|
بت پرستی مدرن !!!
|
|
۹:۴۴, ۳۱/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/شهریور/۹۲ ۱۰:۴۵ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام
اگه بخوایم اون افراد رو بت پرست بدونیم با همون تعابیر شامل خیلی از ماها هم میشه اسون ترینش رو میگم وقتی اذان داره میده و من همچنان توی اینترنت تشریف دارم،شما بگو یه ربع وقتی اینترنت رو ترجیح بدم بالاخره این هم در توع خودش بت هست،حالا بماند جاه پرستی و پول پرستی و .... که واقعا کم نیستن حالا در مورد دموکراسی فکر نمیکنم بشه با این وصف یه جامعه ای رو مشرک خوند چون در اون جامعه اگه کسی به دموکراسی اعتقاد نداشته باشه چیکار میشه کرد؟ ما در دنیایی زندگی میکنیم که اکثر مردم توسط رسانه ها (شما بگو همون طناب و چوب ساحره ها)،سحر شدیم و واقعا عصای موسی میخواد که حقیقت رو از کذب تشخیص بدیم. پس اینجا کلی ادم مستضعف فکری داریم. خلاصه اینکه فکر نمیکنم اینقدر راحت بشه به اونا گفت مشرک. ............................................................. اما یه نکته ای که ب ذهنم رسید ما کلا خیلی نمونه حکومت داری نداشتیم،اون هایی هم که بودن مسلما معصومین و پیامبران الهی بودن،واقعا بهترین نوع در زمان غیبت معصوم چی میتونه باشه. کلا دو نوع حکومت بیشتر نداریم،دینی و غیر دینی البته من از واژه های جدیدالورور این حوزه ها تعجب میکنم مردم سالاری دینی؟؟ این مال حالتیه که همه مردم دین محور باشن که نیستن دموکراسیه دینی ؟؟ که از همه خنده دار تره همون مساوی دین منهای سیایت ترکیه است . . . حتی خود دموکراسی غربی،توی فیلمی میگفت ما دموکراسی رو پایه ریزی کردیم که مردم با خیال راحت سیاست رو به ما بسپارن و خودشون دیگه به سیاست کاری نداشته باشن چرا نظر اقلیت باید فدای اکثریت بشه؟؟ حالا موضوع بحث این نیست اما از بعضی ادما تعجب میکنم که فرق و رجحان حکومت دینی و غیر دینی رو نمیبینن |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |