|
عکس العمل دختران اروپا به حجاب خود
|
|
۱۴:۵۴, ۱۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
منم یه زمانی یه جاهایی حجابایی میدیدم ، میدیدم چقدر راحتن مردم ! با اینکه آزادیه ولی اکثرا راحت لباس می پوشن .
اومدم پیش رفقا یه بحث مطرح کردم . جدی میگم . رفتم پیش رفیقم اسمش امیر بود نشستیم بحث کردیم . گفتم آقا امیر چه خوبه ما هم راحت باشیم همه هر جور راحتن لباس بپوشن که دیگه اینهمه بحث و جدل در رابطه با لباس پوشیدن پیش نیاد . اون روز امیر گفت شاید یه نفر یه لباس زننده پوشید ! اونقت چی ؟ دیدم درست میگه . . . دیدم اگه امروز یه نفر لباس زننده پوشید و توی خیابونای شهر راه افتاد و جولان داد دیگه نمیشه جولوشو گرفت . نقل قول: بله وقتی اجبار نباشه همه چی طعم واقعیش رو داره . دوستان من بالاخره دارن میان ایران . و دائم دارن از من از نحوه ی روسری بستن میپرسن . من هم دائم انواع مختلف بستن واسشون میفرستم . اون ها هم دائم اجرا میکنن و عکساشونو می فرستن .کلی ذوق می کنن. منم بلد نیستم کروات ببندم . البته ما بهش میگیم افسار تمدن غرب ! صحبت کروات و روسری نیست ! بحث روی اصل مطلبه ! نقل قول: اینا از اسلام ترسیدن ! ما باید زیبا جلوه بدیمش. اگه وهابی هم هستن ، دمشون گرم ، از ما بیشتر و بهتر فکر میکنن و عمل میکنن.توی این بحث های حساس نباید از خودمون حرف بزنیم . چون مشکل بزرگ هست باید از انسان های بزرگ کمک گرفت . ببین دوست عزیز بحث حجاب ریشه ای باید حل بشه مثه قضیه مواد مخدر فرضش کن که نباید دنبال خورده فروش بود باید عمده قاچاقچی هارو گرفت . یادته که استاد عباسی در یکی از سخنرانی هاش میگفت که کشوری که چادر را حجاب برتر میدونه به خاطر وجود چند وارد کننده !!! نمی تونه کارخونه تولید چادر باشه !! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |