کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
با صدای موسیقی در وسایل نقلیه عمومی چه کنیم؟
۱۰:۳۸, ۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
(۳/خرداد/۹۰ ۱۰:۰۷)علی 110 نوشته است:  برادران و خواهران ایمانی عزیز

من کسی رو میشناسم که به راننده ی اتوبوسی که نوار ناجور گذاشته بود گفته بود که نوارتوکم کن

اونم گفته بود:[b] کم نمیکنم میخوای چه کنی

اونم گفته بود پیاده میشم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

و وسط جاده توی بیابون پیاده شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خوب این ادعای ایمان میکنه
من خاک بر سر هم فکر میکنم ایمان دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خدا امتحان میکنه تا ما خودمون رو بیشتر بشناسیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ایشون میتونست به جای این کار بره اماکن یروی انتظامی شکایت کنه .
رسیدگی میکردند .
یک زمانی بد جوری بابت این زجر میکشیدم .همیشه هم با راننده اتوبوس (مسافت ها خیلی زیاد بود)گرم میگرفتم . ۱ استکان چایی و ۱ بسته تخمه سر و ته قضیه رو میدوختم ..گاهی وقتها راننده ها شب اگه نوار نزارند خطر ناکه خواب میرن .مینشتم تا صبح باهاشون حرف میزدم .
گاهی اوقات نوار یا سی دی که بهتز از مال اونها باشه همراه میبردم میدادمش که بزاره .
گاهی هم گوشی موبال رو میزنم به گوشم رادیو گوش میدم .
اما معمولا راننده های تاکسی گوش میدن .سواری ها هم گوش میدن .البته شاید یه کم نق بزنند!
اونقدری این قضیه عادی شده که .....گاهی وقتها هم تا یک چیزی میگی میگن مجازه .مهر نورانی وزارت فخیمه ارشاد رو هم نشونت میدن .
دیگه دست اخر اگه ببینیم هیچ راهی نیست و تمام تیر ها به دیوار بخوره به افکار همیشه اماده پناه میبرم و غرق در دنیای خودم میشم
یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، rastin ، Seyed Mohsen ، parisan ، EMPERATOR ، MAHDI59 ، یاران مهدی ، Ramin_Ghn ، mohammad790 ، nasimesaba ، taleb
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: با صدای موسیقی در وسایل نقلیه عمومی چه کنیم؟ - وحید110 - ۳/خرداد/۹۰ ۱۰:۳۸

پرش در بین بخشها:

بالا