|
*** کفه های نا متعادل ***
|
|
۱۴:۵۲, ۲۳/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آذر/۹۲ ۱۶:۳۷ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۲۳/آذر/۹۲ ۵:۲۳)مجنون الحسین نوشته است: متشکرم..ولی بنده در پستهام قضاوتی در مورد اینکه موضع ایشون چی هست نداشتم!!معذرت میخوام. بنده رو ببخشید. الآن که دوباره ارسالهای شما رو خوندم متوجه حرفتون شدم.![]() بنده فکر میکردم شما میفرمایید این تعبیر مال ایشون بوده و برای همین مدام سعی داشتم ثابت کنم که اختلافنظری در این مورد نبوده و نظر همگی ما یکسان هست در این مورد که سخنان پیامبر خدا و ائمهی هدی هرگز مصداق چنین عبارتی نخواهد بود. ولی غافل بودم که فرمایشتون در اصل به عنوان توضیح به ایشون بود که میتونن به روشنی دریابن که حقیقت چیه و اسلام پاک هست از چنین اتهامی. اجازه بفرمایید یه توضیح دیگه هم در همین مورد بدم، چون ایشون هم شبههای در مورد پاکی اسلام نداشتن.به نظرم میاد این فرمایشتون به این خاطر هست که میپنداشتید که به نتیجه نرسیدن در این جملهی ایشون: نقل قول:وصله هایی به اسلام زده اند که من میخواهم بدانم چگونه میشود ساده به نتیجه ای برسم که بتوانم بگویم نه.اشتباه استاین میشه که اسلام متهم بشه. در حالی که این میشه که این سخن به عنوان حدیثی که نظر اسلام رو بیان میکنه عنوان نشه. (البته میدونید که این نگرانی واقعاً بجا هست. در دنیای امروز داره این کار ضد اسلام صورت میگیره، که عمدهاش با استفاده از تحریفهای وهابیون ملعون هست. ولی برای کسی که متوجه تفاوت اسلام راستین شده باشه نمیتونن از وهابیت بگن. بنابراین قطعاً خیلی دستاویز خطرناکی میشه برای معاندین که از ما هم شاهدی علیه اسلام بیارن، و برای ما مسئولیت سنگینی داره.) در ضمن بنده بشدت مشعوفم که شما درک میفرمایید تلاش و بحثی که بنده میکنم - هرچند طلبه نیستم و هرچند که اسیر سوءتفاهمات میشم - از نوع بحث طلبگی هست و اصلاً و ابداً از سر جبههگیری نیست. ![]() (۲۳/آذر/۹۲ ۵:۲۳)مجنون الحسین نوشته است: نمیدونمالبته اینکه بنده جوابم در ارسال 48 رو کافی میدونستم بخاطر سوءتفاهم در مورد منظور شما بود، ولی آخه شما هم بعدش فرمودید نقل قول رو پیدا نکردین، نفرمودید که منظورتون صرفاً خود عبارت بوده و اون نقل قول مشکلی رو حل نمیکنه! ![]() بنابراین بنده فکر کردم که اون نقل قول رو حلکنندهی مشکل میدونستید و فقط پیداش نکردین. بنابراین فکر کردم اینکه اون رو به صرف پیدا نشدن نادیده گرفتین به معنی نادیده گرفتن حرف بنده - که گفتم وجود داره - هست. یعنی به معنی راست ندونستن حرف بنده. ![]() واقعاً فضای مجازی (و همچنین غیرمجازی!) چه قابلیت بالایی برای برداشت متفاوت داره! (۲۳/آذر/۹۲ ۵:۲۳)مجنون الحسین نوشته است: توضیح خیلی خوبی بود ،ممنونخواهش میکنم. (۲۳/آذر/۹۲ ۵:۲۳)مجنون الحسین نوشته است: در مطرح کردن شبهات در قبال اینکه شاید برای خواننده تغییر ذهنیت منفی پیش بیاد مسئولیم و پستهای بنده در این تاپیک فقط به نیت اصلاح این تغییر ذهنیتهای احتمالی بود(چه ذهنیت بانی تاپیک چه سایر خوانندگان مطلب)بنده با شما در مورد مسئولیت مطرح کردن شبهات موافقم، و خود بنده هم در شبههای که در خصوص مسئلهای داشتم و دارم، بطور خصوصی با آقایون علمای تالار مطرح کردم. اما علاوه براین، توضیحی که در اوایل همین ارسال در مورد منظور از به نتیجه نرسیدن دادم به این مورد هم وارده. یعنی اینجا شبهه مطرح نفرمودن تا اگه جواب داده نشد اسلام رو مردود بدونن، خواستن مسئلهی شبهاتی که برای مردم وجود داره و در گوش جوونها خونده میشه مورد توجه قرار بگیره. مسئله اینه که شبهه از پیش توسط افرادی که بسیاریشون دنبال پاسخ نیستن مطرح شده و همچنان مطرح میشه و به گمراه کردن مردم میانجامه و باید پاسخی بهش داده بشه. (۲۳/آذر/۹۲ ۵:۲۳)مجنون الحسین نوشته است: تشکر و التماس دعامحتاجیم به دعا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

الآن که دوباره ارسالهای شما رو خوندم متوجه حرفتون شدم.
چون ایشون هم شبههای در مورد پاکی اسلام نداشتن.