|
خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.)
|
|
۲۲:۴۹, ۱۵/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۲ ۲۲:۵۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #241
|
|||
|
|||
(۱۵/دی/۹۲ ۲۰:۵۶)SAViOR نوشته است: از اینا بدتر چیزی که سالیان ساله خواب از چشمان من ربوده این سواله که :خواهش میکنم. ![]() شعرش تحریف شده بوده. درستش اینه که "گاوش رو بردن هندستون" که اونحا بدون اینکه فایدهای ازش بخوان نگهداریش کنن. سؤال من اینه که اینکه میگن "به فلانی فلان حرف رو زدم، برگشت گفت..." یعنی چی؟ ![]() یعنی منظورش مثل این فیلمهاست؟ اون فیلمها که یه نفر موقع صحبت کردن روشو اون طرف میکنه(به بیرون پنجره یا به دیوار!) بعد برمیگرده یه چیزی میگه؟ ![]() ![]() (۱۵/دی/۹۲ ۲۱:۱۷)Reza2035 نوشته است: طـــــرف تازه فوقِ ديپلمش رو تو رشته پرورش تخم حيوانات اهلــــي از دانشکده غيرانتفاعي و غير حضوري علمي کاربردي یا سما تو قريه ي مسلم آباد از توابع ياقوت شهر سفلي مَمَسني به زور سه ترم مشروطي و دو جلسه تشکيل شورا و نامه از امام جماعت مسجدشون گــــــــــــــرفته ..... (نفسم گرفت)حتی اگر فوق دکتراش رو توی برق الکترونیک صنعتی شریف ظرف 5 سال گرفته بود، باز هم فرقی نداشت. جفتشون رو باید صادر کنیم خارج!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,049 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,819 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,031 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,713 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,233 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,736 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|