|
صدا و سیما ، رسانه ی ملی (بحث و بررسی)
|
|
۱۲:۲۰, ۷/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۲ ۰:۱۹ توسط راسخون.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم خبرگزاری مهاجر - سازمان صدا و سیما از شبکه نصر تی وی که در زمینه بیداری اسلامی فعال شده بود و فعالیتهای خوبی را هم انجام داده است شکایت کرده ، سوالات بسیاری پیش می آید سازمان صدا و سیما که آنقدر عریض و طویل است با شبکه اینترنتی نصر چکار دارد... ادامه تحلیل در ادامه . . . میدانید چرا در حوزه اساتید و صاحب نظران آقایان عباسی ، رائفی پور ، حاج سعید قاسمی ، وحید جلیلی و... را از رسانه ملی نمی بینیم ؟ دلیلش این است برخی در رسانه ملی نمیخواهند اینان در این رسانه حضور یابند بله هر از گاهی شاید اما با توجه به محبوبیت و حرفهای مهمی که اینان دارند رسانه ملی از آوردنشان سر باز میزند ، خوب اگر یک شبکه بوجود آمد که 24 ساعته سخنان این آقایان را پخش کند باید ناراحت شوند چه کنیم که برخی سریالها و برنامه های رسانه ملی مخاطب ندارد و کلی هم دارد هزینه میشود ، از این نمونه که مثال خدمتتان عرض کردم بسیار وجود دارد پس حکمت بوجود آمدن این شبکه ها یک موردش این است شما جشنواره عمار به آن مهمی را اصلا تحویل نگرفتید و میتوان گفت نخواستید که تحویل بگیرید خوب اگر این جشنواره ، امسال هم مخاطبان زیادی جذب کرد کجا باید حرفش را بزند ، پس ببینید خودتان مقصرید و البته باید خدمت آقایان بگویم شبکه های اینترنتی بسیاری در راه است و اگر اینگونه پیش یروید با مشکل بزرگی مواجه خواهید شد ، الان هم هر کاری کنید به ضررتان است اگر نصر تی وی جمع شود قهرمان میشود و شبکه های بسیاری بوجود می آید و اگر بماند که به لطف خدا ماندنی است باز منتظر شبکه های بسیاری باشید به امید روزی که رسانه ملی بیشتر از پیش مردمی بشود در همه شقوق . مرتضی حیدری خب من دو تا ارسال قبلی رو گذاشته بودم تو یه تاپیک با عنوان " اندر حکایت صدا وسیما و استاد رائفی پور ... " که الباقی قصه رو که خودم بهش برخورد کرده بودم بگم که مرتبط ! به نظر بیاد! ولی منتقل شد به اینجا [ بنده فکر می کردم تاپیک به طور جداگانه، به انجمن رسانه های تصویری منتقل میشه] ولی فعلاً بماند .... همین دو خبر کافیه، چون نمیشه با توجه به محتویات ارسال اول این تاپیک که الان دارم میخونمش، خاص منظوره صجبت کرد .... کلاً بحثم یه مدل دیگه ای بود.... کمی مافیایی و جنگ نرمی بود، مثل مذاکره بین ایران و آمریکا ! |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| *** رسانهی ملی و تکرار چندینباره اشتباه فاحش رسانهای!؟*** | عبدالرحیم | 3 | 3,513 |
۳۱/تیر/۹۳ ۲:۰۸ آخرین ارسال: عبدالرحیم |
|