کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کار کردن زن در بیرون از منزل
۱۱:۵۲, ۲۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
به نام خدا
سلام
یعنی به نظرشماهمه خانوماییکه میرن تحصیل میکنن،دانشگاه میرن بعدش میرن سرکارهمه به خاطرچشم وهم چشمیه؟؟؟
عجیبه این حرفتون برای من...
آخه سرکاررفتنم چشم وهم چشمی داره؟؟؟
بازم میگید بچتون نیازبه آرامش داره....نمیگید خودتون چی؟؟؟
من هنوزازدواج نکردم...نیازی به نفقه وایناهم ندارم...
یعنی چی من خودم جواب سوال خودمو دادم...چه سوالی پرسیده بودم که این جوابش بود؟؟؟Huh
برادرمن ...یه زن حق داره برای خودش تصمیم بگیره...اسلام هم حق اقتصادی واستقلال رو به من داده...
شماوقتی میرید خواستگاری یه خانوم،اون خانوم باید به شماتعهدبده اگه میخواد باهاتون ازدواج کنه که به فرض شماباکارکردنش مخالفید...ایشونم قبول میکنه سرکارنره....!!!
چرابقیه رومنع میکنید؟؟؟
کدوم حق الناس؟
بعضی ازمشاغل که اصلا خانومابایدتوش حضورداشته باشن مثل معلمی،پرستاری،مامایی،جالبترازاینکه هم ین ماماییو هم آقایون دارن توش ورورد میکنن!!!!
تازمانیکه کارتو درست انجام بدی هیچ حق الناسی هم نیست...
چرازورمیگید؟؟؟
من دلم نمیخواد خونه دارباشم....شمافرض کنید که بنده اصلا قصدازدواج کردن ندارم!!!!!خونه دارم نمیخوام بشم..
باید چیکارکنم؟؟؟
گلدوزی؟؟؟مگه همه گلدوزی دوست دارن....؟؟؟
خوندن کتاب واینترنت...
والابخدا مایه تابستون توخونه موندیم بعدش که مهرم دانشگامون شروع میشه حوصلمون توخونه سرمیره...مگه من الان پای نت نیستم؟؟؟مگه به کتاب دسترسی ندارم؟؟؟
یعنی خداهیچ حقی برای من قرارنداده که من دلم نمیخواد خونه دارباشم...؟؟؟!!!!!
برای من حوصله بروطاقت فرساست که ازصبح تاشب توخونه باشم...مگه شماچندروزمیتونی بری گردش؟؟؟میتونی بری خونه ی مامان وبابات؟؟؟!!!
باناراحتی حرف نمیزنم...اتفاقا دوست دارم به نتیجه برسیم...خدایی نکرده فکرنکنید قصد دعواداریم...Smile
ولی من واقعا مخالفم باموندن توی خونه چون مامانمو دارم میبینم...بابعضی ازخانومای خونه داری که باهاشون برخورد داشتم
بهم گفتن که درستو ادامه بده خودشون خسته شده بودن ازخونه داری...
من خودم ازاون آدماییم که نمیتونم توی خونه سرکنم سرمو به کتاب ومجله گرم کنم...
دانشگاه رفتنم برای من چشم و چشمی نداره...چون به خاطرش درس خوندم ..بیدا رموندم...فیلم وتفریحودورش خط کشیدم زحمت کشیدم وقبول شدم ودوست دارم توشغل خودم متخصص بشم...مدیونم اگه دروغ بگم...!!!
ولی یه خانوم حق داره برای خودش تصمیم بگیره...اسلام این حقوبه من داده که استقلال مالی داشته باشم...طلب علم هم که
واجبه برزنومرد...الانم دنیاداره پیشرفت میکنه...نمیتونی همش توخونه بشینی که...
بچه ی الان نیازبه یه مادرباسوادداره...حالاهرجورش یاتوی خونه علم کسب کرده باشه یاتوی دانشگاه...
مهمترازهرچیزخوداون خانومه...خودشم مهمه..نمیدونم چرانمیخواید این تیکه ی قضیه روببینید...!!!خودزن!!!!
بازم میگم من دعوا ندارم...کلا لحن صحبتم اینگونه هست..اگه سوتفاهمی داره پیش میاد پیش پیش عذرخواهی میکنمSmile
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، یاســین ، شاهد ، مهدی2012 ، Bahar ، كارمند پيمانی ، MohamadHossein ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: کار کردن زن در بیرون از منزل - Fatemeee - ۲۶/شهریور/۹۲ ۱۱:۵۲
RE: کار کردن زن در بیرون از منزل - Eve - ۲۷/شهریور/۹۲, ۱۱:۳۳
RE: کار کردن زن در بیرون از منزل - Eve - ۲۷/شهریور/۹۲, ۱۴:۱۸
RE: کار کردن زن در بیرون از منزل - Eve - ۲۷/شهریور/۹۲, ۱۷:۵۵
RE: کار کردن زن در بیرون از منزل - Eve - ۲۷/شهریور/۹۲, ۱۸:۵۳

[-]