|
مستند جديد
|
|
۱۸:۳۰, ۲۰/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۸۹ ۱۸:۴۹ توسط naji.eslam.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
دوستان عزيز به كمك خدا و به ياري بعضي از دوستان مي خوايم سري جديد ظهور رو كه صد و خرده اي قسمت ترجمه و در اختيار علاقه مندها قرار بديم ولي در اين راه به نظر شما و راهنمايي ها و كمكهاتون احتياج داريم حدودا 1/5 ماه ديگه اين كار رو شروع مي كنيم موافقت و مخالفت و نظراتتون رو اعلام كنيد ممنون از توجه تان با تشكر naji.eslam با سلام اين رو يادم رفت كه عرض كنم منبع فيلم هايي كه قرار ترجمه بشن اين سايت هست http://www.hashemstudios.com كه ميتونيد مشاهده كنيد با تشكر |
|||
|
|
۲۲:۳۶, ۲۰/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۸۹ ۲۲:۴۰ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ناجی اسلام عزیز.
امیدوارم توصیه این برادر خودتون رو بهش توجه کنید. من نمیخوام حرف از دلسردی بزنم یا ناامیدتون کنم.... اما چند بار توی این فروم گفتم کار سریالی که اقیانوسی از اطلاعات ولی به عمق یک وجب باشه دیگه به درد نمیخوره. مستند ظهور در این زمینه عالی بود. در هر قسمت و حتی چند ثانیه اون، یه مطلب جدید که نمی دونستیم در برداشت. اما نتیجه این بود که مثلا دوستان من می گفتن باور نمی کنن. ادامه فعالیت ما در این زمینه فقط برای عمق دادن به موضوعات خیلی مهم مستند ظهور بود که در حد چند ثانیه از کنارشون می گذشت تا عذری نداشته باشن و حجت بر اونها تموم بشه. از طرفی مستند عبدالله هاشم طبق بررسی ما چند اشکال اساسی داره، یکی اینکه قسمتهاش سر و ته نداره. موضوعات پراکنده و بی نظم هستن و سناریوی خاصی مثل ظهور رو دنبال نمی کنن. دیگه هم اینکه تصاویر ناجور زیاد داره که کار ویرایش کلیپها هم به سختی کار اضافه میکنه. و حتی بعضی جاها مطالبی مطرح میکنه که صلاح نیست عمومی بشه. ظرفیت میخواد... چرا به دنبال عمق دادن به مطالب مستند ظهور نباشیم؟ مشابه کار ظهور دیگه ارزش نداره و تکراریه و حیف اینهمه وقت که براش صرف بشه اونهم 100 قسمت. به نظرم دیگه عمقی باید کار بشه. برای عمق دادن جای کار هست.... |
|||
|
|
۱۲:۳۹, ۲۱/آذر/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۰/آذر/۸۹ ۲۲:۳۶)بیداری اندیشه نوشته است: ناجی اسلام عزیز.با سلام بر عزیزان این که پاک کردن صورت مسئله است اولا باید ظرفیت افراد را بالا برد دوما با اطلاع رسانی و آگاهی کافی دادن به افراد و ارائه منابع و مستندات فراوان این افراد را توجیه کرد . قطعا دشمنان اسلام بسیار دقیق و زیرکانه به این مسائل میپردازند واین موضوع در موضوعات موجود در فروم که از سوی اعضا بیان شده مشاهده میگردد و این نشان از نکته بینی افراد و اعضا دارد. |
|||
|
۱۳:۰۰, ۲۱/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۸۹ ۱۳:۰۷ توسط سلمان.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
اگر منظور شما کارهای عبدالله هاشم هست، علاوه بر صحبت ها "بیداری اندیشه" من اضافه می کنم، تا اونجایی که من سریال جدیدش رو دیدم به اصطلاح زده تو جاده خاکی، از اون به بعد دیگه طرفش نرفتم. صحبت های عجیب و غریب به استناد کتابی فاقد سند معتبر که گفتگوی مفضل بن عمر جعفی و امام صادق (علیه السلام) را ثبت کرده است. اولین نکته انحرافی مطرح کردن تناسخ و تغییر شکل دادن حضرت مهدی(علیه السلام) بود که من ازش درخواست سند کردم، برای مدت کوتاهی لینک کتاب مذکور که به صورت اسکن شده بود را قرار داد و حذف کرد. همان موقع راجع به سند کتاب در اینترنت جستجو کردم، معدود صفحاتی که اسمی از کتاب برده بود، اون رو معتبر نمی دونستند. البته نام کتاب رو فراموش کرده ام و کتابی که دانلود کردم را پیدا نکردم. به هر حال راجع به این سلسله موضوعات عجیب و غریب که چند وقتی است داره مطرح میکنه تو فروم خودش بحث هست اما هاشم فقط پاسخ میده هر کسی در سطح درک این موضوعات نیست، سریالش رو نبینه!
البته خیلی وقت هست که دیگه سریالش رو دنبال نکرده ام و امیدوارم تغییر موضع داده باشه گرچه اون هاشمی که من دیدم، هرگز این کار رو نمی کنه. و اگر به همون راه مانده باشد شدیدا توصیه می کنم نه تنها باعث انتشار مطالبش نشوید، حتی وقتتون رو صرف دیدن سریالش هم نکنید که اگر منحرف نشوید چیزی عایدتان نخواهد شد. والسلام علی من تبع الهدی |
|||
|
|
۱۱:۲۹, ۲۸/آذر/۸۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با سلام
ببخشيد كه يه دو سه روزي نبودم تا جواب شما عزيزان رو بدم حالا كه تمايلي به ترجمه ي اين اثار نداريد ميتونيم 3 تا كار انجام بديم 1-خود صاحب نظرها مستند رو ببينن و بعد بيان تو تالار نسبت به هر موضوع جديد و مفيدي كه تو مستند ديدن يه بحث انجام بدن 2-يكي از دوستان زحمت كشيدن و مي خوان مستنداي ديگه اي رو ترجمه و ارائه كنن و من هم خودم همينجا اعلام مي كنم كه هر كاري كه از دستم بر بياد انجام ميدم . از شما هم هر كسي دوست داره ميتونه كمك كنه 3-كلا بيخيال مستند شيم ![]() با تشكر از نظرات همه ي دوستان naji.eslam |
|||
|
۱۱:۴۶, ۲۸/آذر/۸۹
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
کم کم باید خودمان مستند بسازیم اونم نه مستنداتی از قبیل ظهور یا مستندات عبدالله هاشم
دنیا تشنه معرفت پیدا کردن به منجی حقیقیش هست ما که توی کشور امام زمان هستیم کم و بیش یه سری اطلاعات داریم به نظر شما چند نفر تو دنیا میدونند که مادر امام زمان از نوادگان شمعون وصی حضرت مسیح هست؟؟؟؟؟؟ یکی از ضعیف ترین قسمت های مستند ظهور بخش معرفی منجی بود گاندلف رو نشون داده به عنوان منجی بندگان خدا البته نمیگم نیت بدی داشتن اما اون ذهنیت هم ذهنیت غلطی است از ابر مردی که هنگام ظهور به مردی 40 ساله مینماید کافیه از سیاهی گفتن باید نور را در حد توان به تشنگانش در جهان معرفی کنیم فارسی و عربی صحبت میشه در این مستندات و زیر نویس انگلیسی میشود وقت تهاجم فرهنگی حق به باطل فرا رسیده حقیر ایده هم زیاد دارم اما نمیدانم چه کسی پای کار است من محتوا را تا حدی میدانم اما در زمینه قالب هیچ توانایی خاصی ندارم تا یار که را خواهد و میلش به که باشد یا علی |
|||
|
|
۱:۱۲, ۱/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
با نظر "بیداری اندیشه" و "علی 110" موافقم.
ممکن هست که اثرات منفی هم داشته باشه. توجه کنید که مسایل مربوط به فراماسونری در ایران حدود 3 4 سال است که رواج پیدا کرده . اونوقت وقتی که حجم زیاد اطلاعات رو به خورد مردم میدیم احتمال اینکه مخرب باشه بسیار زیاده. جامعه باید به مرور زمان ظرفیت پزیرش اینها رو پیدا کنه. آهسته و پیوسته |
|||
|
۱۳:۱۸, ۱/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۸۹ ۱۳:۲۹ توسط shia12.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
چرا یک مو ضوع باید تو چند تا تاپیک مجزا مطرح بشه ( قابل توجه مدیر گروه )
درباره این فیلم های هاشم فیلم قبلا صحبت شده که بنده هم با هاش مخالفم اگه کسی یه نظر سنجی درباره ترجمه فیلم های هاشم در سایت ایجاد کنه خیلی خوب می شه |
|||
|
۱۲:۵۸, ۲/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
ما مأموریم به انجام وظیفه و اثر بخش در عالم کس دیگری است
اگه خواست و ما خالص بودیم به کارما برکت عنایت میفرماید |
|||
|
|
۱۶:۵۶, ۲/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۸۹ ۱۷:۰۹ توسط K-1.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱/بهمن/۸۹ ۲۰:۳۲)علی نوشته است:(۱/بهمن/۸۹ ۱۲:۴۶)K-1 نوشته است: عزیزان اگر مستند کامل نباشد به درد نمیخورد ایراد پیدا میکند از دهن می افتد کاستی توش وجود دارد بیننده احساس کمی میکند اگر کسی میداند برای او بازخورد منفی دارد اعلام امادگی نکند بسم الله الرحمن الرحیم سلام خوب پس باید خودمون مستند بسازیم .که به چنتا چیز نیاز داریم 1 : منبع (عکس و فیلم و ...) 2 : وقت نکته : برای ساخت مستند نمیتوان اینترنتی اقدام کرد اگر هم بخواهیم وقت و هزینه چندین برابر میشود . برای کار ساز تر بودن مستند باید مستند باشد یعنی : 1 : در ان مستندات زیبا و کم نظیر پخش شود (مثل سخنرانی بعضی از افراد مصاحبه و ...) (با زیر نویس و زبان اصلی ) <مثل سریال ظهور بود یک سخنرانی بود (قسمت 31 و 37 ) در مورد خدای خورشید و رفتن توی گروه خیلی جالب بود .> 2 : بهتر است از گوینده استفاده شود با صدای زیبا که باعث جذب سریال شود نه نوشته.نوشته برای کسی خوب است که وقت داشته باشد بخواند (عقب و جلو کند چشش درد نگیرد و...) البته نمیگم استفاده نشود مستند باید تنوع داشته باشد همه چی توش باشد ... با این روزمرگی کسی به نوشته اهمیت نمیدهد . 3 : صدا گزاری خوب که باعث جذب 80% مستند میشود . و............. حالا کی استین بالا میزند مستند بسازد یا بهتر بگیم چه کسی میتواند بسازد . هاشم کسی بوده که توی هالیوود کار میکرده منابعش فوق العاده است . حال کدام راحت تر است ساختن یا ترجمه کردن ؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |