|
خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.)
|
|
۱۶:۴۲, ۱۱/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۲ ۱۷:۱۱ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #197
|
|||
|
|||
|
یه آقایی توی اتوبان با سرعت 180 کیلومتر در ساعت می رفته که پلیس با دوربینش شکارش می کند و ماشینش رو متوقف می کند. پلیس میاد کنار ماشین و میگه گواهینامه و کارت ماشین ! راننده میگه :من گواهینامه ندارم.این ماشینم مالی من نیست کارتا ایناشم پیشی من نیست *من صاحب ماشینا کشتم جنازاشم انداختم تو صندوق عقب. چاقوشم صندلی عقب گذاشتم. حالا هم داشتم میرفتم از مرز فرار کنم که شما منو گرفتین *مامور پلیس که حسابی گیج شده بود بی سیم می زنه به فرماندش و عین قضیه رو گزارش میدهد و در خواست کمک فوری می کنه فرمانده اش هم به او می گه که کاری نکند تا او خودشو برسونه *فرمانده در اسرع وقت خودشو به محل می رسوند و به راننده می گوید *اقا گواهینامه؟ *راننده گواهینامه اش رو از تو جیبش در میاره و به فرمانده می دهد. *فرمانده می گه اقا کارت ماشین؟ *راننده کارت ماشین که به نام خودش بوده در میاره و می دهد به فرمانده *فرمانده که روی صندوق عقب چاقویی پیدا نکرده عصبانی دستور میدهد تا راننده در صندوق عقب را باز کند. *راننده در صندوق رو باز می کند و فرمانده می بینه که صندوق هم خالیست *فرمانده که حسابی گیج شده بود به راننده میگه "پس این مامور ما چی میگه؟ *رانندهه می گه:چه میدونم والا جناب سرهنگ، لابد الانم می خواد بگه من 180 تا سرعت می رفتم!!! بنده خدا روی صفحه نتانیاهو نوشته: ما تو ایران مشکل جین نداریم ولی رانی که میخوریم، یه تیکه میوه تهش گیر میکنه که نمیشه خورد این رو پیگیری کن بی زحمت! سرکلاس موازنه بودیم استادمون پای تخته مطالبی رو نوشت.بعدبه ما گفت همه رو بنویسید فقط این 2تا واکنش رو ننویسید.داشتیم مینوشتیم یکی ازبچه هاگفت:ببخشید اون 2تاواکنش روهم بنویسیم؟ استاد :نه جانم منکه گفتم ننویسید. یکم بعدتر،یکی دیگه ازبچه ها: ببخشید اون 2تاواکنش رو بنویسیم یاننویسیم؟ استاد :گفتم که نه نه نه. یکم بعدترتر،یکی دیگه ازبچه ها:آخرشم نفهمیدیم اون دوتاواکنش رو بنویسیم یا ننویسیم!!! استاد:چرانمیفهمید شماها. بعدم رفت اون 2تاواکنش رو باحرص تمام پاک کرد. بلافاصله یکی دیگه ازبچه ها:ببخشید اون 2تا واکنشی که الآن پاک کردید رو باید مینوشتیم یا نه؟!؟!؟!؟!؟ که یهو کلاس منفجر شد !! از ایستگاه مترو صادقیه تا ایستگاه علم و صنعت رو مغز رفیقم کار کردم که یه کاری و برام انجام بده تا راضی شد یه دختر سیریش فال فروشی اومد , رفيقم فال خريد , تا فال و خوند گفت " میلاد بی خیال , من که از اولش گفتم انجام نمی دم " و پا شد رفت , فال و ورداشتم دیدم توش نوشته " پیشنهادی به شما می شود از طرف یک گرگ خبیث دوست نما , شخصی با قامت بلند چشمان درشت , مژه های فر , اصلا نپذیرید که تمامش ضرر , تباهی است " فقط مونده بود حافظ تو فال بگه : یه وقت گول این رفیق عاشقالتو نخوری :| مثلن هفته پيش زن داییم تو سوپ خامه ریخته بود خیلی خوشمزه شده بود اومدیم خونه خاهرم سوپ درست کرد خواست مثلن روی زن داییمو کم کنه تو سوپ خامه شکلاتی ریخته ! اينجا بيمارستان خاتم الانبياء - دلم میخواد رو یه سنگ بزرگ بنویسم "دلم برات تنگ شده" بعد برش دارم یکوبمش تو سرت تا بفهمی دلتنگی چه دردی داره :| همچین آدم با احساسیم من SMS امشب حسین به حسن: -حسین: سلام رفیق، دولتمون تعطیل شده داری 500 تومن دستی بدی یه هفتهای پس میدم! +حسن: من بانکدار نیستم؛ من حقوقدانم! میدونستم تو منو به خاطر خودم نمیخوای. برای همیشه خدافز :| دخترخالم 6 سالشه اومده موبایلش رو گذاشته رو تاقچه برگشته میگه: مامان یه وقت اس ام اس هامو نخونیا اونوخت من تا 9 سالگی فک میکردم گوزن ها شوهر آهوها هستن ... :
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,048 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,806 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,004 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,691 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,211 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,733 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|