|
واکاوی معضلات زن امروز
|
|
۲:۱۳, ۲۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
من نمیدونم این تاپیک هدفش چیه؟؟
![]() قراره همش وظایفه خانوما رو گوشزد کنیم...قراه خانوما رو بهتر بشناسیم....دنیای زن خیلی عنوان عمومی هستش...دنیای زن خیلی پیچیدست.. .خیلی..چون خانوما خیلی پیچیده هستند...و این واقعا نعمت بزرگیه که خدا به ما (خانوما )عطا کرده..واین که خانوما احساساتشون خیلی قویه..(متاسفانه بعععضضی از آقایون اینو نقطه ضعف میدونن..ولی سخت در اشتباهید یک توانایه بزرگه..)..آقایون فکر نکنید چون شما در آن واحد میتونید به یک یا دو موضوع فکر کنید یا روی یک یا دو موضوع کار کنید خانوما هم همینطورن...سخت در اشتباهید.. ![]() خب من خانوادهای زیادی رو دیدم..که خانوم بیرون کار میکنه تا به همسرش کمک کنه.....ضمن اینکه وظیفه مدیریت خونه(بسیار امر مهم که شما آقایون از پسش برنمیایید ) رو داره انجام میده...و.......نقشای کلیدی...واقعا توی خانوادها...اون گوشه ها ...اون جاهایی که کسی زیاد بهش دقت نمیکنه یه زن هستش که داره روابط رو تنظیم میکنه...چون اصولا خانوما ![]() ![]() ![]() توی برقراری روابط از آقایون خیلی قویترن...نقل قول:اما وظیفه اصلی یک زن مدیریت خانواده است وتمام اموری که از انها نام بردیم نباید این وظیفه اصلی را تحت شعاع قرار دهد در جامعه امروزی اگر به دید عمیق نگاه کنیم معمولا یک زن به تمام امور فرعی میپردازد و از وظیفه اصلی خود غافل مانده است و این به نوبه خود سرچشمه بسیاری از مشکلات......... به نظر من بله همینه...و هر فعالیتی که انجام میده باید حواسش باشه که زندگیشو تحت الشعاع قرار نده..نظر( شخصیم) :اگر خونواده رو مثل یه خیمه تصور کنیم..ستون اصلی خیمه که خیمه رو سرپا نگه میداره زنه.. ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ازدواج دختران جوان با مردانی به سن پدرشان! واکاوی علت!! | AMINI | 0 | 1,151 |