|
خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.)
|
|
۱۸:۰۷, ۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #440
|
|||
|
|||
|
سلام.......
یعنی حاضرم آرپیچی بهم بخوره ولی کاغذ دستمو نبره ![]() کلا نابود میکنه آدمو... مشکلات ما ایرانیا از جایی شروع شد . . . . . که فکر کردیم باید همه سریال ها رو نگاه کنیم تیکه کلام ایرانیهابعد از دیدن زیر آسمان این شهر:نه....غلام؟ بعد از دیدن ساختمان پزشکان:واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد پایتخت:مشهده؟؟؟؟بریم مشهد....ناهار نخوردمه... بعد مادرانه:بگو خب... و حالا بعد آوای باران:سوسک توله... محققان اعلام کردند افراد زیر 8 سال از فیلم ها تاثیر میپذیرند.... بعد هی بگید جمعیت کشور داره رو به پیری میره... یکی از کاربردهای کارت ملی اینه که هر از چند گاهی یک نگاه بهش بیاندازی و به قیافه الانت امیدوار بشی به دخترعموم که ۵ سالشه میگم :دخترا موشن مثه خرگوشن! میگه :پَ نه پَ همه مثل شما پسرا گاو گوساله ایم! اصلا یه وضعی شده به خدا ما آخرین نسلی هستیم که دستشویی تو حیاط خونه رو تجربه کردیم. تو مترو وایساده بودم با هنزفیری داشتم آهنگ خواجه امیری گوش میدادم ییهو سیمش جدا شد،صدا پیچید و مردم همه مث آیکون جغد به من زل زدن بهم . منم برا اینکه ضایع نشم وانمود کردم که گوشیم داره زنگ می خوره ، آهنگ رو قطع کردم و شروع کردم به الو الو کردن. یکی از ته واگن دادزد: خر خودتی سوسک توله. دیگری:نسبتی با ایکیو سان نداری؟ اون یکی:میگم محافظ استخدام کن یه دف ندزدنت. بغلی:سوسک توله باهوش. یعنی مردم فهیم به اینا میگن. زن باس آقاشو طوری نیگا کنه که انگار آدم قحطی اومده .... اینجوریاس زن بـاس وسـط سـریـال مـورد عـلاقـش یـهـو بـزنـه شـبـکه ورزش بــگـه عـشـقـم فـوتـبـالـت شـروع شـد : D ایـنـا زن زنـدگـی ان، ایـنـارو بـگیـربـن ^_^ ژکو (مهاجم تیم ملی بوسنی) مصاحبه کرده گفته:ما برای دومی با نیجریه میجنگیم ایران شانسی نداره یکی کامنت داده در حد مرگ گفته:اسگل اگه شما با نیجریه واسه دومی میجنگی ما واسه اولی با ارژانین میجنگیم !! مورد داشتیم پسره سرسفره عقد خفه شده و مرده... . . . . . . . . . . . حالا با قاشق عسل میدادی چی میشد؟؟؟ خب خواهر من ناخن مصنوعیت شل بوده دیگه...نخند یارو زنگ زده برنامه سمت خدا٬میگه:من با صدای دخترونه با پسرا صحبت میکنم ٬ اونا هم خودشون برام کارت شارژ میفرستن.... . . . . . . این کارت شارژا حرومه؟ ﺷﺮﻛﺖ ﺍﭘﻞ ﺍﻋﻼﻡ ﻛﺮﺩ ﮔﻮﺷﯽ ﺁﻳﻔﻮﻥ ﻏﻴﺮ ﺍﺯ ﻋﻜﺲ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻦ ﺗﻮ ﺁﯾﻨﻪ ﻓﻮﺍﻳﺪ ﺩﻳﮕﻪ ﺍﻯ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻩ !! انگشتتون رو بکنید تو گوشاتون قشنگ بچرخونیدحالا بذارید تو دهنتون !شکلات تلخ سوییسی همچین مزه ای داره !تازه 94/٠٠٠ تومن هم صرفهجویی کردین مورد داشتیم طرف همچین با یه قیافه ایی از تو دستشویی زده بیرون هر کی ندونه فکر میکنه از سر جلسه اومده بیرون و امتحان 20گرفته.! دختر بچه ای از برادر 13 ساله اش پرسید عشق یعنی چه؟ برادرش گفت: عشق یعنی من شکلاتم را تو کیفم بزارم و تو هر روز اونا برداری اما من بازم شکلاتم را تو همون جا میزارم. ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,048 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,792 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 274,988 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,670 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,194 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,732 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|