|
آقایان پاسخ دهید خانم ها بپرسید!
|
|
۲۲:۵۱, ۲۲/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۲ ۲۲:۵۲ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #160
|
|||
|
|||
(۲۲/بهمن/۹۲ ۲۱:۲۶)skyeygirls نوشته است: یه چند تا سوال هیچوقت چنین کاری رو نکنید ، هیچوقت . گاهی میتونه یک جواب به جا برای مرد دردی بیشتر از سیلی داشته باشه . (۲۲/بهمن/۹۲ ۲۱:۲۶)skyeygirls نوشته است: 2) کی میرسه که مردی دیگه واسش مهم نباشه و جلوی همه گریه کنه ؟ زمانی که مرد خیلی صاف و ساده باشه . مردها هرچقدر خوبتر میشن و به خدا نزدیکتر راحتتر گریه میکنن . امامان ما با شنیدن اسم فاطمه( سلام الله ) به گریه می افتادن . (۲۲/بهمن/۹۲ ۲۱:۲۶)skyeygirls نوشته است: 3) درسته مردان زبان بدن رو بلد نیستن ؟ هیچکس به طور ذاتی بلد نیست . کسی که ریزبینی بیشتری داره معمولا بیشتر دقت میکنه و یاد میگیره . البته این زبان بدن مربوط به بخشی از رشته روانشناسی میشه که شاید خیلی از مردها استادش باشن . نمیشه نسخه کلی پیچید . (۲۲/بهمن/۹۲ ۲۱:۲۶)skyeygirls نوشته است: 4) شما مردا چرا اینقدر شلخته اید ؟ داییم خونه مادربزگم یه ظرف جا به جا نمیکرد .خونه ی خودش مشاهده شده کد بانویی شده ؟ واقعا خجالت نمیکشید ؟؟؟؟؟ دایی من که از دست من دیونه شده رسما عذرخواهی کرد از مامان بزرگم .دلم خنک شد یادتون نره ، نظم برای کسانیه که حافظه کوتاه مدت خوبی ندارن و هی وسایلشون رو گم میکنن !!! ( شوخی بود )این رو بذارید رو حساب پیچیده بودن ذهن مردها . آقایون درگیری ذهنی زیاد دارن و بهش عادت کردن به خاطر همین شلوغی اتاق هم اذیتشون نمیکنه . بعد از ازدواج هم که ... (۲۲/بهمن/۹۲ ۲۱:۲۶)skyeygirls نوشته است: 5) یه خانوم گریه کنه . برخورد اولتون چیه ؟ اصلا تحملش رو ندارم ... هر کاری میکنم تا ادامه نده تو مرحله بعد میرم سراغ دلیلش . گاهی وقتا یه جوابهایی میشنوم که واقعا تعجب میکنم !!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ۷ شوخی زشت آقایان با خانم ها ! | پارمیس | 15 | 5,423 |
۵/خرداد/۹۴ ۳:۰۵ آخرین ارسال: sam101 |
|
| خانم ها حتما بخوانند/آقایان هم بخوانند برای خانمها بگویند؟! | nasim.h | 1 | 2,243 |
۷/خرداد/۹۲ ۱۱:۰۳ آخرین ارسال: مهدی2012 |
|

( شوخی بود )