کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کار کردن زن در بیرون از منزل
۱۰:۵۵, ۲۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #34
آواتار
(۲۷/شهریور/۹۲ ۹:۱۶)kayo نوشته است:  سلام
نمیدونم چ جوری بگم ک منطورمو بفهمین ببینین بحث چشم و هم چشمی نیس، بحث پول دراوردن هم نیس، بحث دستت رو جلوی شوهر دراز نکنی هم نیس، بحث ولخرجی هم نیس و....
بحث اینه ک ی زن ب عنوان ی انسان ( مث ی مرد) ا زخودش ی توقعات و انتظاراتی داره منظورم اینه ک در صورت انجام ی کار مشخصی میتونه بگه ارضا شده و حس مفید بودن داره. اگه غیر این باشه حس خوبی ب خودش نداره
خب همه ک با گلدوزی ارضا نمیشن ک!!!
ی دوستی داشتم از رشتش راضی نبود بهش میگفتیم چرا؟میگفت اخه احساس میکنم از مغزم توش استفاده نمیکنم!!

یا علی...
به نام خدا
سلام
نه اتفاقا کاملا هم درست گفتی...نمیدونم چرااینقدراحساس میکنم بعضی ازدوستان جایگاه تعریف شده برای زن روفقط درخونه میدونن...!!!
اصلا هم نمیگن خود زن چی میخواد!!!!
من یه خانومم....خواستم برای دیگری مهم نباشه برای خودم مهمه!!!خیلیم قاطع دارم میگم!!!!به زورکه نمیشه...من ازخونه داری خوشم نمیاد...دلم میخواد مستقل باشم....کاری هم به هیچ کس ندارم....اگرهم شد وازدواج کردم درصورتی که وظیفه ی زن نیست ولی برای کمک به خرج زندگی ازش استفاده میکنم...
اصلا بحث این مطالب نیست...
چراهمش فکرمیکنیم بهتراز یه زن صلاحشو میدونیم؟؟؟
بابا جان...اونی که خونه داره خب دوست داره...خونه دارم بمونه...
منی که دوست ندارم خونه دارباشم چراباید محکوم بشم به تجملگرابودن،تحت استحاله ی فرهنگی غرب قرارگرفتن؟؟؟
جالبه بخدا...من به غرب چیکاردارم؟؟
این همه ی نخبه ی علمی داره میره پیش رهبری...رهبری نشد یکباربگن شماخانومهافقط باید خونه داری کنید درغیراینصورت تحت استحاله ی فرهنگی غرب !!!!!هستید...
انصافم چیزخوبیه...دانشگاهو که میگن ماازآقایون گرفتیم که من اصلا نیمفهمم همه آزمون میدن دیگه...خب توهم بیاآزمون بده قبول شو مگه کسی کارت داره؟؟؟؟
بازارکارم میگن شماخانوماگرفتید....اولا هرشغلی یه سری تفکیکات داره...بعدشم خب شمابگیرید کی کارداره بهتون؟؟؟
والابعضی ازمردان پزشونم نمیگیره برن منشی بشن اونوقت یه زن میره گیرمیدن میگن ببین....فلان!!!!!!
دانشگاه رفتن وشاغل شدن ازنظراقتصادی حق یک زنه.....یک زن اگه به خودش واحتیاجات خودش نرسه به خونوادشم نمیرسه...
چیزیکه مهمه این وسط خود زنه...خودخود زن!!!!
خیلی ببخشید زنم آدمه...من آدمم ...یه خانومم ،حق انتخاب دارم برای خودم...نه تحت سلطه ی فرهنگی غربم...نه تجملگرائم...
پدربنده یه کارمند ارتشی ساده س...که بابرجی nحقوق داره زندگیمونو میگذرونه..خداروشکرازچیزیم کم نداشتیم تاحالا...
مرفه نیستم ...ازیه سطح متوسط جامعم...
والابخدا نمازمونم میخونیم...حجابمونم داریم...بااین وجود غرب زده هم نیستیم...ازدواجم بکنیم دلمون به حال شوهرمون میسوزه ...
سنگدلم نیستیم ...کمکم بخواد ازلحاظ مالی اگه شاغل باشم،روچشم...وظیفه ی خودم میدونم کمکش میکنم...
نگید بعضی حرفاروبعضی ازدوستان خواهشا...
غرب زده و فلان ..خیر...اصلا هم اینگونه نیست ...حداقل برای خودم...
یاعلی...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، Eve ، مهدی2012 ، آلاله
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: کار کردن زن در بیرون از منزل - Fatemeee - ۲۷/شهریور/۹۲ ۱۰:۵۵
RE: کار کردن زن در بیرون از منزل - Eve - ۲۷/شهریور/۹۲, ۱۱:۳۳
RE: کار کردن زن در بیرون از منزل - Eve - ۲۷/شهریور/۹۲, ۱۴:۱۸