|
اشعاری که باید خواند ...
|
|
۱۲:۳۵, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #244
|
|||
|
|||
|
دوش به یاد دل ویران شدم
چون خط ایام پریشان شدم عاقبتم سینه زغم تنگ شد پای شکیبایی من لنگ شد شمع به دستی وبه دست دگر ساغر ومینا شدم از در به در نیمه شب از خانه گریزان شدم گاه سحر سوی گلستان شدم گاه بهار و شب مهتاب بود خرگه گل بود ولب آب بود جشن بد وشیوه سرو و سمن کرده پر از غلغله صحن چمن بر سر هر بوته گلی گل زدند پای سمن زیور سنبل زدند نغز نسیمی که خاور وزد خود لب گل ,گل لب نسرین گزد رقص کنان نسترن ویاسمن چنگ زنن ,چنگ زنان چمن تازه عروسان چمن گرم ناز پرده در افتاده برون جسته راز مرغ چمن هرچه به دل راز داشت چون نی خویش در آواز داشت ما بغنودیم به یک کنج باغ شیشه و پروانه وجام وچراغ لیک دلم چون خم می جوش داشت شاهد اندوه در آغوش داشت بسته لب ودیده . گوش از جهان گرم سر از تابش نور نهان چشم و لبی را که ز غم بسته بود گریه گهی خنده گهی می گشود دیدم وپروانه به گرد چراغ گردد و بزمی ست دگر سوی باغ لیک سراسر همه خاموشی است جلوه گه راز فرا موشی است در دو سر باغ دوتا جان فروش این به طواف اندر و آن در خروش عالم چروانه همه راز بود عالم بلبل همه آواز بود گفت به پروانه خامش هزار هان !تو هم از سینه نوایی بیار با دل پر سوز تو را تب سزاست در جلو ناز نیازت رواست گفت به مرغ سحر ارام شو بسته دامی و برو رام شو راستی از عاشق دل رفته ای این همه از بهر چه آشفته ای !؟ گفت مرا یار بدین سان کند بی خود و بی تاب وپریشان کند گفت بگو زنده چرا مانده ای تخم وفا گر به دل افشانده ای !؟ صاعقه عشق به هر جا فتاد نام ونشان سوخته بر باد داد یا به دل اندیشه جانان نیار یا به زبان نام دل وجان میار! پیش میاور سخن گنج را ور نه فراموش نما رنج را فارغ از این پند چو پروانه گشت از دل وجان بی خود وبیگانه گشت خویش بر آتش زد وخاموش شد! رخت برون برد و فراموش شد!! علامه طبا طبایی رحمه الله علیه روحش شاد وای کاش که خاک پایش سرمه چشمانمان باشد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اشعاری در وصف اهل بیت که انسان را مست میکنند!!!! | ehsan8taherian | 8 | 3,291 |
۲/آذر/۹۴ ۱۸:۲۲ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|
| اشعاری در مدح امام خامنه ای(حفظه الله) | سجاد313 | 12 | 8,222 |
۱۰/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۰۵ آخرین ارسال: دل خسته |
|
| اشعاری در وصف ائمه (علیه السلام) | ali0077 | 17 | 7,498 |
۱۶/آبان/۹۲ ۲۰:۵۸ آخرین ارسال: پرنیان |
|