کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مستند جديد
۱۲:۳۹, ۲۱/آذر/۸۹
شماره ارسال: #3

(۲۰/آذر/۸۹ ۲۲:۳۶)بیداری اندیشه نوشته است:  ناجی اسلام عزیز.
امیدوارم توصیه این برادر خودتون رو بهش توجه کنید.
من نمیخوام حرف از دلسردی بزنم یا ناامیدتون کنم.... اما چند بار توی این فروم گفتم کار سریالی که اقیانوسی از اطلاعات ولی به عمق یک وجب باشه دیگه به درد نمیخوره. مستند ظهور در این زمینه عالی بود. در هر قسمت و حتی چند ثانیه اون، یه مطلب جدید که نمی دونستیم در برداشت. اما نتیجه این بود که مثلا دوستان من می گفتن باور نمی کنن. ادامه فعالیت ما در این زمینه فقط برای عمق دادن به موضوعات خیلی مهم مستند ظهور بود که در حد چند ثانیه از کنارشون می گذشت تا عذری نداشته باشن و حجت بر اونها تموم بشه.
از طرفی مستند عبدالله هاشم طبق بررسی ما چند اشکال اساسی داره، یکی اینکه قسمتهاش سر و ته نداره. موضوعات پراکنده و بی نظم هستن و سناریوی خاصی مثل ظهور رو دنبال نمی کنن. دیگه هم اینکه تصاویر ناجور زیاد داره که کار ویرایش کلیپها هم به سختی کار اضافه میکنه. و حتی بعضی جاها مطالبی مطرح میکنه که صلاح نیست عمومی بشه. ظرفیت میخواد...

چرا به دنبال عمق دادن به مطالب مستند ظهور نباشیم؟ مشابه کار ظهور دیگه ارزش نداره و تکراریه و حیف اینهمه وقت که براش صرف بشه اونهم 100 قسمت.
به نظرم دیگه عمقی باید کار بشه. برای عمق دادن جای کار هست....
با سلام بر عزیزان
این که پاک کردن صورت مسئله است اولا باید ظرفیت افراد را بالا برد دوما با اطلاع رسانی و آگاهی کافی دادن به افراد و ارائه منابع و مستندات فراوان این افراد را توجیه کرد . قطعا دشمنان اسلام بسیار دقیق و زیرکانه به این مسائل میپردازند واین موضوع در موضوعات موجود در فروم که از سوی اعضا بیان شده مشاهده میگردد و این نشان از نکته بینی افراد و اعضا دارد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
مستند جديد - naji.eslam - ۲۰/آذر/۸۹, ۱۸:۳۰
RE: مستند جديد - بیداری اندیشه - ۲۰/آذر/۸۹, ۲۲:۳۶
RE: مستند جديد - marashi - ۲۱/آذر/۸۹ ۱۲:۳۹
RE: مستند جديد - سلمان - ۲۱/آذر/۸۹, ۱۳:۰۰
RE: مستند جديد - naji.eslam - ۲۸/آذر/۸۹, ۱۱:۲۹