|
خبرخوش براي دختران مجرد بالای ۳۰ سال
|
|
۱۲:۳۲, ۳/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۲ ۱۲:۳۹ توسط Scimitar.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۳/مهر/۹۲ ۱۲:۱۲)سجاد313 نوشته است: به نام خداسلام بر شما نمی دونم دقیقا خطابتون با چه شخصی بود ، شخصی که تاپیک زد یا من ، در هر حال ممنون که با اینجور خطاب ها ما رو مستفیض کردید ![]() بله برای اون آدم شاید دیگه کار تموم شده باشه ، اما وقتی که جا بیوفته دیگه خانمی که شرایط ازدواجم داره دلش قرص میشه از اون بابت . . . ما که نگفتیم آدم های مجرد نتونن بچه نگه داری کنند ! وقتی با این خطاب گفته میشه که "دختران مجرد بالای 30 سال" ، معنیش اینه که دختر خانوم حالا اگه مجردم موندی ، موندی . . . تنها نمی مونی !! یه وقت یه استثنا هست ، خب آره استثنا خیلی هم خوبه ، بین خیر کم و یه چیز بد ، خیر کم رو آدم انتخاب می کنه ! دوست من شما اگه معجونی از این چیزها رو نداشتی ازدواج می کردید ؟ : غریزه جنسی + نیاز عاطفی و روحی+ تربیت نسل آینده (فرزند دار شدن) خوب واضحه که این عوامل در کنار هم دارن به شما فشار وارد می کنند تا ازدواج کنید ، حالا اگه ما ذره ذره این فشار رو کم کنیم نتیجه اش قابل پیش بینی هست. این اسمش منفی بافی نیست ، کاری که شما می کنید خوش خیالی هست. نمی گم که این عمل تاثیرش از همین فردا شروع میشه ، دقت کنید همه انحرافات با یک شیب خیلی خیلی ملایم و اکثرا هم با نیات خوب انجام می شن ! من که شک ندارم به نیت خوب پشت قضیه فقط دارم می گم این راه به ترکستان است ، همین ! یه زمانی می گفتن خانم ها رو تشویق کنید به اشتغال بیرون از خونه ( اون روز هم نیتشون خیر بود ! ) ، حالا بیا تحویل بگیرید . اینقدر این کار تو بیرون برای خانم ها ارزش شده ، دیگه رسالت اصلیشون رو فراموش کردن . دیگه حالا یه عده اینقدر شورش رو در آوردن که با نگاه تحقیر به خانه داری نگاه می کنند ، آدم دیگه جرائت نداره گوشزد کنه به خانم ها که "جهاد شما در رسیدگی به امور خانه (شوهر داری و بچه داری )" هست . موفق باشید نقل قول:اتفاقا ، اشتغال برای خانم ها راحت تر از آقایون هست ، یکی از چند دلیلش وجود نداشتن سربازی برای این خانم هاست. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| افزایش دختران مجرد / کمبود 100 هزار پسر آماده ازدواج | عبدالرحمن | 67 | 31,352 |
۱/اسفند/۹۳ ۲۳:۴۳ آخرین ارسال: مجنون العباس |
|
| به یه مجرد کمک کنیددددددد | مجرد | 9 | 6,020 |
۱۳/آذر/۹۲ ۲۲:۳۰ آخرین ارسال: meshkat |
|
| نسخه آيت الله آقا تهراني براي مجرد ها( 11 راه اخلاقي )& | ghadimi2 | 57 | 31,055 |
۴/مرداد/۹۲ ۱۱:۰۴ آخرین ارسال: medad.sefid |
|

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)