|
حریم روابط در خارج از منزل
|
|
۲۰:۳۶, ۱۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۲ ۲۰:۳۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() در مورد چنین صحنه هایی که کمابیش در خیابان دیده میشه (افراد مذهبی) باید یه فرقی باشه بین محیط ها درسته زن و مرد به هم محرمند ولی جلوی غریبه هر کاری رو نمیشه به بهانه صمیمیت انجام داد مشاوری رو میشناسم که خیلی متخصصند ایشون میگن این افراد عمدتا برای خودنمایی و خالی کردن عقده های داخل خانه چنین کارایی رو میکنن وگرنه کسی که مشکل نداشته باشه عادی برخورد میکنه این نوع رفتارا مفاسد زیادی داره در جامعه این ارسالم البته منتقد زیاد خواهد داشت!!! ولی مهم نیست |
|||
|
|
۲۱:۰۹, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام..
شاید نظر شما و دوستتون درست باشه... ولی چرا همش این دید رو دارید..؟؟؟ مگه این دونفر چیکار کردن؟؟ فقط سرش رو گذاشته رو شونه شوهرش...! همچین کار غیر اخلاقی نیست...البته هرچی کمتر باشه بهتره...از این حرکات دفاع نمیکنم..ولی اینجور نقد هایی روهم نمیتونم بپذیرم...!!! شما حرکات دختر و پسرای اونجوری رو ببین (تازه بعضیاشون نامحرم هم هستن)...بعد این کار مسلما به چشم نمیاد...! عقده داخل خونه؟؟؟ یعنی تو خونه به هم محبت نمیکنن میان بیرون به هم محبت میکنن؟؟؟ خیلی غیر منطقی بود!!!! |
|||
|
|
۲۱:۱۴, ۱۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۲ ۲۱:۱۵ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۴/بهمن/۹۲ ۲۰:۳۶)عبدالرحمن نوشته است:من موافقم حالا نه فقط این عکس کلا اونایی که جلوی جمع از این تریپ ها میان اینو در نظر نمیگرن که شاید یکی توانایی ازدواج نداره دلش بشکنه،دلش بخواد با دوستام یبار رفتیم کوه اونجا رو هم که دیدین زوج زوج اقا دوست ما از اون اول هی گفت،خوش به حالشون ،کاش منم .... ،حالا دختری بود با روابط اجتماعی فوق باز این کار مثل اینه که جلوی یه ادم فقیر بشینی یه چلوکباب مشت بزنی البته نظر شخصی بود |
|||
|
|
۲۱:۲۶, ۱۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۲ ۲۱:۲۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۴/بهمن/۹۲ ۲۱:۰۹)صهبا نوشته است: سلام.. اونی که میگم دوستم نیست (مشاور دبیرستانم هستن که هنوز هم باهاشون رابطه دارم ) ![]() ایشون فوق دارن در زمینه مشاوره و روانشناسی فقط انسان متعهدی هستند به اسلام نه مدل این افراد خود فروخته اصلا قرار نیست کار بدتری انجام بدن تو یکی از تاپیکا گفتم (از بس تعداد رفته بالا نمیشه پیدا کرد مسئولین رسیدگی کنن )قبح مسئله نباید شکسته بشه فکر میکنید یه جوون مجرد چنین صحنه ای رو ببینه چه فکری میکنه؟ این به غیر از بی غیرتی اون آقاست (من بی غیرت میدونم قرار نیست ........) جای محبت در محیطیه که کنترل شدس در مرحله سادش پیش محرم اون خانم در مرحله پیشرفتش در تنهایی مطلق حدیث داریم پیش نوزاد اگر کاری کردند زن و شوهر (...) اون بچه بعدا زانی میشه (قریب به مضمون بود) نباید این چیزا در ذهن بقیه کاشته بشه من الان تصورشو میکنم مگه میشه اینطور با همسرم باشم جلو غریبه!!! خیلی بی غیرتیه |
|||
|
|
۲۳:۳۱, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۴/بهمن/۹۲ ۲۰:۳۶)عبدالرحمن نوشته است: ای بابا! بنده خدا خسته ست، دو دقیقه داره استراحت می کنه ![]() چرا مسئله رو حاد می کنید؟ ![]() ما تو تلویزیون و سینما داریم روزی هزار تا بدتر از این صحنه ها رو می بینیم، فکر می کنم دیگه کمی عادی شده باشه!!! ![]() و وقتی چیزی عادی شد، دیگه اونقدر حساسیت روش نیست ک بخوایم زیاد ازش ایراد بگیریم ... اما بازم می گم، هرچ کمتر، بهتر نقل قول:بنده خدا رو توجیه کنین، مجردی هم مزه خودشو داره... هر چیزی ب موقع ش! این جور آدما، آدمایی هستن ک همیشه حسرت زندگی دیگران رو می خورن و از چیزی ک دارن، لذت نمی برن |
|||
|
|
۲۳:۴۱, ۱۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۲ ۲۳:۴۱ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
![]() ادم مجرد میفهمه این حرکت یعنی چی ! اینقدر داشته هاتونو به رخ کسی که نداره و نمیتونه نکشید ... خیر از زندگی نمیبینن همچین ادمهایی ! اگر خیر ببینن که دیگه به نظرم خدایی وجود نداره
|
|||
|
|
۲۳:۵۳, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۴/بهمن/۹۲ ۲۳:۴۱)Reza2035 نوشته است: ادم مجرد میفهمه این حرکت یعنی چی ! دوستان قوانین جدید وضع شد : از فردا هیچکس حق نداره با همسرش در مکان های عمومی حاضر بشه. هیچ متاهلی، حق ابراز تاهل در جمعی ک شاید مجرد تو اون باشه رو نداره. کوه و پارک و سینما و ... دربست در اختیار آدم های مجرده ... ... آخه برادر من، اگه این دوتا کبوتر عاشق( ) منظور بدی داشتن، حق داشتید اینطوری راجع بهشون فکر کنید!این بیچاره ها چیکار کردن مگه؟ آره! اگه کسی با قصد و غرض خاصی، داشت کار خاصی تو محیط عمومی می کرد، حق داشتید اینطوری بکوبینشون!!! اگه این بیچاره ها حق ندارن از زندگیشون خیر ببینن، اون دخترهای بدحجابی ک مملکتو ب گند کشیدن، اون آقا پسرهایی ک ...... اینا باید از زندگیشون چی ببینن؟؟؟ ![]() اونایی ک خیلی پیشرفت می کنن(!!!) رو می تونید همچین حرفی رو درباره شون بزنید، اما ... !!! حساس نشید! ![]() البته آدم باید یکم خودشو کنترل کنه...
|
|||
|
|
۰:۰۵, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۴/بهمن/۹۲ ۲۳:۴۱)Reza2035 نوشته است: ادم مجرد میفهمه این حرکت یعنی چی ! خودتون هم اصلا میفهمید چی دارید میگید؟؟؟..شما دیگه از اون تند رو ها هستین ... یعنی چی؟؟ حالا همه متاهلا نباید نشون بدن متاهل هستن چون داشته هاشونو نباید به رخ کسی بکشن؟؟ عجب منطقی حکم فرما هست تو صحبت هاتون... راجع به خیر دیدن و خیر ندیدن هم فکر نکنم شما توانایی مشخص کردنشو داشته باشید...!!! مطمئنا گناه و فحشا خیری درش نیست...نه اینجور کارا...اگر گناه بود حرفتون رو قبول میکردم...!! بد نیست یکم به حرفایی که مینویسید فکر کنید..اون دنیا ازتون سوال میکنن...!! مواظب باشید... یا علی ع |
|||
|
|
۰:۰۵, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
نقل قول:از فردا هیچکس حق نداره با همسرش در مکان های عمومی حاضر بشه.حرفی ندارم ... چون اصلا متوجه حرفهام نمیشین |
|||
|
|
۰:۳۰, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
نقل قول: دوستان اینجا تالار گفت و گوی بیداری اندیشه، نه میدون جنگ بیداری اندیشه!!! نقل قول: شما کلا امروز این حس زیادی بهتون دست داده!پست هاتون تو بخش ویژه متاهلین و مجردین کاملا گویای این مسئله ست ... فکر می کنم شما از ازدواج، ی آرمان شهر ساختین ... یکم واقع بینانه تر ب قضیه نگاه کنین، همین! ![]() بازم اگه دوست داشتین بحث رو ادامه میدیم، البته بدون کنایه و ... .
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| حفظ حریم خصوصی تان در نتایج گوگل | kian2137 | 0 | 893 |
۱۸/آذر/۹۶ ۱۴:۲۲ آخرین ارسال: kian2137 |
|
| کار کردن زن در بیرون از منزل | مهدی2012 | 93 | 40,220 |
۱۵/بهمن/۹۴ ۱۷:۳۹ آخرین ارسال: diba22 |
|
| منزل مردانگی! | sagheb | 5 | 2,797 |
۱۹/شهریور/۹۴ ۱۶:۱۲ آخرین ارسال: sagheb |
|

![[تصویر: 46395645432347386225.jpg]](http://8pic.ir/images/46395645432347386225.jpg)

) منظور بدی داشتن، حق داشتید اینطوری راجع بهشون فکر کنید!![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)
![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)