|
راهکاری برای رفع کسالت و تنبلی در عبادات
|
|
۱۹:۳۱, ۲۰/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۲ ۲۰:۳۱ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
خلاصه مینویسم یکی از دلایلی که باعث میشه ما نسبت به عبادات بیرمق و سست بشیم همجواری و معاشرت با همین تیپ ادم هاست . اون بار تماس گرفتم با یکی از علمای اهل دل گفتم حاج اقا خیلی سرد شدم نسبت به عبادات و باید با پس گردنی برم برای نماز . گفتند به خاطر معاشرت و دل دادن به همین تیپ ادم هاست . گفتم من که با کسی تماس ندارم . گفتند به خاطر اینترنته . دریچه ای به جهان!! حالا چه باید کرد؟؟ باید حالت خوف و رجا رو تقویت کرد . خوف برای اینکه برحذر باشیم از انجام بعضی کارا و رجا برای اینکه با امیدواری بریم جلو . و هر ۲ باید باشه . حالا نکته اینجاست که ما کجا عالم جلیل القدر بیابیم . کجا مجلس بزرگان هست که بریم؟!! راه چاره در اینه که کتبی که به خوف و رجا کمک میکنند مثل کتب عرفایی مثل ایت الله قاضی . کتاب سفینه الصادقین و ... رو روزانه معالعه کنیم . و یا روزی یه مقدار از سخن رانی های بزرگانی مثل همین نویسنده کتاب بالا و مثلا ایت الله انصاری و تهرانی و این مدل افراد رو گوش بدیم . این راهکار موثریست و قلب ما ضعیف النفس ها رو گرم میکنه . مثلا هر وقت میخواهید نماز شب بخونید یه سری احادیث که در باب نماز شب هست رو مطالعه بفرمایید . یا احادیث در مورد توحید و محبت خدا و روابط بنده با خدا یا موقع گناه احادیث در باب مذمت گناه و عقاب و ... یعنی داءم یه تذکر بیرونی داشته باشیم . دوستان اگر احادیثی پیرامون این مطالب سراغ داریم میتونیم داخل این تاپیک بزاریم . تا هر روز بیایم بخونیم و گرم بشیم ان شاالله التماس دعا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
راهکاری برای رفع کسالت و تنبلی در عبادات - وحید110 - ۲۰/بهمن/۹۲ ۱۹:۳۱
پاسخ به: راهکاری برای رفع کسالت و تنبلی در عبادات - أین المنتظر - ۲۰/بهمن/۹۲, ۱۹:۳۹
پاسخ به: راهکاری برای رفع کسالت و تنبلی در عبادات - عبدالرحیم - ۲۰/بهمن/۹۲, ۱۹:۵۰
پاسخ به: راهکاری برای رفع کسالت و تنبلی در عبادات - revenger - ۲۰/بهمن/۹۲, ۲۰:۰۳
پاسخ به: راهکاری برای رفع کسالت و تنبلی در عبادات - Havbb 110 - ۲۰/بهمن/۹۲, ۲۰:۳۱
|