|
سوالات و پیشنهادات در مورد سیر مطالعاتی
|
|
۱۴:۲۶, ۱۹/آذر/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
این هم یه سیر مطالعاتی دیگه هست که یا مشورت انسان ها آگاه خود من پشت سر گذاشتم و خیلی ازش استفاده کردم
بسم الله الرحمن الرحیم سیر مطالعاتی آثار استاد شهید مطهری رحمت الله علیه: ستاره ها نشانه ی درجه اهمیت اثر است. 1- مقدمه ای بر جهان بینی اسلامی ** انسان و ایمان ** جهان بینی توحیدی * وحی و نبوت **** انسان در قرآن ** زندگی جاوید یا حیات اخروی آثار این مجموعه در عین کم حجم بودن، بسیار عمیق و خواندنش بسیار ضروری است. خودم شخصاً چهار بار (دوم دبیرستان، پیش دانشگاهی، سال اول دانشگاه و سال سوم دانشگاه) کتاب بسیار ارزشمند انسان در قرآن را مطالعه کرده و هر بار مطالبِ عمیق تری از این کتاب نصیبم شده است. 2- **** آزادی معنوی پیشنهاد می کنم پس از مجموعه ی (1) این کتاب را حتماً مطالعه بفرماید. این کتاب بر حالاتِ روحیِ من اثر بسیار دلنشینی داشت. 3- *** سیری در سیره ی ائمه اطهار اگر شخص خواننده از خواهران هستند به عنوان چهارمین کتاب، کتابِ (**** مسأله ی حجاب را پیشنهاد می کنم.) 4- **** جاذبه و دافعه علی 5- مطالعه ی این 11 مقاله از بیست گفتار بسیار مفید است: *** (1) عدالت از نظر علی علیه السلام - ** (4) احترامِ حقوق و تحقیر دنیا - ** (5) تفاوت های بجا و تفاوت های بیجا - **** (7) امام صادق علیه السلام - ** (8) موسی بن جعفر علیه السلام - **** (9) شدائد و گرفتاری ها – ** (10) فوائد و آثار ایمان – *** (14) عقل ودل - ** (15) درسی که از فصل بهار باید آموخت - ** (16) قرآن و مسئله ی تفکر - *** (18) دعا - *** (20) انکارهای بیجا 6- مطالعه این 4 مقاله از ده گفتار بسیار مفید است: **** (1) تقوا (این مقاله تأثیر کم نظیری بر خود من داشت) - **** (2) امر به معروف و نهی از منکر(این مقاله واقعاً جالب و پرنکته و بصیرت بخش است) - ** (3) احیای فکر دینی - *** خطابه و منبر {بخش اول}(بر خلاف ظاهر اسمش که شاید خیلی جذاب نباشد مطالبی بسیار جالب و کاربردی دارد.) 7- *** سیری در نهج البلاغه 8- *** حکمت ها و اندرزها (از مطالعه ی این کتاب بسیار لذت بردم!) 9- *** حق و باطل 10- *** امامت و رهبری 11- *** انسان کامل 12- *** حماسه حسینی 13- ** قیام و انقلاب مهدی 14- *** انسان و سرنوشت 15- *** تکامل اجتماعی انسان پس از مطالعه ی این سیر مطالعاتی در صورت تمایل به مطالعه ی باقی آثار استادِ شهید پیشنهاد می کنم به ترتیب آثار زیر مطالعه شوند. 16- توحید 17- نبوت 18– ولاها و ولایت ها 19- معاد 20- سیری در سیره ی نبوی 21- نظام حقوقی زن در اسلام 22- تعلیم و تربیت در اسلام 23- عدل الهی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش معرفی کتاب | MAHDI59 | 12 | 9,113 |