کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قرائتی‌ چگونه‌ به قمه‏‌زنی در یک‌ شهر خاتمه‌ داد؟
۴:۰۵, ۳۰/آذر/۹۲
شماره ارسال: #26
آواتار
نقل قول:قمه زنی با این یکیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟

برادر در متن تامل بفرمایید و از سفسطه بپرهیزید.
" باعث کج فهمی و بدفهمی افراد میشه"

نقل قول:کلمه امام این موضوع رو قداستی شیعی میبخشه

بله قداستی که به تکفیر شیعیان ختم میشه.

نقل قول:
میدونستید بی بی سی خبیث و رسانه های دیگر که در خط مقدم دشمنی با اسلام و تشیع هستن هرگز لفظ امام رو نمیبرن؟

وظیفه رسانه بی طرف نقل کردن اخبار و وقایع هست ، شما در سیمای ایران هم لفظ رهبر معظم رو می شنوید.

نقل قول:
ولی هیچکدوم بار ولایت فقیه رو منتقل نمیکنه

بار ولایت فقیه همینه ! ولایت فقیهه!

نقل قول:
مثلا مقام معظم رهبری در حد قلمروی ایران

یا آیت الله خامنه ای میشن مثل خیلی آیت الله های دیگه

سید علی که دیگه پائینتر میشه!
اسامی اشاره شده دقیق و بدون شبهه هست.

نقل قول:خب اگه اینطور باشه که شما میگید، کاربرد این لفظ برای امام خمینی (رحمة الله علیه) هم اشتباهه‏!‏

در متن تامل بفرمایید ، نگفتیم اشتباه ، گفتیم جایز نیست.

نقل قول:
علامه حسن زاده تعریف می کنن که:"اوایل انقلاب یه شخصی میان پیششون و می گن چرا باید لفظ امام رو برای امام خمینی به کار ببریم؟ایشونم با دلایلی که میارن،طرف رو برای استعمال این لفظ راضی می کنه ولی می گه بعد رفتن اون شخص،با خودم گفتم درسته که طرف با این دلایل قانع شد، اما این دلیلا،خود من رو راضی نمی کنه،واقعا چرا بگم امام؟!شب که می خوابند،تو خواب می بینه که ملائک دارن با سوزن لباشونو به هم می دوزن و بهشون گفته میشه: ما این لفظو رو دهن مردم انداختیم،بعد تو(علامه) می گی چرا این لفظو بگم؟!"

انشالله که صحیحه ، البته ازین دست خواب ها در مورد رییس جمهور سابق کشور هم شنیدیم.

پاسخ شما بیانگر عدم توجه به ارسال و تامل و ارسال کپی پیست های سرعتی جهت اثبات حقانیت عقیده خودتون هست.
پایدار باشید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: قرائتی‌ چگونه‌ به قمه‏‌زنی در یک‌ شهر خاتمه‌ داد؟ - سدرة المنتهی - ۳۰/آذر/۹۲ ۴:۰۵

پرش در بین بخشها:

بالا