|
کار کردن زن در بیرون از منزل
|
|
۱۲:۰۲, ۲۷/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۲ ۱۲:۰۶ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
من کوچیک همه ی بچه های با ایمان اینجا هستم.
حرف من این نیست که خانم ها باید به حرف آقایون گوش بدن و بهش عمل کنن. اصلا ما کی این حرف رو زدیم. خوبه فقط داریم با دلیل صحبت میکنیم. الحمدلله ما مسلمان هستیم. هر چی اسلام گفت هم آقایون عمل کنن و هم خانم ها دیگه حرفی میمونه؟ نقل قول:تامیگیم میخوایم شاغل شیم فوری میرید سربحث مهربه فرزندان وشوهرونیازهای خانواده....پس نیازمن به عنوان یه خانوم چی؟؟؟خوب وقتی ما میگیم مهر به فرزندان و خانواده چون این رو اسلام گفته و از وظایف یک زن هست. اگه خانم ها بتونن هم به این وظیفشون عمل کنن و هم سر کار برن دیگه مشکلی نیست. حرفتون درست مثلا شما نیاز دارید که حتما روانشناش بشید و خیلی هم علاقه دارید ولی به چه قیمتی؟ بعضی چیزها هستن که واجب هستن و باید در اولویت قرار بگیرن برای مثال تربیت فرزند اگه قرار باشه به وظایفمون گلایه کنیم ما آقایون که باید بیشتر گلایه کنیم. میشناسم آقایونی رو که از اول زندگیشون تو یک شهر دیگه میرن کار میکنن و خرج خانوادشون رو میدن. نه مسافرتی نه تفریحی نه گردشی نه مهمونی و نه خانواده ای و نه هیچی... هر دو ماه چند روز به شهرشون میان و برمیگردن. نمیگم قرار همه اینجوری باشه ولی خدا شاهده ما هم سعی میکنیم منطقی باشیم و به اون چیزی که اسلام گفته و باعث استحکام خانواده میشه عمل کنیم. نقل قول:جااسلام گفته زن حق نداره فعالیت اقتصای داشته باشه؟؟؟منع مطلق نمیکنیم ولی وقتی شرایط جامعه رو درنظر میگیرم میبینیم در 90 درصد شغل هایی که خانم ها دارن مشکل وجود داره و نه همش. باز هم میگم اگه مشکلاتی رو که ذکر کردیم نداشته باشه هیچ مشکلی نداره. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| حریم روابط در خارج از منزل | عبدالرحمن | 158 | 66,304 |