|
(A)جرعه های حکمت&
|
|
۰:۰۱, ۲۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
بسم الله
امیر المومنین علیه السلام فرمودند: صلوات بر پیامبر(صلی الله علیه و آله) گناهان را نابود می کند بهتر از نابود کردن آب آتش را.(ثواب العمال/330.) امام صادق علیه السلام از قول پدران گرامیش علیهم السلام نقل کرده که پیامبر خدا(صلی الله علیه و آله) فرمود:من در روز قیامت کنار میزان می ایستم پس کسی که اعمال بدش بر اعمال حوبش سنگینی کرد من صلوات هایی که در دنیا بر من فرستاده است را می آورم و کفه اعمال حسنه اش را سنگین می کنم.(ثواب الاعمال/330.بحارالانوار/56/92.) رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) فرمودند: نزدیک ترین مردم در قیامت به من کسی است که بیشتر در دنیا بر من صلوات فرستد.(کنز العمال489/1) رسول خدا(صلی الله علیه و آله) فرمودند: بر من صلوات بفرستید که در عوض خداوند بر شما صلوات می فرستد.(همان.) حضرت علی علیه السلام فرمودند: تمام دعاها در پرده حجاب بسر می برند و مستجاب نمی شوند مگر این که دعا کننده بر محمّد و آل او بفرستد.(ثواب الاعمال/334.بحارالانوار58/94.) امام رضا علیه السلام از قول رسول خدا(صلی الله علیه و آله) فرمودند: کسی که در روز جمعه صد بار بر من صلوات فرستد خداوند شصت حاجتش را بر آورد سی تا از آنها برای دنیا و سی تا را بری آخرت.(ثواب الاعمال/334.) امام رضا(علیه السّلام) فرمودند: آن کس که قدرت ندارد گناهش را محو کند پس زیاد بر محمد و آل محمد صلوات بفرستد زیرا این کار گناهان را نابود می کند.(بحار الانوار47/94). از امام باقر و یا امام صادق(علیه السّلام) روایت است که فرمودند: در قیامت سنگین ترین چیزی که در ترازوی اعمال گداشته می شود صلوات بر محمد و آل محمد است.(بحار الانوار49/94). منبع |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جرعه ای حکمت (حادیث کاربردی از میزان الحکمه) | عبداللهی | 4 | 1,678 |