|
اردوهای جهادی
|
|
۰:۴۴, ۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
کار خيري را که قصد داريد انجام دهيد به تعويق نياندازيد. زيرا هرگز نمي دانيد چقدر اجر و پاداش ممکن است از مواجه با سختيهاي در حين تلاش به انجام کار خير دريافت کنيد. پارسائي شما مي تواند خانواده و قوم تان را بطور کلي نجات بخشد.
_______________________________________________________ بندگی یعنی در کوچه پس کوچه های زندگی دست کسی را بگیری... __________________________________________________ امام علی عليه السلام : إنَّ اللهَ سُبحانَهُ فَرَضَ فی أموالِ الاغنیاء أقواتَ الفُقَراء فَما جاعَ فَقیرُ إلّا بِما مُتِّعَ بِهِ غَنی وَ اللهُ تَعالَی سائِلُهُم عَن ذَلِکَ خداوند سبحان خوراک تهیدستان را در اموال توانگران قرار داده، هیچ فقیری گرسنه نمی ماند مگر به واسطه اینکه ثروتمندی از حق او بهره مند شده و خدا تعالی در این باره از آنان بازخواست می کند. نهج البلاغه،حکمت 328 _______________________________ حالم بد است برایم دعا کنید . برام دعا کنید اگر قابل هستم بتونم برای اردو جهادی کار کنم حس و حالم قابل بیان نیست امروز یه فیلم درباره جهادی دیدم .... که دگرگون شدم خدایا کمک کن خودت _____________________________________ * گزارش کار گروه جهادی نافع به زودی ...... * اگر قابل دونستید برای این بنده حقیرم دعا کنید |
|||
|
|
|
|
|