|
خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.)
|
|
۵:۰۳, ۱۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۲ ۵:۲۶ توسط hessam.)
شماره ارسال: #351
|
|||
|
|||
|
تو فیلما که نشون میده بچه هه گم شده مامانش 20 سال اتاقشو دست نخورده نگه داشته؛ میخواستم بگم اینا رو باور نکنید؛ من یه بار 3 روز رفتم اردو، برگشتم دیدم اتاقم شده انباری!!!!!!!!
کوچیک که بودیم میگفتن: "مورچه ها تابستونا غذا جمع میکنن که پاییز و زمستون غذا داشته باشن" الآن نمی دونم چه وضعیه که ما تو خونمون تا سفره میندازیم مورچه ها زودتر از ما میان سر سفره!
من نمی دونم اینا گلخونه ای هستن یا تو انبار نگهشون داشتن!
حالا ما که به درک، نگران خودشونم، آخه این چه وضع زندگی کردنه؟ نه استراحتی، نه تفریحی...
پدرم که معتقده اینا اثر تحریمهاست!
آغا بعضی ازاین پرستارا جوری آمپول میزنن که انگار 99% مشکلات زندگیشون تقصیر مائه :|
معنی این عبارت جبری چیست؟
(o/5 k3)
-----------------------
(k3)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
پاسخ: کاسه ای زیر نیم کاسه است
به مخاطب خاصم گفتم ما مثل دو تایر ماشین هستیم هیچوقت به هم نمیرسیم. اونم گفت: باشه
یعنی هنوز تو کفم این جمله رو چطوری درک کرد
پشت ﯾﻪ ﻟﮑﺴﻮﺯ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ : .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻧﻪ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺩﺍﺭﯼ ﭘﺸﺖ ﻟﮑﺴﻮﺯ ﻣﺘﻦ ﺑﻨﻮﯾﺴﻦ؟
ﺧﺠﺎﻟﺖ ﺑﮑﺶ |:
ﯾﮑﻢ ﺍﺯ ﺟﻠﻮﯼ ﻣﺎﻧﯿﺘﻮﺭ ﭘﺎﺷﻮ ﺑﺮﻭ ﺗﻮ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺑﮕﺮﺩ ﺧﻮ
ﻻﻣَﺼّﺐ (((((: واقعیت اینه که دخترا واسه هم آرایش میکنن وگرنه پسرا فرق آرایش خوبو بدو متوجه نمیشن..همین که سیبیل نداشته باشی کافیه...!
به بابام میگم نونوایی قیامت بود،
میگه: یعنی شلوغ بود؟!
گفتم : پــــــ نه پــــــ گناهکار ها رو می انداختن
توی تنور و به نیکوکارا نون مجانی می دادن قانون اول تنبلی:اگر من به وسیله ای احتیاج داشته باشم و ان وسبله از من دور باشد من دیگر به ان وسیله احتیاج ندارم
قابل توجه دختر خانومای عزیز :
دیگه وقتشه دخترا به جای کیلیپس، سایه ی یه مرد بالا سرتون باشه
آقا به جان من تعداد ضرب المثل ها وکنایه هایی که تو 10 دقیقه تو سریال آوای باران استفاده میشه معلم ادبیاتمون تو کل ترم استفاده نکرده!
یعنی گداهه یه جوری صحبت میکنه حافظ جلوش کم میاره از چي بگم برات؟ انتظار داري چه چيزي از جيب من دراد؟ جز يه كاغذ سفيد پاره؟ خب آره رفيق تقلب توشه ولي با خودكار سفيد ... تو هم مثل مني كم درد نداري... درد اصليت اينه كه علاقه اي به درس نداري... من كسي نيستم با اين امتحانا دردم بگيره... ولي اين نمره هارو كي ميخواد گردن بگيره؟؟؟؟؟
بكوب لايكو به سلامتي همه دانشجوها و دانش آموزا
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,043 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,755 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 274,919 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,593 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,116 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,723 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|