کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خبرخوش براي دختران مجرد بالای ۳۰ سال
۱۲:۳۲, ۳/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۲ ۱۲:۳۹ توسط Scimitar.)
شماره ارسال: #22
آواتار
(۳/مهر/۹۲ ۱۲:۱۲)سجاد313 نوشته است:  به نام خدا
سلام علیکم

مثل اینکه شما کاری به جز نقد های آبکی ندارید!!!

حالا اگه این کارو نمی کردند،ازدواج زیاد می شد؟؟؟

اومدن این طرح رو گذاشتن تا این بنده های خدا هم از تنهایی در بیان.

این برداشت های منفی گویای ذهن منفی گرای شماست.

فی امان الله
سلام بر شما

نمی دونم دقیقا خطابتون با چه شخصی بود ، شخصی که تاپیک زد یا من ، در هر حال ممنون که با اینجور خطاب ها ما رو مستفیض کردید Big Grin
بله برای اون آدم شاید دیگه کار تموم شده باشه ، اما وقتی که جا بیوفته دیگه خانمی که شرایط ازدواجم داره دلش قرص میشه از اون بابت . . .

ما که نگفتیم آدم های مجرد نتونن بچه نگه داری کنند ! وقتی با این خطاب گفته میشه که "دختران مجرد بالای 30 سال" ، معنیش اینه که دختر خانوم حالا اگه مجردم موندی ، موندی . . . تنها نمی مونی !!
یه وقت یه استثنا هست ، خب آره استثنا خیلی هم خوبه ، بین خیر کم و یه چیز بد ، خیر کم رو آدم انتخاب می کنه !

دوست من شما اگه معجونی از این چیزها رو نداشتی ازدواج می کردید ؟ :

غریزه جنسی + نیاز عاطفی و روحی+ تربیت نسل آینده (فرزند دار شدن)

خوب واضحه که این عوامل در کنار هم دارن به شما فشار وارد می کنند تا ازدواج کنید ، حالا اگه ما ذره ذره این فشار رو کم کنیم نتیجه اش قابل پیش بینی هست. این اسمش منفی بافی نیست ، کاری که شما می کنید خوش خیالی هست.

نمی گم که این عمل تاثیرش از همین فردا شروع میشه ، دقت کنید همه انحرافات با یک شیب خیلی خیلی ملایم و اکثرا هم با نیات خوب انجام می شن ! من که شک ندارم به نیت خوب پشت قضیه فقط دارم می گم این راه به ترکستان است ، همین !

یه زمانی می گفتن خانم ها رو تشویق کنید به اشتغال بیرون از خونه ( اون روز هم نیتشون خیر بود ! ) ، حالا بیا تحویل بگیرید .
اینقدر این کار تو بیرون برای خانم ها ارزش شده ، دیگه رسالت اصلیشون رو فراموش کردن . دیگه حالا یه عده اینقدر شورش رو در آوردن که با نگاه تحقیر به خانه داری نگاه می کنند ، آدم دیگه جرائت نداره گوشزد کنه به خانم ها که "جهاد شما در رسیدگی به امور خانه (شوهر داری و بچه داری )" هست .

موفق باشید

نقل قول:
دختر 30 ساله ای که انقدر درامد داره میتونه بره بچه از پرورشگاه بیاره بزرگ منه دمش گرم.....
[تصویر: biggrin.png][تصویر: wink.png]
اتفاقا ، اشتغال برای خانم ها راحت تر از آقایون هست ، یکی از چند دلیلش وجود نداشتن سربازی برای این خانم هاست.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، SAViOR ، شاهد ، Behnam-Az
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: خبرخوش براي دختران مجرد بالای ۳۰ سال - Scimitar - ۳/مهر/۹۲ ۱۲:۳۲

[-]