|
نسخه آيت الله آقا تهراني براي مجرد ها( 11 راه اخلاقي )&
|
|
۱۱:۲۲, ۱۴/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۰ ۲۳:۵۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سؤال:
در حال حاضر مشکل بسیاری از جوانان، مشکلات جنسی است مخصوصا در جوانان ۱۸ سال به بالا و بعضا متاسفانه امکان ازدواج برای آنان فراهم نیست، راه حل آن چیست؟ جواب: برای کسی که به بلوغ جنسی رسیده و امکان ازدواج نداشته باشد چند راه کار وجود دارد که خودرا در فضای گناه قرار ندهد. ۱. حتی المقدور با توجه به وضعیت جسمانی خود، هفتهای دو روز (دوشنبه و پنجشنبه) روزه بگیرد، اگر برای او سخت است ماهی سه روز (پنج شنبه اول،آخر ماه و چهارشنبه وسط ماه) را روزه بگیرد که فقهاء بزرگوار در رسالههای عملیه خود به آن توصیه فرمودهاند. در هر حال پرخوری نکند، قبل از سیرشدن از طعام دست بکشد و تا گرسنه نشود غذا تناول نکند. ۲. از خوردن غذای معطر، متنوع، آجیل خوری و… پرهیز کند. ۳. لباس چسبان نپوشد و هرگز لخت وعریان نشود، حتی در حمام که کراهت دارد.(یعنی عورت در حمام پوشیده باشدبهتر است). ۴. از دیدن عکسهای مبتذل و غیر محارم و به ویژه جنس مخالف پرهیز کند. ۵. از گفتن و یا شنیدن جک و فکاهیهای جنسی حذر کند. ۶. با افراد غیر مجرد و یا مجردی که در این زمینه صحبت میکند نشست و برخاست نکند. ۷. از اختلاط با زنان و یا مجالسی که مرد و زن بی موالات هستند اجتناب کند. ۸. هرگز بیکار نباشد و به اشتغال بپردازد. “إِنَّ اللهَ یبغِضُ الشّابّ ُ الفارِغ ” خداوند از جوان بیکار به غضب میآید. ۹. به ورزشهایی که موجب عرقریزی میشود بپردازد، مانند: کوهنوردی، دومیدانی، بسکتبال و… ۱۰. در مجالس توسل و توجه به اهل بیت علیهم السلام شرکت کرده و به زیارت حرمهای شریف ایشان برود. ۱۱. با توجه بیشتر و مراقبه، نماز اول وقت اقامه کند. |
|||
|
|
۱۱:۵۸, ۱۴/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۸۹ ۱۲:۰۱ توسط mohammad790.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
نقل قول: در هر حال پرخوری نکند، قبل از سیرشدن از طعام دست بکشد و تا گرسنه نشود غذا تناول نکند. به نظر من این یه تیکه یکمی مشکل ایجاد میکنه چون بنده بطور مثال ورزش که میکنم به شدت گرسنه میشوم و لازم هست مواد مقوی بخورم برای رشد بدن و تقویت عضله ها و خوراکم هم زیادتر میشه به این ترتیب نمیشه بنا رو بر نخوردن قرار داد. فقط خوردن یک چیز رو بنده حقیر میگم باید پرهیز بشه اون هم فلفل هست. و کمتر پیاز مصرف بشه. فقط ایندوتا یکمی مشکل ایجاد میکنن و باعث تحریک هستند. بهترین راه و موثر ترین راه ورزش هست. خیلی زیاد تاثیر داره بر تعادل ایجاد کردن در اینجور مسائل. و آرامش خاصی به انسان میده. و دوم چیزی که بنده خیلی موثر دیدم نفس عمیق کشیدن هست. تعادل خفنی در روح و روان انسان ایجاد میکنه. یک چیز دیگه که من خیلی جواب گرفتم این هست که هروقت ذهن درگیر اینجور مسائل میشود دو. رکعت نماز باعشق برای آقا بخوانی که انشاالله کمک میکند آقا در حفظ پاکدامنی به جوانانی که به ایشون متوسل میشوند. این رو یکی از دوستان با عشق توصیه کردند واقعا کارایی بالایی دارد. دائم الوضو بودن تاثیر زیادی دارد... دائم الذکر بودن و در اوقات بیکاری و قرآن تلاوت کردن. خلاصه اینکه با نخوردن حل نمیشه. اینها تجربه های شخصی بود قرار دادم که دوستان انشالله استفاده کنند و موارد موثر رو که تجربه کردند و کمک میکنه گوشزد کنن. یا الله |
|||
|
|
۱۲:۲۹, ۱۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۴/اسفند/۸۹ ۱۱:۵۸)mohammad790 نوشته است:نقل قول: در هر حال پرخوری نکند، قبل از سیرشدن از طعام دست بکشد و تا گرسنه نشود غذا تناول نکند. باسلام خدمت دوست من منم با شما هم عقیده هستم که ورزش چیزه مهمیه و بسیار به آدم آرامش میده.ولی به عقیده من منظور پرخوری هستش و اینکه ادم بیش از حدمعمول خودش غذا سرو کنه. وگرنه خوب غذا خوردن به طور نرمال یه امر ذاتی هستش و هیچ کس هم منکر این قضیه نتمیشه من خودم این رو تجربه کردم که پرخوری واقعا ادم رو اذیت میکنه و خدا نکنه که یه عامله تحریک کننده هم در اون موقعیت باشه دیگه ........................ به امید ظهور یاعلی |
|||
|
|
۱۲:۴۴, ۱۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام من یه سوال دارم ایت الله اقا تهرانی خودش مجرد یا تاهل اگه این کارها رو بخوایم انجام بدیم در این دوره زمانه باید بچه ها دانشگاه نرن با دوستان قطع ارتبات نه بینیم نه بشنویم نه بخوریم اینها همه نعمت الهی است به خودمون حرام کنیم خوب بگید یباره برید تویه بیابون تک تنها زندگی کنید هیچ کدوم ازینا نیست بهتر نیست جای این کارا ایمان وعتقادمون قوی کنیم
|
|||
|
|
۱۳:۴۲, ۱۵/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۸۹ ۱۳:۵۴ توسط K-1.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
یک حدیث از یکی از ائمه خواندم در موقابل مبارزه با فتنه ها (فتنه دجال) ... در آخر الزمان بهترین کار این است که از خانه بیرون نیایند ... |
|||
|
|
۱۶:۵۰, ۱۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
دوستان چرا ما ازدواج نمیکنیم
1- چون کار نداریم و در آمد نداریم 2- در سنین پایین، مردم و پدر و مادر کلی حرف در میارند برامون راهکارها 1- ما هنوز به وعده ی خدا در قرآن درباره ی رازق بودن اطمینان نداریم و این بحث مفصل هست و به زودی مباحث مبسوطی رو در حد وسع بیان خواهم کرد 2- ما اعتقادمان به بصیر بودن و علی کل شی ء قدیر بودن و رحیم بودن خدا به اندازه کافی نیست و معمولاً سکولاریزه شده ذهنمون باور نداریم که خدا میتونه بیاندازه به دل پدر و مادرمون تا راضی بشن به ازدواج ما در سنین پایین و حتی میتونه جفت و کفو و همسر ما رو هم جور کنه خدا را در کارهایمان وکیل نمیگیریم به معنای واقعی کلمه دوست دارید در این موارد بیشتر صحبت کنیم دوستان؟ |
|||
|
|
۲۰:۱۹, ۱۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
دوستان من یه سوال می کنم البته از دوست خوبمون ghadimi2 معذرت می خوام که این سوال رو اینجا مطرح می کنم چون شاید به بحث مرتبط نباشه.
سوال ساده است! امیدوارم صادقانه جواب بدید ![]() فرض کنید بانک ملی اعلام کنه از امروز تا یک ماهه دیگه هر کس ازدواج کنه مادام العمر ماهیانه 2 میلیون بهش کمک نقدی مکنه! دقت کنید فقط تا یه ماه دیگه!!!!! چه کار می کنید؟؟!!!
|
|||
|
|
۲۱:۰۰, ۱۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۵/اسفند/۸۹ ۲۰:۱۹)guided نوشته است: دوستان من یه سوال می کنم البته از دوست خوبمون ghadimi2 معذرت می خوام که این سوال رو اینجا مطرح می کنم چون شاید به بحث مرتبط نباشه. سلام یه مدت نبودم دلم برای همه بچه ها تنگ شده بود خدا همه شما را برای یاری امام زمان نگه دارد انشاالله گایدد جان عجب سوال آسونی پرسیدی خوب معلومه دیگه تو این مملکت مجردی باقی نمیمونه ![]() انگار دل خونی ازجماعت مجرد داری که داری اینطور براشون خط و نشون میکشی:s بنده با اکثر مجردها که برخورد داشتم مشکل عمده و اساسی خودشون رو همین پول عنوان کردند و اینکه با پول مشکلشون حله انگار پول عشقم میاره. |
|||
|
|
۱:۰۸, ۱۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
آقای علی110 گفتن: ما هنوز به وعده ی خدا در قرآن درباره ی رازق بودن اطمینان نداریم و این بحث مفصل هست و به زودی مباحث مبسوطی رو در حد وسع بیان خواهم کرد 2- ما اعتقادمان به بصیر بودن و علی کل شی ء قدیر بودن و رحیم بودن خدا به اندازه کافی نیست خیلی از جوونا این مطالب رو راجع به رازق بودن و... خدا میدونن ولی متاسفانه به باورشون تبدیل نشده |
|||
|
|
۱۹:۳۹, ۱۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
من عین همین سوالی رو که جناب گایدد پرسیدند امروز از یکی از دوستام پرسیدم و جوابی فوق العاده عجیب شنیدم میدونید به من چی گفت : بدون اینکه حتی چند لحظه فکر کنه گفت که یک ازدواج سوری میکنه :s من اینجوری شده بودم ![]() فکر نمیکردم دوستم حاضر باشه اینطوری بخاطر پول با زندگیش بازی کنه ![]() به عقیده من بزرگترین مشکل جامعه ما اینه که میانبر زدن و دور زدن مسایل تبدیل به یک ارزش شده نمونه بارزش سربازی که اکثر افرادی که من دیدم حداقل یک تلاشی برای دور زدن این کار کردن یا تو صف بانکها یا دیگر جاها که ضایع کردن حقوق دیگران به عنوان زرنگی مطرح میشه و تبدیل به یک ارزش زشت برای جامعه ما شده من فکر کنم این ارزش زشت هم از همین عدم اطمینان به رازق بودن خدا نشات میگیره |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خبرخوش براي دختران مجرد بالای ۳۰ سال | عبدالرحمن | 38 | 22,031 |