|
واکاوی معضلات زن امروز
|
|
۱۲:۲۱, ۱/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/دی/۹۲ ۱۲:۳۳ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #153
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام جناب شاکر هرموقع بحث شداومدید گفتید زن وشوهر زن وفرزند زن وخونه هیچ وقت نگفتید خودزن!!!! همش براش تصمیم گرفتید....یادم نمیاد هیچ وقت یکیتون اومده باشید بگید بابازن دلش میخواد تحصیل کنه نباید بعد ازدواج این حق ازش گرفته بشه دلش میخواد شاغل باشه بعدازطلاق اونم مادره مثل مرد که پدره...چراباید 7سال بچه روبزرگ کنه بعدکه ازآب وگل درش آورد تقدیم مردکنه دودستی؟؟ اون آدم نیست؟؟؟ احساس نداره یه مادر؟؟؟ عاطفه نداره؟؟؟ میگید زن برده نیست ولی مطالبیکه مینویسیدبهترازاین حسی به آدم نمیرسونه.... هروقت حرف زدیم گفتید فمینیست!!!!! درصورتیکه همین اسلام این حقو به من داد که استقلال مالی داشته باشم....که بتونم طالب علم باشم...منم یه آدمم دلم میخواد برم سراغ علایقم...یکیشم باشه همون دفاع شخصی که شمابرگشتید گفتید جفتک انداختن!!!!! اینطوری بحث میکنید که صدای آدم درمیاد.... من وقتی میتونم واستعداشو دارم چرانباید تواون زمینه ای که دلم میخواد فعالیت کنم؟؟؟ کجااسلام این رونقض کرده؟؟؟ به نظرمن بهتربودخانومای شاغل متاهل میمومدن نظرمیدادن که چطوری تونستن هم به علایقشون برسن وهم به خونه وزندگی! که ماهم یادبگیریم.... نه اینکه همش بشینیم بگیم مردبرزن برتری داره واین چیزا.... حب وبغضی نسبت به هیچ یک ازدوستان ندارم....ولی انصاف بدیدیه غیرمسلمون بیادبخونه که همش میگید مـــــــــــــــــرد... میاد مسلمون شه؟؟؟ازچیزای دیگه هم بگید....نه همش بعضیهاتون دنبال سرکوب کردن حقوق به حقه ی خانوماباشید... یاعلی. جانب شاکرومابقی بزرگوارن! دنبال پاسخ دادن به نظرات بنده نباشید.... دیگه خسته شدم ازبحث کردنای متعدد درمورد این مسائل.... دیگه نظرنمیدم .... یاعلی مدد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ازدواج دختران جوان با مردانی به سن پدرشان! واکاوی علت!! | AMINI | 0 | 1,152 |