کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کار کردن زن در بیرون از منزل
۱۴:۵۵, ۲۷/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۲ ۱۴:۵۸ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #48
آواتار
به نام خدا
سلام
جناب آقای پرستیژ!!!!

زن وقتی توانست نقش های خود را به عنوان خواهر همسر و مادر به خوبی درست انجام دهد ، بفرماید برود کار کند ، ولی همیشه از این ورا می زنید میرید کار می کنید ، [/quote]
بنده ورمیزنم؟؟؟؟Dodgyواقعا متاسفم براتون که اینقدرراحت به خودتون اجازه میدیدتوهین کنید به طرف مقابلتون....مواظب طرزصحبت کردنتون باشید!!!!!کاملا جدی هستم....!!!!
جهت اطلاع شماآقای محترم:
بنده بیکارو و ........نیستم که بخوام خیابونارومتراژکنم وقدم بزنم...احترام هرکس هم دست خودشه وهیچ وقت دستمو دراز نمیکنم جلوی کسی که بخوام بهم احترام بذاره...درمورد گلدوزی که فرمودید منم هم جوابشودادم ،بنده کی درموردگرافیک وفتوشاپ حرف زدم که روحم خبرنداره....!!!!
بنده نه اصلاح طلبم نه اصولگرا.....پس این انگاروبه من نزنید!!!!
اگه من بخوام کارکنم یعنی میخوام خودمو نشون بدم؟؟؟؟
خوبه که رشته وگرایش درسیمم گفتم.....شمامتوجه حرفای من نمیشید تقصیرمن نیست!!!!
درضمن برای هزارمین بار...بنده هنوزازدواج نکردم که حالابخوام تصمیم بگیرم ببینم طرفم دوستم داره یاخیر....کارکردن وظیفه ی یه مرده نه جهت نشون دادن علاقش به همسرش!!!!!وظیفشه...
ده هزاربارگفتم بنده موافق مشاغلیکه مردونه س وبه دردخانومانمیخوره نیستم...بازم اینو بکوبونید توسرمن!!!!
دفعه ی بعدم بگید....!!!
درمورد پیداکردن دوست پسر !!!!خیلی جالبه....یعنی فقط اوناییکه ننه باباشون شاغلن میرن دوست پسرمیگیرن؟؟؟
پس این همه دختریکه مادرش خونه داره ...دوست پسرداره چی؟؟؟نگید وجود نداره....اون چرااینطوری شده!!!؟؟؟
شمامشکلتون فقط دانشگاه رفتن خانوماس؟؟؟
متوجه حرفای من نشدید وگرنه نمیگفتید مردیعنی بوق!!!....هرزنی که دلش خواست شاغل بشه این حقو داره...کی میخواد ازش بگیره این حقو؟؟؟؟شما..؟؟؟؟قانون؟؟؟؟چی؟؟؟مشکلتون باشاغل بودن یه زن چیه؟؟؟
خدابه من این حقوداده تواسلام ...بازبگید اگه زنه بتونه وظایفشوانجام بده...ده هزارباراینو گفتم کسیکه میخواد ازدواج کنه باید به شماتعهد بده که یاازدواجش یاشغلش!!!!بازم بگید....خسته نمیشید که!!!!
((دوستان محترم ازاین به بعد بدونید هرخانومیکه رفت سرکاربخاطرهوای نفسشه!!!چون کمبودداره!!!میخواددیده بشه...!!!!))
اگه بازهم متوجه میشدید من گفتم اگه همسرم به حقوق من نیازداشته باشه....بهش کمک میکنم...خب اگه نخواد که نمیگه!!!!
همسرمن ازکارکردن من ناراحته؟؟؟خب روزخواستگاری بگه....شرایطشو بگه...خواستم قبول میکنم..!!!!

واماسرکارخانوم تلمیخا.....
هرکس یه سری علایقی داره...اگه من گفتم ازکارخونه خوشم نمیاد جهنمی شدم؟؟؟؟Angry
خودتون اینقدرارزش زنو میارید پایین که ازبقیه انتظاررفتاربهتری نیست!!!!Dodgy
سرکارخانوم نینا؛وظیفه ی زنه که خرج خونه بده که میفرمایید مرده باهمون پول میره خونه زندگیشو میچرخونه؟؟؟؟نه وظیفه ی زنه؟؟؟
همتون یه چیزیو یادگرفتید:فمینیست!!!!
خداروشکراین لغت اختراع شد تاحداقل بتونید زوربگید !!!!!
اگه شماتجربه ی خوشایند ی ازشاغل بودن ندارید دلیلی نداره که همه مثل شماباشن!!!!!
درخاتمه منظورم به همه ی کاربران محترم تالار هست..اگه بحثی میکنید کاملا محترمانه وبدون هرگونه توهینی باشه....هیچ کس حق نداره به علایق دیگران توهین کنه...هیچ کس!!!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، Bahar ، Eve
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: کار کردن زن در بیرون از منزل - Eve - ۲۷/شهریور/۹۲, ۱۱:۳۳
RE: کار کردن زن در بیرون از منزل - Fatemeee - ۲۷/شهریور/۹۲ ۱۴:۵۵
RE: کار کردن زن در بیرون از منزل - Eve - ۲۷/شهریور/۹۲, ۱۴:۱۸
RE: کار کردن زن در بیرون از منزل - Eve - ۲۷/شهریور/۹۲, ۱۷:۵۵