دین حکومت ساخت که این خزعبلات مارکس با انقلاب اسلامی ایران و تشکیل جمهوری اسلامی فقط تبدیل به مهملی شده که فقط عده ای منورالفکر ازش استفاده میکنند . به نظر من از جملات شوپنهاور استفاده کنید که میگفت : مذهب فلسفه ی عوام است ! هم تکراری نیست و میشه ازش به عنوان توهین به شخص مقابل استفاده کرد که جز عوامه و خواص نیست که به فلسفه ی ناب غربی رو بیاره Smile
البته من نیت شما رو خیر میدونم ولی روشی که باهاش دارین اقدام میکنید رو ناصحیح میدونم , به جای اینکه حجاب رو از جامعه حذف کنید , سعی کنید طوری آسیب شناسی کنید که همه به سمت حجاب برن ! در فروع دین اسلام داریم که :

1.تولی : هر عمل و شخصی که ما رو به خدا نزدیک میکنه ازش پیروی کنیم
2.تبری : هر عمل و شخصی که ما رو از خدا دور میکنه ازش برائت بجوئیم

علاوه بر این امر به معروف و نهی از منکر هم جزئی از فروع دینه , پس امر به منکر و نهی از معروف نکنید جامعه رو , اینها رو عرض کردم که چون میگید با اسلام مشکلی ندارم و مسلمان هستم .

در پناه حق
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، سیمرغ
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: حجاب اجباری تا چه حد مد نظر علما بود؟ - Reza2035 - ۲۰/شهریور/۹۲ ۰:۲۱

[-]