کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Man of Steel مرد پولادین
۰:۵۹, ۷/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۲ ۲:۴۵ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #33
آواتار
(۶/بهمن/۹۲ ۱۸:۰۸)Reza2035 نوشته است:  با زبون بی زبونی گفتم سوپر من نماد انتی کرایسته

آنتی کرایست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Huh

میشه دلایلتون رو یه بار دیگه بیان کنید که ما هم مستفیض بشیم ؟!؟ Huh

نقل قول: و جن محسوب میشه

شما گفتین که جن محسوب میشه !!! فک کنم یه مقدار امر بهتون مشتبه شده ... این ارسال شماس ... اینم ارسال بنده :

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30...#pid246625

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30...#pid246773

نقل قول:حالا اگه بتمن ساخته نشده بود دیگه سوپر من شما لوسیفر محسوب نمیشد نه ؟

نه نمیشد !!!

نقل قول:همین مدرنیسم یعنی : دین و مذهب مساویه کشک !

آفرین ... میخواین بگین تو فیلم دین و مذهب رو برابر با کشک گرفته، بیاین دلیل بیارین ... چه نیازی هست عناوین و تعاریفی که یه سری از منتقدین خودشون درست کردن رو بیان کنید (بجز اینکه بگیم ما خیلی سینما میدونیم) !

نقل قول:اما به نظر شما اینا تعریف هستن , سوپر اگوئیسم روانشناسی هم توی فیلم به شما تحمیل میشه تعریف محسوب میشه ! باز بگم ؟

آقا ما تسلیم ... ما اعتراف میکنیم که شما تمام این *ایسم* ها رو از حفظین !
سوپر چگوائیسم چه ربطی داشت به آبگوشت ... مگه سر کاراکتر سوپرمن بحث نمیکنیم ؟!؟ Huh

نقل قول:واقعا شرم نمیکنید از امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) میگین بین و ژنرال زاد و شخصیت های منفی ایشون هستن ؟

نمیدونم شاید واقعاً شرم نمیکنیم ! شما نظرتون چیه ؟!؟ آیا ما شرم میکنیم یا نمیکنیم ؟!؟

آقا رضا، این سوال رو از استاد عباسی بپرسید اول ... من اینجا تایپ میکنم شما هم رفتین کلاسای دکتر ازشون بپرسین:

دکتر عباسی شرم نمیکنی گفتی Mammon (یه شیطان کریه المنظر و فرزند لوسیفر در فیلم) نماد امام زمان [عج] هست. حیا نمیکنی ؟!؟ Huh

آقا رضا از هرکسی انتظار داشتم این حرف رو بزنه غیر از شما ! شما مثلا انتظار داری وقتی میخوان امام زمان رو نشون بدن تو فیلم (بطور نمادین) ... در غالب یه قهرمان نشونش بدن یا یه ضد قهرمان ؟!؟ Huh

فقط همینو به من جواب بدی من ممنونت میشم !

نقل قول:فکر میکنید که تولید اندیشه کردین و مدل ارائه کردین ؟

لوسیفر در فیلم کنستانتین:

"one does what one can"

نقل قول:به نام خدا , شخصیت بد امام زمانه بر اساس فلان حدیث شیعه و شخصیت خوب هم لوسیفر !

استثناً این یه تیکه رو درست گفتین و موافقم !!!

برادر شما هنوز نمیدونی که جبهۀ شیطان تمام احادیث شیعه و سنی رو بررسی میکنه ... کتابای صهیونیست پژوهاشون و شیطان پرستاشون رو میخونین یا فقط کتاب جمهور افلاطون رو میخونین ؟!؟

ما کی گفتیم طبق فلان حدیث شیعه ، فلانی نماد امام زمان ـه !؟!

نقل قول:بقیه هم حرف نزنید و چیزی نگین چون ما وقت نداریم دلیل ارائه کنیم , برین تاپیک های قبلی مون رو بخونید Confused

ما اینو نگفتیم ولی اگه دوست دارین به این جمله هم عمل کنین [مزاح] !!! Wink

نقل قول:افرین خیلی خوبه ! غرب رو نمیشناسین و میخواین فرهنگشون رو تحلیل کنید ؟

انقدر غرب رو میشناسیم که بتونیم مطالب آخرالزمانی فیلما و سریالاشون رو بیرون بکشیم. انقدر هم فیلما و سریالاشون رو دیدیم و می بینیم که بتونیم رصد رسانه ای کنیم و بدونیم کی و چی و کجا سیبلشون هست.

نقل قول:تاپیک راجع به سوپرمنه , چهار خط راجع به سوپر من نوشتین ؟ من گفتم دلیلت کو ؟رفتی از یه فیلمهای دیگه دلیل میاری ؟

شما گفتی دلیلت کو منم یه چشمه اومدم در رابطه با ماهیت *جنی* سوپرمن و اشارات فیلم. شما وقتی نمیخواین قبول کنین که اینا حتی تا دیالوگایی که توی مراسمایی مثل گولدن گلوب و اسکار میگن رو از جاهای دیگه و برنامه های کمدی دیگه قرض میگیرن و میخواین خودتون رو با *پست مدرن* و *ترنس مدرن* و سوپر چنگولیسم سرگرم کنید دیگه مشکل بنده نیست.

هرچند بنده حق میدم بهتون. خودم وقتی به همچین مطالبی رسیدم تا چند هفته مخم داشت سوت می کشید [و حال خوشی نداشتم] ! و مدام از خودم داشتم می پرسیدم که آیا واقعا میشه ؟!؟

البته اینم باید بگم که دربارۀ Zod تو فیلم نمیتونم اظهار نظری بکنم (چون فقط 1 بار فیلم رو دیدم). ولی نکاتی که صادق گفت، جای تأمل داره !

(۶/بهمن/۹۲ ۱۸:۲۴)هادی... نوشته است:  آقا منم موافقم ، به جای تحلیل های نماد گرایانه ، روی تحلیل های مفهومی کار کنیم...

جناب هادی خان ... اگر نمادگرایی یه فیلم رو بفهمیم ، مفهوم فیلم و فکر پشت سر فیلم رو به راحتی متوجه میشیم. حتی اگه این ایسم هایی که دوستان میگن رو هم ندونیم ! Wink

لذا پیدا کردن نمادگرایی های داخل فیلم بسیار مهم ـه.

اگه کسی نمادگرایی داخل فیلم و اِلمان های مربوط به کاراکتر ها رو نتونه آنالیز کنه ... ممکن یه مفهومی 180 درجه مغایر با چیزیکه سازنده منظورش بوده رو بگیره (دقیقاً چیزیکه سازندۀ وقف ابلیس و خود ابلیس میخوان).

برای مثال ممکن ـه شما تو همین فیلم Man of Steel ، کلی از شخصیت سوپرمن الهام بگیری و کلی باهاش حال کنی. ولی اگه بدونی و بفهمی که منظور سازنده از سوپرمن مثلا برفرض [یه چیز پرت بگیم] مثلا یزید یا چه میدونم ناپلئون یا چه میدونم هیتلر بوده ، آیا بازم اون شخصیت برات الهام بخش خواهد بود ؟!؟ Huh

ممنون میشم اگه به این سوال جواب بدی !

اینجا کلا همه از ما سوال میکنن ولی به سوالایی که می پرسیم ج نمیدن !!! اصلا یه وضعی Sad

آقا مام بازی Smile
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، عدالت ، انديشه نو ، Reza2035 ، Imam12
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: Man of Steel مرد پولادین - Justice Bringer - ۷/بهمن/۹۲ ۰:۵۹

پرش در بین بخشها:

بالا