(۱۸/آذر/۹۲ ۱:۰۴)مجنون الحسین نوشته است: بنده قصد ورود به گفتگوهای این تاپیک رو ندارم
هدف از پست قبلی ام فقط و فقط تذکری بود که بسیاااااااااااااااااااااااااااار مهم و ضروری دونستم
بانی تاپیک گفتند میخواهند در مورد "بحث تجاوز مرد به همسر " مطالعه داشته باشند
بنده هم عرض کردم به روایاتی که در مورد اهمیت و همچنین پاداش این روابط داریم مراجعه کنند تا بدانند در اسلام این رابطه برای طرفین بسیار مقدس است و عین عبادت است
واین تعبیری که از این رابطه ذکر شد(تجاوز مرد به همسر) بسیاااااااااااااااااااااااااااار سخیف است
خواهر گرامی، اشتباه کردهایم!
وقتی این قسمت رو خوندم:
(۱۵/آذر/۹۲ ۲۱:۰۳)skyeygirls نوشته است: برای رفع اتهام تجاوز همسر به زن که بعضا به اسلام زده میشود
برام مشخص شد که در قسمت زیر هم منظورشون از این عبارت، اتهامی هست که به اسلام زده شده:
(۱۷/آذر/۹۲ ۷:۱۴)skyeygirls نوشته است: و در همین تاپیک باز سوال خواهم کرد .چون در بحث تجاوز مرد به همسر، وصله هایی به اسلام زده اند که من میخواهم بدانم چگونه میشود ساده به نتیجه ای برسم که بتوانم بگویم نه.اشتباه است .
نیاز به مطالعه ی بیشتر دارم.
بنابراین این قسمت از ارسال قبلیام هم وارد نبود:
(۱۷/آذر/۹۲ ۲۲:۳۷)درست پسند نوشته است: حتی اگه اون ابهام میتونست با عبارات خیلی بهتری مطرح بشه و نشده باشه باید فقط از نحوهی مطرح کردن ایراد بگیریم.
علت فهمیدنم این بود که یک لطف به خودم کردم و مقداری از صفحات اول تاپیک رو خوندم!
![[تصویر: justblush.png]](http://dorostpasand.persiangig.com/image/smiley/justblush.png)
درستش این بود که از اول میرفتم میخوندم!
فضای مجازی و غیرمجازی چه قابلیت بالایی برای برداشت متفاوت داره!