کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شبکه منتظران و راهبردهای انتظار
۲:۳۲, ۱۷/آذر/۸۹
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام دوستان
همگی شما مطالب را خوب بیان کردید.ولی نکته ای از قلمتان افتاد.من به شما واضح و صریح میگویم.اطاعت از ولی امر یعنی راه نجات.
شما تمامی تاپیک های مرا دنبال کنید من به ضرورت همه سخنان رهبرم آنهارا ایجاد و بحث میکنم.دوستی گفت شهید مطهری تمام شد و رفت جواب مرا کامل بخوان.امام تمام نمیشود مطهری تمام نمیشود.این حقیر بخاطر بدبختی های زیادی را تحمل کردم.رو در روی استادی که چهره ماندگار است بخاطر خواندن آیه ای از قرآن کریم در رد نظریه امانیستی یک اندیشمند هرزه امریکایی از کلاس اخراج شدم،مواخذه شدم ولی پا پس نکشیدم.من میدانم چه میگویم تو دنبال راه میگردی بگو تا من به شما نشان دهم نه از خودم نه....از ساعتها و روزها جستجوها در تمامی منابعی که بکر مانده اند.دوست من ،ولی من نمینویسم شما بگویی چه خوب و هر دومان راضی شویم.اینجا تالار است باید مطابق خواست دیگران عمل کرد.بیشتر اوقات من پاسخی به مباحث دوستان نمیدهم چون تا بیایم مطلب را باز کنم دوباره در مطلبی دیگر مساله انحراف پیش میاید.من مساله جنبش نرم افزاری را مطرح کردم ولی دوستی رفت تاپیکی با همین عنوان زد و مقدار متنابهی مطالب بی ربط گفت که هیچ ربطی ندارد که چنانچه به عیار سنجی برسد نیز ایشان به زر نمیرسند.دوستان من،این حقیر دیروز کتاب دست نگرفتم که با یک ریش پروفسوری و یک مدرک دکتری بخواهم حرفم به کرسی بنشیند.منطق من این است که اول بگردید در خودتان غور کنید که از خودتان چه میخواهید و بجای بافتن بخوانید نه اینکه تفسیر کنید،بلکه تحلیل کنید زیر و زبر کنید.مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) که بیاید میپرسد که چندتا علامت پیدا کردید یا اینکه میپرسد اگر اون کوکاکولا داشت و دنیا را گرفت تو چگونه کوکا کولا را هدف قرار دادی.من بحث دشمن شناسی گفتم کسی استقبال نکرد.انتقاد کردم و چهره جامعه را نشان دادم گفتید دلسردی.اگر دلسرد بودم نمی آموختم،دنیا را به کمترین نمیگرفتم و در جوانی بجای لذت از دنیا به دنبال آخرت نمیرفتم.این یعنی شرط بیداری.دوستی گفت چرا 120 را ه را یکیش را نمیگویی؟دیگری گفت منبع بگو ما بخوانیم.دوستان من،این حقیر نگاه میکنم 4 خط مطلب ساده بی هیچ دشواری خواننده ندارد.سوال ندارد.مشارکت ندارد .آنوقت من یک رساله تخصصی را بگذارم به بحث.من میخواهم در مورد کامفیوز کتار(cumfuse ketare) صحبت کنم 4 خط بنویسم داد همه در میاید که این یعنی چی لینک بده کتاب بگو ما هم بخوانیم.یک سوال دارم افلاطون کتاب نوشت رفرنس داد که از کجا آوردم.شما اخلاق پژوهشیتان را عوض کنید.من رفرنس دادم دوستان نرفتند دنبالش ببینند که چه نوشته.این همه ذهن زیبا دوست گرانقدرم کتاب و رساله مینویسد به خدا قسم من به سختی و با هزینه های هنگفتی چند تا از آنها را بدست میاورم.این آدم همش اندیشه است.حالا من بیایم بگویم این نمی فهمد درست است؟من رساله نوشتم 3 سال طول کشید در باب نظریه آشوب تمامی فروضش،همه منابعش،تمامی اثراتش را نقد کردم.آخر سر گفتم نظریه شیطان است.اما چه سود استاد با درجه استاد تمامی میگوید چرا رفرنسهایت اسلامیست چرا احادیث را استفاده کردی سندیت ندارد.چرا با هماهنگی صاحب نظران امریکایی نبوده.دوست من،من بیایم راه حل بدهم که چطور فقر را ریشه کن کنید ولله بالله میکنید.از این جمع همه تان هزار دلیل میاورید به ماچه مسئولین بکنند.دوست من!من از سر باد شکم حرف نمیزنم بابت یک یک دانسته هایم انقدر دود چراغ خورده ام که بدانم عیار سواد یعنی چه؟شما چند تاپیک اول مرا بخوان این یک شمه از بحث تخصصی بود کسی تاب نیاورد.جامعه ما همه به دنبال اینند که ساده باشد و در دسترس.من بروم خاک بخورم و برای خرید کتاب پول غذایم را بدهم اف دارد.درد جامعه این است که چشم من به دهان رهبر است نه گوشم.رهبر گفت جنبش نرم افزاری تمامی دانشگاهیان نمیدانند نرم افزار چیست چون تعریفش باید در اینترنت باشد اگر نبود دیگر کلمه مهمی نیست.
من مصرانه همینجا تقاضا دارم از مدیریت سایت چنانچه این سایت میخواهد بیداری اندیشه شود روش اندیشیدن را بیاموزد نه اندیشه ها را.
از همه تان سپاسگزارم
در پناه حق....
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جوینده حق ، بیداری اندیشه ، rastin ، سبز سفید قرمز ، aliakbar ، Admirer
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: شبکه منتظران و راهبردهای انتظار - asier - ۱۷/آذر/۸۹ ۲:۳۲

پرش در بین بخشها:

بالا