|
نظر شما چيست؟ (راهکارهای بهبود حجاب)
|
|
۹:۰۲, ۸/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
راهكار مقابله با بد حجابي:
البته درموردش مطمئن نیستمو برای خودم هم سواله و میخوام جواب دوستان رو بدونم البته با معذرت خواهی فراوان از دوستمونshafagh_mah....واقعا قصدم انحراف موضوع نیست به نظر من یکی از راهکار ها زیبا سازی حجابه ...منظورم چیه؟...یعنی اینکه وقتی که الان برای یه دختری از حجاب حرف میزنی یه چادر مشکی میاد جلو چشمش ...یا یه جور تیپ خاص که زیاد قشنگ هم نیست....البته میگم زیباترین نوع چادره....اما لااقل برای مرحله ی اول که یه دختر بیحجاب میخاد باحجاب بشه مناسب نیست (از نظر من) اما واقعا نمیدونم این کار درسته یا نه...چون حجاب به خاطر اینه که ما زیباییمون رو از دیده نامحرم ها حفظ کنیم برای مثال من یه مدتی بود یه مانتو لی آستین کوتاه میپوشیدم(البته از زیرش بلوز میپوشیدم)...با شلوار لی و روسری رنگی...البته کاملا حجابی.....اما خودم و اطرافیان هم متوجه شده بودن که از وقتی من این طرز پوشش رو دارم نگاهه مردم توی خیابون بهم خیلی بیشتر هم شده بود البته حسنش هم این بود که دیگه واقعا پسری جرات نمیکرد بهم حرف بی ربط بزنه....به خاطر همین نگاهها من شک کردم توی درست بودن این کارم.... خودم فکر میکردم اگه من اینجوری لباس بپوشم برا چهار تا جوون مثه خودم هم تبلیغ بشه که حجاب فقط اون چیزایی که گفتم نیست حالا به نظر شما این راهکار درسته یا نه...یا باعث انحراف بیشتر میشه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اندر حکایت چشم و نگاه های ما!!+ چشم چرانی، آثار و راهکارهای درمان!! | علی 110 | 21 | 50,994 |
۱۸/بهمن/۹۲ ۲۰:۰۸ آخرین ارسال: قلب |
|