کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
*** کفه های نا متعادل ***
۲۱:۲۲, ۲۰/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۲ ۱۰:۲۷ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #51
آواتار
با تشکر از شما جناب درست پسند و سایر دوستان و ناظر این بخش.Heart

1)بنده تا به الان فهمیدم باید مطالعه ی بیشتری کنم .بحث برخورد با احادیث بسیار مهم است و من علاقه ای تنها به خواندن احادیث و عبور سر سری ندارم .
دوستان در پست اول اشاره به گفتمان امام علی کردم . حتی در بعضی جاها با تعمد وارد جاده خاکی شدم تا ببینم دوستان آیا تذکر گفتمان امام علی و یا حدیثی از ایشان میگذاردند یا خیر.
بیایید در بحث هایی از این دست فرهنگ گفتگوی امام علیHeart را رواج دهیم .تاپیک ها را با منش امام علی پیش ببریم HeartHeart

[/b]

2)در ضمن دوستان اینکه در حدیثی ابهام پیش میاد و شما میگویید حالا از این همه حدیث رفتی این رو پیدا کردی اصلا به نفع ما و دینمان نیست . ببینید دوستان از 4 حدیث که من گذاشتم کدام بیشتر هایلایت شد ؟ دشمنان ما هم خوب می دانند دست رو کدام احادیث بگذارند. ما نباید برای فرار از ابهام و سوال به احادیث دیگر اشاره کنیم . دشمن حواسش هست .همان حدیثی که ما از ان بعضا فرار میکنیم استفاده میکند.

شما دوستان از من ایده ای در ذهن دارید ببینید دوست دارید بخشی که به ایده ی شما از من نزدیک است را بخوانید . دیگر باقی مطلب مهم نیست .نمونه اش درپست دوستان هست.
حالا همین برداشت در سطح دنیا و جامعه را ببینید اگر مردمانی از دین ما بدشان میاید . تنها چیز هایی که دوست دارند را میبینند. ما نباید برای فرار از ابهاماتی که برایمان پیش میاید . فرصت را برای آن ها ایجاد کنیم .که در نهایت به ضرر ما هست.
ممنون که نوشته ی skyeygirls را خوندید.پاینده باشید.

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، هادی... ، حسن.س. ، عبدالرحیم ، درست پسند ، مجید املشی ، Eve
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
*** کفه های نا متعادل *** - اسکای - ۱۵/آذر/۹۲, ۱۵:۵۶
پاسخ به: *** کفه های نا متعادل *** - اسکای - ۲۰/آذر/۹۲ ۲۱:۲۲

پرش در بین بخشها:

بالا