|
خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.)
|
|
۲۳:۳۸, ۱۵/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۲ ۲۳:۳۸ توسط yeketaz.)
شماره ارسال: #246
|
|||
|
|||
|
زن داداشم برگشته به داداشم می گه : اگه چی بشه تو منو می بری طلاق می دی ؟ داداشم خیلی جدی برگشته می گه : اگه سکه برگرده به همون ۴۰۰ تومن ! فک و فامیله داریم ؟ ********************************************* با کلی شوق و ذوق رفتم خونه می گم پدر جان استادمون گفت بین همه ی کلاس ها من بالاترین نمره رو گرفتم می گه : ببین دیگه بقیه چقدر خنگن فک و فامیله داریم ؟ ********************************************* با بابام تو یه ماشین بودیم بعد ۲ نفر خارجی سوار شدن بابام رفت بپرسه اهل کجایین؟ خیلی با اعتماد به نفس با یه لحن سوالی گفت: mede in ؟ فک و فامیله ما داریم ؟ ********************************************* ما یه رسم خانوادگی داریم اونم اینه که وقتی سفره غذا رو پهن می کنیم یا آب میاریم لیوان نمیاریم یا لیوان میاریم آب نمیاریم این رسم در کل فامیل ما هستش و نسل به نسل منتقل میشه. کلا خود درگیری داریم! ********************************************* به مامانم می گم بزرگترین آرزوت چیه؟ می گه : بزرگ بشی زود زنت بدم با زنت دعوا کنم حوصلم از این یک نواختی زندگی سر رفت فک فامیله ما داریم؟ ********************************************* داشتم ماشین رو دنده عقب میآوردم تو حیات
مادرم اومده فرمون میده … بیا … بیا … بیا … نیا ! لوله آب شیکست خاک به سر ! |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,036 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,748 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 274,894 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,572 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,097 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,718 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|