|
کار کردن زن در بیرون از منزل
|
|
۰:۰۷, ۲۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
با سلام
باید بگم که با وضع اقتصادی جامعه خونواده ها از پس مخارج بر نمیان لذا خیلی از خانوما مجبورن که سر کار برن بعنوان مثال من اگه خونه هم بشینم تازه با وضع اقتصادی به نسبه خوب خانواده کسی نمیتونه هزینه کلاس ورزشی و خرید کتاب و ..... بده و اتفاقا خیلی از آقایون هم در زمان ازدواج شاغل بودن همسرشون رو مد نظر قرار میدن در ثانی اگر بگین که خانوما باید در خونه باشن و کار خونه بکنند پس بگین برای چی برن درس بخونن و اینکه الان نصف توان کاریه جامعه و خانواده در اختیار خانوم هاست و تو خیلی از زمینه ها خانوم ها به مراتب بهتر از آقایون عمل میکنن و البته دوستان کم لطفی کردن که درباره وضع بیمارستان ها این جور نظر میدن چون من خودم پرستار هستم و تا بحال هم اون چیزایی که راجع به کادر بیمارستانی میگن رو ندیدم و نشنیدم خب البته همیشه استثناهایی وجود داره مگه توی دانشگاه ها اتفاق نیفتاده یا توی مدارس یا ادارات ![]() و دوستی هم که میگه من برای زنم همه جور امکاناتی توی خونه میذلرم که نره کار کنه باید بگم پس شما چرا اصلا ازدواج میکنی وقتی میخوای حتی نحوه سرگرم شدن زنت رو هم براش انتخاب کنی در ضمن اگر آقایون یکمی توی خونه هم کار کنند بد نیست مثل همه جای دنیا موضوع اینه که مردای ایرانی فکر میکنن زن برای کار خونه درست شده و بس حالا اگر خواستم بره بیرون کار کنه اون دیگه مشکل زنه که باید بتونه کار بیرون و خونه رو با هم مدیریت کنه و کار آقا هم اینه که وقتی از بیرون میاد استراحت کنه من خیلی ها رو هم میشناسم که طرف حتی وظایفی که یک مرد باید در خونه انجام بده رو انداخته گردن زنش انگار که فقط باید کار بیرون کنه و بس ![]() و البته کار کردن خانوم ها در بیرون از خانه به معنی فعالیت اجتماعی داشتن در سیره اهل بیت بوده به عنوان نمونه خود خانم فاطمه زهرا و خانوم زینب کلاس های تدریس و مکتب جهت تدریس علوم دینی داشتن |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| حریم روابط در خارج از منزل | عبدالرحمن | 158 | 66,300 |