|
حجاب اجباری تا چه حد مد نظر علما بود؟
|
|
۰:۲۱, ۲۰/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۲ ۰:۴۰ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
نقل قول:نیچه راست می گفت دین افیون توده هاست همین جوری راجع به اسلام هم جمله بیارید , بنده به منطق شما ایمان خواهم اورد ! این جمله مارکسه که در آسیب شناسی مسیحیت گفته بود ... حالا ارتباطش با اسلام و نیچه چی بوده خدا میداند ؟؟؟ مارکس این جمله رو گفت چون معتقد بود دین مسیحیت توانایی شتاب در جامعه رو نداره و پیروانش مانند یک معتاد از دین استفاده میکنند و هیچوقت نمیشه به وسیله ی دین حکومت ساخت که این خزعبلات مارکس با انقلاب اسلامی ایران و تشکیل جمهوری اسلامی فقط تبدیل به مهملی شده که فقط عده ای منورالفکر ازش استفاده میکنند . به نظر من از جملات شوپنهاور استفاده کنید که میگفت : مذهب فلسفه ی عوام است ! هم تکراری نیست و میشه ازش به عنوان توهین به شخص مقابل استفاده کرد که جز عوامه و خواص نیست که به فلسفه ی ناب غربی رو بیاره ![]() البته من نیت شما رو خیر میدونم ولی روشی که باهاش دارین اقدام میکنید رو ناصحیح میدونم , به جای اینکه حجاب رو از جامعه حذف کنید , سعی کنید طوری آسیب شناسی کنید که همه به سمت حجاب برن ! در فروع دین اسلام داریم که : 1.تولی : هر عمل و شخصی که ما رو به خدا نزدیک میکنه ازش پیروی کنیم 2.تبری : هر عمل و شخصی که ما رو از خدا دور میکنه ازش برائت بجوئیم علاوه بر این امر به معروف و نهی از منکر هم جزئی از فروع دینه , پس امر به منکر و نهی از معروف نکنید جامعه رو , اینها رو عرض کردم که چون میگید با اسلام مشکلی ندارم و مسلمان هستم . در پناه حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| حجاب قانونی یا حجاب اجباری؟ | sagheb | 1 | 1,885 |
۲۲/آبان/۹۴ ۰:۱۵ آخرین ارسال: mirza47820 |
|
| آیا حجاب اجباری است؟ | دوست حقیقت | 95 | 40,033 |
۹/مهر/۹۴ ۲۱:۳۹ آخرین ارسال: شیدا |
|
| آیا قانون حجاب اجباری توانست راهگشا باشد!؟ // نظرسنجی | آلاله | 15 | 7,357 |
۱۹/دی/۹۲ ۱۵:۱۹ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| نظر امام خمینی(رحمة الله علیه) در مورد حجاب اجباری | Mohammad Trust | 10 | 7,866 |
۷/مرداد/۹۱ ۱۷:۴۹ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| خاطرات علما از حجاب | عاشورايي | 1 | 2,362 |
۵/اسفند/۹۰ ۱:۳۰ آخرین ارسال: soldier |
|